Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע קיבלתי מכתב מצ'מפיון. התאריך על המכתב 28.8.2022. יש לי סקודה אוקטביה 2018 ולא חוויתי את התקלה עדיין אבל יש לי חבר עם סקודה אוקטביה משומשת שהחליף מאייד בסוף חודש מאי באיזשהו מוסך.

1. מעניין אם היה מקבל תיקון בחינם במוסך מורשה יבואן אם היה ניגש באותו הזמן

2. מעניין אם יקבל החזר הוצאות על התיקון שעשה למרות שהאחריות כבר היתה בתוקף. את זה אני בכל מקרה אמליץ לו לנסות.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
לפני 18 שעות, hagaii כתב:

השבוע קיבלתי מכתב מצ'מפיון. התאריך על המכתב 28.8.2022. יש לי סקודה אוקטביה 2018 ולא חוויתי את התקלה עדיין אבל יש לי חבר עם סקודה אוקטביה משומשת שהחליף מאייד בסוף חודש מאי באיזשהו מוסך.

2. מעניין אם יקבל החזר הוצאות על התיקון שעשה למרות שהאחריות כבר היתה בתוקף. את זה אני בכל מקרה אמליץ לו לנסות.

היי, עדיין ניתן לקבל החלפה בחינם וניתן לקבל החזר רטרואקטיבית במידה והרכב שלו עומד בתנאים.

אני אישית לא הייתי מעז להתקרב למוסך היבואן לבצע עבודה כזו עדינה שמצריכה פירוק שלם של הדאשבורד.

2016 BMW M235i.

פורסם

החבר יכול לבדוק את זכאותו להחזר כאן.

לפני 20 דקות, Fraysa כתב:

אני אישית לא הייתי מעז להתקרב למוסך היבואן לבצע עבודה כזו עדינה שמצריכה פירוק שלם של הדאשבורד

איפה היית ממליץ לבצע זאת? זה השרשור המתאים להמלצה כזו.

פורסם (נערך)

לצערי ניתן לבצע את התיקון ללא עלות רק במוסכי היבואן. אני יודע שכן ניתן לבצע במקום אחר ולדרוש החזר כספי,

אך אני לא יודע מה התנאים לכך וכמה כסף מחזירים. אולי יש כאן מישהו שביצע זאת ויודע להגיד, אם כי אני ממש לא סומך

על צ'מפיון שיחזירו לי את מלוא הסכום ושלא יריבו איתי. לא קראתי את האותיות הקטנות בהסדר. 

בכל אופן, אני אישית (על פי שנאמר לי שיש התחלה של ריח של גז) החלטתי עדיין לא להתעסק עם זה, כי בתור מי שיפרק

דיפונים למחייתו - זה אף פעם לא חוזר כמו שזה יצא, וכאן מדובר בכל הדאשבורד. אם הייתי עושה זאת, זה רק אצל רון או אופיר.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 10.9.2022 בשעה 14:26, hagaii כתב:

חגי אשמח ליצור קשר עם חבר שלך. יש לי סיאט עם אותה צרה. רוצה לדעת איך הוא טיפל בבעיה וכמה העלות . תודה

פורסם (נערך)

היי חברים,

מעדכן כאן אחרי שיצרתי קשר עם עורך הדין שמייצג את התובעים, סאבר נאסר.

בקצרה:

1. כיום, לאחר הסדר הפשרה, ניתן להגיע למוסכי היבואן לבדיקה והחלפה ללא עלות.
  2. לא ניתן לתקן בצורה עצמאית (בין אם במוסך יבואן או מוסך אחר) ולדרוש את הכסף חזרה.
  3. מי שתיקן לפני הסדר הפשרה בצורה עצמאית יוכל לדרוש את כספו חזרה על התיקון באמצעות הטופס באתר.

החלפת מאייד מצריכה פירוק של כל הדאשבורד, לכן ממליץ לכם לחשוב פעמיים לפני שאתם מכניסים את הרכב שלכם

למוסך היבואן. אני אישית לא הולך להתעסק עם זה כי אני בחיים לא אשאיר את הרכב שלי אצלם.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 12.9.2022 בשעה 23:52, shoshik202 כתב:

חגי אשמח ליצור קשר עם חבר שלך. יש לי סיאט עם אותה צרה. רוצה לדעת איך הוא טיפל בבעיה וכמה העלות . תודה

אתה לא באמת רוצה לדעת איך הוא תיקן. החבר שלי גרוע בשטויות האלה.

תיקן במוסך ברחובות, השאיר את האוטו אצלו 4-5 ימים וגם לא תיקן כמו שצריך בפעם הראשונה. אני חושב שבסוף הוא שילם 10 אלף שקל.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לא הייתי נותן שום רכב לשום מוסך לפירוק דשבורד, למעט מוסכים שאני יכול לסמוך עליהם בעיניים עצומות שאף בורג לא ישאר יתום ולא ישמעו קרקושים אחרי ההרכבה.

מוסך רון למשל.

• אהבתי 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

קיבלתי בדאר הודעה בדבר הסדר פשרה בנושא המאייד. 

קיבלתי 2 מכתבים על כלי הרכב שהיו  בבעלותי. ככל הנראה הקודמים לא מטופלים בצ'מפיון ולכן הרישום נותר על שמי אצלם.

הרכבים הם:

סיאט לאון copa plus 1.8 שנת 2012 מ.ר. 79-079-76 

סיאט לאון 1.8 FR שנת 2014 מ.ר. 60-090-53 .

אם בעליהן הנוכחים משוטטים כאן, אז לידיעתכם.  תוקף האחריות עד 22.5.2023  ועד 200,000 קילומטר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ריקרדו
אני עם אותה בעיה, שנתיים אחריך
האם תוכל להמליץ לי מה לעשות?
אשמח אם תמצא אותי בפרטי roni menkin בפייס
ראיתי שיש איזה הסכם פשרה אבל הוא כבר לא נראה שתקף עבורי

• תוכן חדש...