Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לאחרונה את הרכב הנ"ל מיד ראשונה עם 87,000 ק"מ במצב מצויין.

הרכב טופל מהיום הראשון במוסך מורשה ניסאן, הילוך שישי יפו כולל טיפול אחרון בנובמבר 2010,

בנובמבר אני אמור לעשות לו טיפול שוטף שנתי,

אני נוסע מעט מאוד ועושה מקסימום 6000 ק"מ בשנה,

התקשרתי למוסך המרכזי של ניסאן בראשון לציון וקיבלתי הצעה של 1600 ש"ח לטיפול הנדרש על פי נתוני הרכב,

אשמח לשמוע דעתכם האם רצוי להמשיך לטפל ברכב הזה במוסך מורשה ניסאן במחיר שנראה יחסית גבוה או אפשר לעבור אחרי 10 שנים לטפל במוסך מדרכה שוודאי יעלה פחות.

אם מישהו מכיר מוסך טוב שיכול לעשות את העבודה בצורה מקצועית ובמחיר סביר יותר, אשמח לשמוע המלצות,

רצוי באזור רחובות - רשל"צ

תודה :)

פורסם

טיפול אחרון ב 2010 ? אולי 2020..😱

הרכב אמור לעבור טיפול 10 או טיפול 150,000 ק"מ- בדקת מול החברה מה כוללת הצעת המחיר  ומה מחליפים ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

2020 כמובן...חחח

שלחו הצעה מפורטת , המחירים לפני מעמ

image.png.d54fd040f6d20738ea24d0271ff287d3.png

הטיפול הוא על פי ק"מ או שנה, אצלם זה מוגדר טיפול 120 חודש (כנראה כל שנה או ק"מ, מכיוון שאני נוסע מעט זה כל שנה)

פורסם

1600 שקל זה יקר מאוד אבל אני מניח שאלה המחירים של מורשה יבואן.

לצורך הענין (מבלי להכנס לפירוט של איך מי כמה ולמה כדי שלא יטחנו לי את הראש כאן...), טיפול שגרתי לניסאן מקסימה שלי 2015 לפני שלושה ימים עלה רבע מזה - כולל שמן 5-30 איכותי לא מקורי, פילטר שמן מקורי ניסאן, פילטר אויר לא מקורי, פילטר מזגן לא היה צורך, רפידות בלם לא היה צורך, הידוק בנד שגרם ככל הנראה לנזילה קלה של שמן הגה ומילוי כמות קטנה של שמן הגה.

אז בוא נניח שבמוסך "רשמי" לא יבואן הייתי משלם על אותו דבר 700 ש"ח. אבל זה עדיין מאוד רחוק מ 1600 ואני לא רואה אצלם שום דבר יותר מידי מיוחד בהצעה אלא טיפול שגרתי. וכדי לסבר את האוזן אם בן אדם עושה לבד את הטיפול שעשו לי החלקים עולים לו נניח 300 ש"ח ויש מצב שאני מגזים.

שורה תחתונה: 1600 ש"ח זה יקר ובטח שלרכב בן 10 שכבר מזמן מחוץ לאחריות. הייתי ניגש למוסך "רגיל" והולך למורשה רק אם יש בעיות מיוחדות שאף אחד לא מצליח לפתור.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

מסנן אוויר ומסנן מזגן מעט יקרים- השאלה עד כמה טובים התחליפיים והאם בכלל בפערים הללו משתלם בכלל להרכיב תחליפי ? 

• אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 16 שעות, yonisi כתב:

1600 שקל זה יקר מאוד אבל אני מניח שאלה המחירים של מורשה יבואן.

לצורך הענין (מבלי להכנס לפירוט של איך מי כמה ולמה כדי שלא יטחנו לי את הראש כאן...), טיפול שגרתי לניסאן מקסימה שלי 2015 לפני שלושה ימים עלה רבע מזה - כולל שמן 5-30 איכותי לא מקורי, פילטר שמן מקורי ניסאן, פילטר אויר לא מקורי, פילטר מזגן לא היה צורך, רפידות בלם לא היה צורך, הידוק בנד שגרם ככל הנראה לנזילה קלה של שמן הגה ומילוי כמות קטנה של שמן הגה.

אז בוא נניח שבמוסך "רשמי" לא יבואן הייתי משלם על אותו דבר 700 ש"ח. אבל זה עדיין מאוד רחוק מ 1600 ואני לא רואה אצלם שום דבר יותר מידי מיוחד בהצעה אלא טיפול שגרתי. וכדי לסבר את האוזן אם בן אדם עושה לבד את הטיפול שעשו לי החלקים עולים לו נניח 300 ש"ח ויש מצב שאני מגזים.

שורה תחתונה: 1600 ש"ח זה יקר ובטח שלרכב בן 10 שכבר מזמן מחוץ לאחריות. הייתי ניגש למוסך "רגיל" והולך למורשה רק אם יש בעיות מיוחדות שאף אחד לא מצליח לפתור.

תודה על התגובה, באיזה מוסך אתה מטפל ?

פורסם
לפני 5 שעות, עודדון כתב:

תודה על התגובה, באיזה מוסך אתה מטפל ?

מוסך "לא רשמי", ז"א שזה חבר, אמנם הטיפול עצמו מתבצע במוסך עם ליפט והכל אבל זה לא יהיה מחירים של מוסך, ולכן מראש הקפצתי את המחיר שאני שילמתי לאזור ה 700 נניח שאמור להיות הגיוני לדעתי במוסך נורמלי שלא בא לגנוב. אחרי הכל אם תחשוב על זה החלפים עצמם גם אם נניח מדובר במקוריים לגמרי אז 400 ש"ח ויש מצב שאני מגזים, ונניח עבודה של שעה (וזה פחות). 1600 זה סכום הזוי ולא הגיוני.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...