Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נטוש

אי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושים עם רכב נטוש בחנייה. העירייה טוענת שזה שטח פרטי.... אבל כפי הידוע זו חנייה ציבורית.

פורסם

קודם כל בודקים את הסטטוס של השטח.

גם בשטח ציבורי לא קל להביא לפינוי רכב נטוש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אצלנו בשכונה יש רכב נטוש כבר כמעט שנה, העירייה שמה לו דוח לפני חודשיים בערך, מאז הדוח כבר "הרכיב" והרכב עדיין שם

אז מחזק את קריאטיב..

עריכה אחרונה על ידי neorus
פורסם

צריך קודם לברר אם השטח הוא ציבורי או פרטי.

אגב אני שמעתי שבשטח ציבורי רכב בלי לוחית זיהוי מטופל בצורה מהירה יותר. ואני לא מנסה לרמוז כלום.

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 3
פורסם (נערך)

בזמנו גם היה רכב ברחוב במשך כשנה(כנראה אפילו יותר), בשלב מסויים התקשרתי לערייה, תוך בערך חודש אולי פחות הרכב נעלם...

לא הבנתי איך יכול להיות השטח הוא פרטי והחניה היא ציבורית, אולי כדאי שתעלה תמונה של הרכב והאיזור כדי שאפשר יהיה להבין יותר וטוב את המצב

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)

ליד הבית שגרתי בו היה רכב נטוש שתפס שתי משבצות בחניה לצד המדרכה. לקח למעלה משנתיים לפנותו, אז הועבר (לא ידוע לי כיצד) לרחוב שכן, ומשם פונה רק אחרי שנפגע קשות, כנראה על ידי רכב פינוי אשפה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני מעל עשור בפרדס חנה, רכשתי סיטרואן ישנה כרכב שני, ולמרות שהיה לו טסט בתוקף, אחרי שבוע שלא זז הדביקו לי מדבקה על השימשה מהעירייה שאסור להחנות גרואטות ברחוב 🙄

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)
בתאריך 2.7.2021 בשעה 16:51, ArikB כתב:

צריך קודם לברר אם השטח הוא ציבורי או פרטי.

אגב אני שמעתי שבשטח ציבורי רכב בלי לוחית זיהוי מטופל בצורה מהירה יותר. ואני לא מנסה לרמוז כלום.

עד כמה זה הופך למהיר יותר?

איך אפשר לדעת שהוא באמת נטוש לפני שמורידים את הלוחיות?

יכול להיות שזה רכב שני של מישהו שלא בשימוש (אומנם זה לא בסדר שהוא תופס ככה החניה אבל זה חוקי) ואז אפשר להסתבך...

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם
בתאריך 2.7.2021 בשעה 05:53, אי כתב:

מה עושים עם רכב נטוש בחנייה. העירייה טוענת שזה שטח פרטי.... אבל כפי הידוע זו חנייה ציבורית.

יכול להיות שמדובר בשפ"פ (שטח פרטי פתוח) שהוא בבעלות בעלי הנכסים.

ואם כן, הנושא דיי מורכב משפטית (ברבה דברים, לא רק על גרירת רכב).

• אהבתי 1

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 14 שעות, Gorpi כתב:

יכול להיות שזה רכב שני של מישהו שלא בשימוש (אומנם זה לא בסדר שהוא תופס ככה החניה אבל זה חוקי) ואז אפשר להסתבך...

אפשר לבדוק בקלות באתר של משרד התחבורה מתי פעם אחרונה שהרכב עבר טסט.
אם הרכב ללא טסט - ברוב העיריות אסור יהיה לחנות אותו בשטח העיר (ע"פ חוק עזר עירוני) - ואז אפשר להתלונן על מפגע.
אם הרכב ללא לוחיות - מי שיבדוק אותו יהיה חבלן משטרתי, ואותו לא מעניין אם יש לרכב טסט או לא.

• אהבתי 2
פורסם

לא חוק עזר אלא תקנה 73 לתקנות התעבורה, האוסרת להחנו  בדרך רכב שרשיונו פקע.

פורסם

גם בבניין שאני גר יש גרוטאה שעומדת כשנתיים במקום חנייה שלא של בעל הדירה.

הועד ניסה לדבר עם הבעלים, לא עזר..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
בתאריך 3.7.2021 בשעה 00:20, yairw כתב:

לפני מעל עשור בפרדס חנה, רכשתי סיטרואן ישנה כרכב שני, ולמרות שהיה לו טסט בתוקף, אחרי שבוע שלא זז הדביקו לי מדבקה על השימשה מהעירייה שאסור להחנות גרואטות ברחוב 🙄

זה בגלל שזה סיטרואן. אם זו היתה טויוטה היו שוטפים לך אותה בודקים לך אויר בגלגלים :)

ובשביל לא להספים את הפורום בבדיחות שמצחיקות רק אותי, אני מכיר שלעיריה יש סמכות לסלק גרוטאה שנמצאת גם בשטח פרטי אם היא מהווה מפגע סביבתי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...