Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

יש לי ספארק 2017, יד ראשונה פרטית עם 27 א' קמ, מניח שאוכל למכור אותה די בקלות במחירון של 57 א', אולי יותר אפילו ביחס למודעות שאני רואה ביד 2.

איך נראה אבל שוק החדשות היום, האם המחירים עלו בדומה לרכבי יד 2?

ראיתי שיש פולו חדשה ב117 כלומר תוספת של 50 א' לרכב חדש לגמרי, איך היא ביחס לקורסה לדוגמא?

אולי עדיף לא לשבור את הראש בכלל ולשמור על הרכב כל עוד נוסע בסדר? מצד שני אפשר למכור במחיר טוב היון.

בקיצור יש לי סלט בראש.

פורסם

רכב בן 3 עם 27 אלף קילומטרים זה רכב שעוד לא התחיל לנסוע. אם הוא עונה לדרישות שלך בעתיד הקרוב (נגיד, לעוד 3 שנים נוספות ), אני לא רואה שום סיבה להחליף.

• רעיון טוב! 3

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אישית הייתי נשאר, ברור הפולו או קורסה טובות משמעותית מהספארק, אבל אם אתה לא סובל, אתה תחסוך הרבה כסף.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לא נשמע כמו מהלך נבון במיוחד....הרכב שלך חדש ופשוט חבל על הכסף שתפסיד.

הייתי יכול להבין זאת אם היית "חייב" להחליף  נניח בשל הרצון וההכרח לעבור לרכב משפחתי ,

אך היות ונראה כי זה לא המצב אצלך, לא הייתי ממליץ על ה"שדרוג".

עריכה אחרונה על ידי ליצן צהוב
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אשאל אותך אותה השאלה בהתעלם מהשיקול הכלכלי,

מהו הצורך לשדרוג הרכב? לדוגמה: התרחבות משפחה, רכב לא נוח, ועוד.

מבחינה כלכלית כפי שציינו, לא משתלם להחליף רכב, בייחוד עכשיו עם פערים במלאי בכל סוכנות.

הבחירה האישית שלי במצבך, שמירת הרכב עד שהוא מתנגש עם צורך משמעותי, כמו נגיד חוסר סחיבה, מחסור בבטיחות, מרווח, וכדומה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

יש עכשיו מין קטע כזה - אנשים קוראים במדיה שמחירי רכבים משומשים עלו ופתאום רוצים למכור.

בדיוק עכשיו אני בהתכתבות עם ידידה שבמפתיע רוצה למכור קיה נירו 2020 עם 22 אלף קילומטרים כי שמעה שאפשר לקבל מחיר טוב. הרכב במצב חדש, יש אחריות לעוד 3 שנים, הרכב מתאים בול לדרישות.

עוד סיבה למכור? בא לי לגוון...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצד שני המחיר יעלה גם ברכב שתרצה לקנות, אז אין פה באמת רווח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מזכיר את אלה ששמחים על כך שערך הדירה שהם גרים בה עולה כל הזמן בשנים האחרונות , הם אפילו לא חושבים על זה שהפער בין 3 חדרים שלהם ל 5 או 6 חדרים שיצטרכו בעתיד גם עולה כל שנה. פעם היה יחסית לא יקר לשפר דיור היום הפערים גדלו מאד

• רעיון טוב! 1

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
בתאריך 21.10.2021 בשעה 13:44, Skylink כתב:

היי כולם,

יש לי ספארק 2017, יד ראשונה פרטית עם 27 א' קמ, מניח שאוכל למכור אותה די בקלות במחירון של 57 א', אולי יותר אפילו ביחס למודעות שאני רואה ביד 2.

איך נראה אבל שוק החדשות היום, האם המחירים עלו בדומה לרכבי יד 2?

ראיתי שיש פולו חדשה ב117 כלומר תוספת של 50 א' לרכב חדש לגמרי, איך היא ביחס לקורסה לדוגמא?

אולי עדיף לא לשבור את הראש בכלל ולשמור על הרכב כל עוד נוסע בסדר? מצד שני אפשר למכור במחיר טוב היון.

בקיצור יש לי סלט בראש.

שיקול אחד למה לא שלטעמי צריך להכריע.

השוק הוא פסיכי לחלוטין , הכי גרוע בהיסטוריה.
רשימות המתנה לרכבים חדשים  ותחרות מטומטמת לחלוטין על רכבים משומשים .
אז בשביל מה לך? אם אתה לא חייב תתרחק מהשוק כרגע.

פורסם (נערך)

חצי נכון , יש יבואנים שמפרסמים רכבים לאספקה מיידית . גם אשתי לפני חודש קנתה רכב וקיבלה תוך שבוע , גם חבר טוב קנה וקיבל תוך פחות משבועיים , שני יבואנים שונים . 

עריכה אחרונה על ידי nepet

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...