Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדפסת בשביל דף פעם ב....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הפאנטום - עניתי לך, כלתי השתמשה בה 4 שנים בלימודים והיא כנראה עדיין תקינה, אם כי עברה להשתמש במדפסת יותר משוכללת.

לגבי טונרים - אני קונה מקוריים, כיוון שמדובר בטונר אחד פעם ב-3 שנים, ובפעם האחת בה קניתי תחליפי הוא אכזב מבחינת איכות וכמות ההדפסות. אבל בעבודה מספקים לנו רק תחליפיים, האיכות שם לא משמעותית ואין לי מושג לכמה דפים הם באמת מספיקים. מכל מקום, אם את מדפיסה פעם באף פעם העניין הזה שולי, מכסימום תקני מדפסת חדשה. ודרך אגב, חלק מהחברות מספקות עם המדפסת טונר מוקטן, וטפשר לקנות כזה או יותר גדול. בטווח הארוך הגדול יותר זול.

לגבי עיסוקך משפטים - זה הרושם שקיבלתי מההודעות שלך בפורום המשפטי. סליחה, טעיתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחישוב מחיר הטונר צריך להתחשב בכמות הדפים שלהם הוא מספיק. הטונר שעליו אתה מדבר הוא ל-1200 דפים. הטונר שאני קונה לבראדר תמורת 300 ש"ח (לעתים פחות) מספיק ל-2600 דפים, כך שהוא יותר זול. 

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

לגבי עיסוקך משפטים

חובבנית לגמרי :-)

לפני כשעה, sperial כתב:

בחישוב מחיר הטונר צריך להתחשב בכמות הדפים שלהם הוא מספיק

כאמור, חיע חשובה נקודה אחרת. היות וההדפסה היא ספורדית, מה שחשוב שהטונר לא יתייבש בין הדפסה להדפסה (מה שקורה עם קסטות דיו), לכן מחיר הטונר שולי, כל עוד הוא מתפקד כשצריך אותו.

פורסם

עד כמה שאני מכיר לטונר אין בעיית התיבשות. הרי הטונר עצמו הוא אבקה יבשה.

מה שמייקר את השימוש במדפסת לייזר הוא התוף - ההתקן שעליו מתבצע הסימון האלקטרוסטטי.

בהרבה מדפסות התוף הוא חלק ממערכת הטונר, מה שמייקר אותה. אחד היתרונות של בראדר הוא הפרדה ביניהם, כך שצריך להחליף תוף פעם ב-3-4 טונרים. במדפסת הקודמת זה לקח לי 7 שנים, כשהיה לי סטודנט פעיל מאד בבית. כעת, כשהשימוש פחות תדיר, אחרי קרוב ל-7 שנים אני עדיין רחוק מהחלפתו כמה אלפי דפים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שדיו במדפסת מתייבש גם אחרי שנה. אולי פעם זה היה ככה, אבל מניסיוני עם איזה שיט גנרי של hp שנרכש בעיקר בשביל הסורק זה מחזיק מעמד יפה. מ2018 עם אותם ראשי דיו המקוריים, הדפסתי אולי 10 דפים.

אם זה זול משמעותית מהלייזר, הייתי בוחר בזה. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

דיו מתייבש ואם המדפסת לא נשארת מחוברת לחשמל, ראשי ההדפסה נסתמים. ואם כן, הדיו מתבזבז על ניקוי אוטומטי שמתבצע גם אם המדפסת לא בשימוש.

אין כמו לייזר.

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם (נערך)

מתייבש וניגמר מהר.

דיו זה טכנולוגיה יקרה מכיוון שצריך להחליף כל הזמן מחסניות.

לייזר מנצחת בגדול ובכלל לא בר השוואה לדיו, אפילו ומדפסת דיו זולה יותר לאורך זמן לייזר זולה משמעותית.

דיו טובה רק ליצרנים כדי למכור עוד ועוד מחסניות שיגמרו מהר כדי להרויח עוד ועוד,עובדה שבחברות הלייזר שולטת.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, Be roo כתב:

השאלה אם HP טובות היום? יש לי נסיון טוב עם הלייזר שלהם אבל רע עם הזרקת הדיו, אבל זה נסיון ישן ולא מעודכן, דברים משתנים, לכן שאלתי.

אין לי מספיק נסיון ממקור ראשון ע"מ לענות, אני יכול רק לומר שקשת המוצרים שלהם בתחום הזה מתחדשת משום מה כל שנתיים-שלוש, למרות שלכאורה מדובר במוצר בשל שכבר לא נותר מה להמציא או לשפר בו. מה שראיתי בגיגול זריז זה שהקישוריות האלחוטית שחשובה לך היא נקודת תורפה נפוצה בדגמי הלייזר הזולים שלהם, למידע מלא יותר תצטרכי לחפש ביקורות מפורטות לפי דגם.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

אני רואה שמדפסות אח מומלצות פה בשפע, יש דגמים ספציפיים מלבד ה 2530? נראה שהארסל של קספ/אייבורי בכלל לא כולל אותן ומסתכם בעיקר בשילוש הלא-כזה-קדוש - HP/EPSON/XEROX.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
לפני 23 שעות, Be roo כתב:
בתאריך 21.10.2021 בשעה 21:06, sperial כתב:

יש מדפסות עוד יותר זולות -pantum.  בדגם הבסיסי מגיע במבצעים ל-300 ש"ח ומטה.

יש לך נסיון איתן? מעולם לא נתקלתי או עבדתי עם המותג הזה.

לי יש ניסיון איתן, (עוסק בתחום המיחשוב).

פעם לקוח שלי, (סוכנות ביטוח) רצה לחסוך ורכש 3 כאלו.

שלושתן הושלכו לפח לפני תום האחריות.

בגדול, מה שמשלמים זה מה שמקבלים.

לפני 8 שעות, ALÞћÃ כתב:

אני רואה שמדפסות אח מומלצות פה בשפע

סמסונג/HP מעולות בלייזר, ויש טונר חליפי זול ואיכותי בשפע.

לגבי ההמלצות הגורפות על "אח" זה כמו הפיאט בראבו בזמנו.

כנראה שאנשים מרגישים צורך "להגן" על הרכישות שלהם.

הניסיון שלי עם "אח" (למען ההגינות בדיו לא בלייזר) שונה בתכלית.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...