Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאחר שאני לא מצליח למצוא קיה סיד 2018 עם ק"מ נמוך מ-80K, אני מנסה לחפש חלופות.

את ה-308 ניתן למצוא בק"מ נמוך מ-50K.

האם היא תחליף ראוי לסיד מבחינת אמינות, צריכת דלק ותחזוקה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי yo12
פורסם

לא מזמן שאלתי את עצמי בדיוק אותה שאלה בקשר ל 308

רואה שיש לה שוק מעוד בעייתי של יד 2 עם מחירים מאוד נמוכים. לרוכש יד2 זה יכול להיות יתרון או חיסרון

אני יודע שיש בעיה עם רצועת התזמון שצריך לבדוק בציציות...השרשור על זה בפורום כבר מלא ולמיטב הבנתי יש כאלה שגם אחרי שהחליפו להם לרצועה המשודרגת נמצאו חתיכות של המתפוררת הישנה במנוע ועשו נזק.

חוץ מזה (למרות שזה אבל גדול) אני לא רואה יתרון לסיד על גבי הפיג'ו.

* היה לי את הסיד חצי שנה כרכב חלופי משרדי שהשארנו בסוף עד סיום תקופת חוזה, על הפיג'ו יצא לי לנהוג פעם אחת בלבד.

פורסם

ה308 רכב מצויין ועמיד מאד,אחד היה לי,ויש לנו עוד אחד,הוא גם נוסע יותר טוב מהקיה.

במודלים האלה לא אמורה להיות בעיה כלשהי עם הרצועה,בכל מקרה רק צריך לוודא את זה בהיסטוריית טיפולים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אם אתה רוצה כמה שיותר שקט, זה בהחלט לקנות אחת מ2018 אחרי מתיחת הפנים, שאמורה לכלול את הרצועה החדשה.

יש אחת כרגע למכירה יד ראשונה עם 17500 ק"מ בלבד ב70K לפני מיקוח, גילוי נאות, אין לי כל קשר למוכר.

פורסם

מי שקונה 308 ודואג שבכול טיפול יורידו את אגן השמן ויבדקו ניקיון של רשתית משאבת השמן (מוסכים מתמחים הוסיפו את הפעולה לשגרת הטיפולים שהם מבצעים במנועי פיורטק )יקבל רכב מעולה במחיר נהדר.
לדעתי אין רכב שנותן VFM טוב יותר כיום.

פורסם

תודה לכל העונים. מצאתי וקניתי היום קיה סיד 2018 עם 47k קמ ב-63,000₪.

מקווה שהרכב ישרת אותי שנים רבות כמו הקורולה הישנה.

פורסם

מליסינג. אצל לובינסקי. אעשה בדיקה בראשון. יש אחריות שנה על המנוע, גיר ואולי עוד משהו.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 22.4.2021 בשעה 17:34, yo12 כתב:

תודה לכל העונים. מצאתי וקניתי היום קיה סיד 2018 עם 47k קמ ב-63,000₪.

מקווה שהרכב ישרת אותי שנים רבות כמו הקורולה הישנה.

איזה מלך אתה שעדכנת! לא מובן מאליו. נכנסתי עכשיו לפורום אחרי שנים וכמעט ואין תגובות בפוסטים. עצוב.. סופה של תקופה :)

איך הסיד אחרי חודש? שוקל לקנות אחת כרכב ראשון שהוא לא קופסת פח ב8000 שקל

עריכה אחרונה על ידי HairyAss
פורסם
בתאריך 25.5.2021 בשעה 00:55, HairyAss כתב:

איזה מלך אתה שעדכנת! לא מובן מאליו. נכנסתי עכשיו לפורום אחרי שנים וכמעט ואין תגובות בפוסטים. עצוב.. סופה של תקופה :)

עצוב לראות שהפורום כבר רחוק  מהשיא שלו, אם כי עברו לפלטפורמות אחרות, ו/או חוסר עניין של הדור הצעיר.

• תוכן חדש...