Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו סיריון 2008 משתעל בהנעה, סל"ד נמוך

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Chemi Shumacher,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

לפני מספר חודשים הייתה בעייה חוזרת ברכב - לאחר נסיעה וכיבוי, אם מניעים תוך חצי שעה - אוטו היה מניע וישר נכבה. לאחר כרבע שעה המתנה עם רכב כבוי היה מסתדר. אחרי כמה שבועות האוטו הפסיק לחלוטין להניע חזרה, גם אחרי המתנה של מספר שעות.

הגיע מוסך נייד של שגריר והצליח להניע נקודתית ע"י משחקים בדוושת הגז והתזת ספריי על המצערת, אמר שחשד לבעייה בהזרקת דלק.

בבדיקה במוסך הבעייה לא השתחזרה אך בוצע ניקוי מצערת וניקוי פלאגים + תוסף ניקוי לדלק כצעדים מונעים. בבדיקה של הקודן נמצא תקין. 

לאחר כחודש מהתיקון אותה בעייה בתצורה קצת שונה - בהנעה תוך כחצי שעה\שנה מנסיעה וכיבוי האוטו, הרכב משתעל ובקושי מניע, נשמע ספק כבוי ועומד על 500 סל"ד. בהנעה הראשונה ומאוד רעד כאילו לא מגיע דלק לרכב (סתם ניחוש שלי), בסרטון לא משתחזר.

בהאזנה מקרוב נשמע גם רעש מהמנוע של "טססס" של אויר או משהו בורח. 

לפני שאני חוזר שוב למוסך , יש רעיון למה יכולה להיות הבעייה? מצרף סרטונים. 

יכול להיות שזה קשור לטיפול תקופתי לקוי? או שאין קשר?  האוטו עם כ192K ק"מ. עבר טסט + טיפול סביבות דצמבר - ינואר, אם יש צורך אוכל לבדוק מה בדיוק נעשה.

אשמח לכל כיוון שיוכל למזער את עלות הביקור הבא במוסך!

עריכה אחרונה על ידי Chemi Shumacher
פורסם (נערך)

טורים נמוכים ברכב הזה -לא תקלה כל עוד הם יציבים.

אם לא יציבים- יש לפרק את בית המצערת ולנקות יסודי ולא במקום עם ספריי קרבורטורים.

באופן כללי, על פניו מדובר באותו מקרה ובאותו רכב אצל אחי הקטן שסבל מ"תקלה דומה" -אם כי אצלך יש שילוב של מס' דברים:
דבר ראשון- החלף דחוף תחנת דלק עם !!! סימני קריאה.

לאחר מכן, רוקן את מיכל הדלק כמעט עד סופו,תדלק בתחנת דלק איכותית והוסף תוסף דלק K44.

הבעיה רוב הסיכויים תסתדר ונובעת מתדלוק בדלק מהול- אצלו ניסו לעשות כל מיני דברים שלא הצליחו והוא לא חוייב עליהם.

דבר שני- ככל הנראה יש לך בריחת אוויר מצינור וואקום כזה או אחר שהתייבש /נקרע או שאחד הצינורות האלו התנתק.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• פיתרון
פורסם

מעדכן עבור בעלי סיריון עתידיים - 

אתמול בבוקר האוטו כבר לא הצליח להניע בכלל, כלומר הניעה ופשוט ירד בטורים עד שנכבה. הצלחתי אחרי כמה נסיונות להניע ולנסוע למוסך בקושי.

במוסך עשו בדיקה - השפריץ ספריי כלשהו על המנוע ונשמע שהמנוע נחנק לכמה שניות אחרי כל השפרצה, משמע יש שאיבה של חמצן מהמנוע, כלומר הגומיות לא אוטמות בצורה מספיק טובה.

בוצע פירוק של המצערת וחלק מהמנוע והוחלפו גומיות (אני לא מספיק מבין כדי לומר בדיוק מה פורק ומה הוחלף). 

כמו"כ נאמר שיש זיוף במד דלק בסיריונים ועדיף להיות עם מינימום 3 פסים.

לאחר ההחלפה נראה שהרכב מניע ומתפקד כראוי, אעדכן אם משהו ישתנה. שאלתי לגבי פילטר חמצן\דלק, נאמר שהכל נקי ואין צורך להחליף.

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...