Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה דרכים.

1. למצוא עבודה נוספת.

2. לחיות אצל ההורים ועל חשבונם.

3. למכור רכב ששווה 100,000 שקל ולקנות אחד ב 80.

אף בנק לא יתן לך מימון מלא לרכב בתנאים האלה כי פשוט לא תהיה לך יכולת החזר. משכר כזה כשצריך להחזיק בית אין מאיפה חשלם גם את אחזקת הרכב וגם להחזיר 1500-2000 שקל לחודש.

• אהבתי 2
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השאלה היא מה ההוצאות האחרות שיש לו. אם הוא מעוניין לגמור את החודש בצורה סבירה, ולא לצבור חובות הדבר האחרון שהייתי ממליץ לו זה לרכוש רכב חדש.

סביר להניח שגם אם יאשור לו הלוואה היא תהיה בריבית גבוהה יחסית וזה ממש לא מומלץ.

חברות המימון כמה פמה ומימון ישירו ישמחו לתת לו הלוואה בריבית שמתקרבת ל-10%(!) לשנה.  (אנשים עם שכר גבוה מקבלים הלוואת ב-1.5-2 אחוז לשנה)

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבר היו על כך שרשורים בעבר. ייתנו לכל מי שיש לו רקורד של BDI נקי (גם אם מופגז בחובות שמצליח לבינתיים להחזיר) ותשלומים שלא חזרו בחצי השנה האחרונה לנסוע ברכב מהניילונים, רק שמי שהולך על זה שוכח שלהוצאה הזו מתווספות הוצאות נוספות שעשויות במהרה להביא את הלווה למצב שהוא לא יכול לעמוד בהחזרים, קל וחומר אם יש חובות והתחייבויות קודמות עוד לפני שהולכים על זה.

שווה לשקול רכב יד שניה ב 20-30 גג ולא לקפוץ מעל הפופיק, גם אם מסביבך נראה שכולם מתגלגלים ברכבים דנדשים, רק לא לשכוח שרובם עדיין רכוש הבנקים ולא של המתגלגלים בהם.

בהצלחה.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ישנו סוחר שמתמחה במתן אשראי חוץ בנקאי לרוכשים אצלו. חלק משיטת הפעולה מבוסס על גידור סיכונים. לא תעמוד בהחזרים, הרכב חוזר אליו ונמכר ללקוח הבא. תשאל איך לא מפסיד? כי המחיר שבו הוא מוכר לך את הרכב שזה מעל מחירון משוקלל + הריבית על המימון מבטיחים שהוא ירוויח עדיין עם ירידת ערך של עוד יד, במידה ולא תעמוד בהחזר.

• אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ישים כל חודש בצד 200 שח.

אחרי 33 שנה יהיה לו מספיק לקנות את הרכב.

לאחר מכן יפנה את ה200 שח החודשי לקניית דלק.

• מצחיק 1
  • מבאס 4

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עם שכר מינימום אפשר לרכוש המון דברים, הכל שאלה של שאר ההוצאות. צעיר שגר עם ההורים ויש לו אפס הוצאות, יכול לנסוע ברכב חדש עליו הוא ישלם 3000 שקל בחודש, לדוגמה. מרבית הרוכשים האלו עושים זאת באמצעות הלוואת בלון מתוך המחשבה שרגע לפני שצריך לשלם את סכום היתרה המשמעותי, הם ימכרו את הרכב וישלמו כך את יתרת ההלוואה. 

• אהבתי 1
פורסם

עוד דרכים:

1. לזכות בלוטו

2. להתחתן טוב

3. <כל מיני דברים לא חוקיים>

4. ללמוד מקצוע סביר, למצוא בו עבודה, להרוויח משכורת טובה יותר

• אהבתי 1
  • מבאס 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

היום כבר בקושי תמצא עבודות עם שכר מינימום.

כל מקום שרוצה לגייס עובדים משלם מעל המינימום.

• אהבתי 1
קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 19 דקות, pooh-bear כתב:

עוד דרכים:

1. לזכות בלוטו

2. להתחתן טוב

3. <כל מיני דברים לא חוקיים>

4. ללמוד מקצוע סביר, למצוא בו עבודה, להרוויח משכורת טובה יותר

1. אולי..
2. מה? מנסים לחסוך לא לייקר, אלא אם הוא בחורה מאוד יפה שמחפשת שוגר דאדי
3. אפשר לנסות..
4. אתה לא צריך מקצוע בישראל, אתה צריך מקורבים, תשאל את חברי הכנסת
5. האופציה הכי טובה היא לברוח מפה, אלא אם אתה ממש אוהב את הארץ מאיזשהיא סיבה לא ריאלית כזו או אחרת
6. בהצלחה!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יקח הלוואה בשוק האפור.

לא מצליח להחזיר, מגיע איגור שובר לו ברכיים.

הולך לביטוח לאומי, מקבל קצבת נכות, חניית נכים ברחוב והשתתפות בקניית הרכב הבא.

Art of the deal.

• מצחיק 12
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, המחליף כתב:

מה חסר לך ברכב הנוכחי?

כל הגוף כואב אחרי כל נסיעה

אבל לא בטוח שאני יכול להאשים את האוטו כי אני 150 קילו על 1.78 גובה

*נערך ע"י ההנהלה

• מעניין 2
פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, me5000 כתב:

כל הגוף כואב אחרי כל נסיעה

אבל לא בטוח שאני יכול להאשים את האוטו כי אני 150 קילו על 1.78 גובה

ולמה אתה חושב שדוקא רכב חדש יפתור את זה?

מעבר לזה שהבעיה היא כנראה בכלל לא תלוית רכב, אתה יכול לקנות רכב משומש שיהיה הרבה יותר נוח ממה שיש לך היום. זה כמובן לא יתאים לאג'נדת ההתקרבנות הסטנדרטית, אבל זה עלול ח"ח לשפר את המצב. זה כמובן מעבר לפיתרון הנכון יותר, שהס מלהזכיר.

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear
  • מצחיק 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...