Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להרחיק חתולים מהרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדי סוף שבוע אני מבקר אצל משפחה שבבניין מגוריהם יש הרבה חתולים (לצערי יש מי שמאכיל ולכן יש נוכחות רבה שלהם), היום אני קם בבוקר לעבודה ומגלה שיש שריטה על הגג של הרכב.

לא יודע אם פוליש יוריד את זה (למרות שאני מתכנן לפנות לבעל מקצוע לצורך פוליש + ציפוי ננו) ולכן אני די מתוסכל.

יש לכם רעיונות איך להרחיק חתולים מהרכב?

או דרך כולשהי שתימנע מחתולים לעלות או לשרוט את הרכב?

(כמובן מבלי לפגוע בהם)

9AF23D33-08E5-4DCD-BBDD-0CCFC825C387.jpeg

פורסם

מהיכרות עם חתולים (כולל כאלו שמטיילים על הגגות של הרכבים שלי - חתולי חצר שאנו מאכילים) לא נראה לי שמדובר בשריטות של חתול. אין להם סיבה לשלוף ציפורניים על החלק היחסית שטוח של הגג וגם אם כן - היית רואה 3-4 פסים מקבילים ועבור שתי הכפות. 

לדעתי זה מישהו שהניח משהו על הגג וגרר אותו.

• רעיון טוב! 1

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

יש מגוון תרסיסים שדוחים חתולים/ כלבים בחנויות לבעלי חיים ובחנויות הגינון למיניהם.

יש גם מכשירים אולטרא-סוניים אבל הם לרוב מיועדים למקומות סטטיים כמו גינה וחדר אשפה.

• תוכן חדש...