Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ברשותי  BMW x1  נסע בערך 70 אלף קילומטר.

היום הגשתי למוסך מורשה והם טוענים שגם הצלחות יש להחליף. 

לא נשמע לי הגיוני ש 70 אלף הצלחות יגיעו מתחת למינימום ולא ניתן גם לחרוט 

אשמח לשמוע את דעתכם 

פורסם

תשמע 

הכל יכול להיות

ברשותי הונדה סיוויק 1.5 טורבו 

שאחי נסע עליה ותוך 25 אלף אלף הייתי צריך להחליף.

אם אתה נוהג "גז, ברקס" אז בטח שכן.

תלוי בך עד כמה אתה שוחק את הברקסים.

אבל דרך אגב יש עובי מסויים לצלחות, אתה יכול לבדוק את זה ואם זה מתחת אז צריך להחליף אבל אם זה בעובי הנכון ולא חרוט יותר מידי

אז אין צורך. 

בנוסף אתה יכול לנקות מחלודה ואפילו אם ספרי מיוחד לניקוי בלמים לרכב וזה יאריך לך את חיי הבלמים ( רפידות וצלחות)

אל תשכח שמוסכים רוצים להרוויח ממך. 

לא סומך עליהם? תבדוק במוסך אחר.

שיהיה לך בהצלחה 

פורסם

הכל יכול להיות, צריך למדוד עובי הצלחות. וגם יכול להיות שהצלחות קיבלו עיוות , מה שעלול לגרום לרעידות עם רפידות חדשות.
בכל מקרה, לא צירפת תמונת הצלחות עם קנט שנוצר בהן.
מוסכים מורשים נוטים גם להחליף בלמים לפני הזמן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

זה הצלחות המקוריות של הרכב שעשה רק 70 אלף.

הרפידות עדין לא דורשות החלפה אבל אני בכל זאת מחליף כי בפעם אחרונה שבדקתי היה לי מקסימום 3000 קילומטר לפני שנדלקת לי החיווי להחלפה.

זה לא שאני לא סומך פשוט נשמע לי מוזר לרכב שאפילו הרפידות עדין לא הגיעו למינימום.

לפי המוסך הצלחות צריכות להיות 19.4 והם 19

לפני 4 דקות, vladclar כתב:

הכל יכול להיות, צריך למדוד עובי הצלחות. וגם יכול להיות שהצלחות קיבלו עיוות , מה שעלול לגרום לרעידות עם רפידות חדשות.
בכל מקרה, לא צירפת תמונת הצלחות עם קנט שנוצר בהן.
מוסכים מורשים נוטים גם להחליף בלמים לפני הזמן.

אני במוסך מורשה 

ההחלפה יזומה שלי כי בפעם האחרונה שבדקתי לפי כחצי שנה נאמר לי שיש לי מקסימום 3000 קילומטר על הרפידות.

החיישן של הרפידות לא נדלק עדיין 

דרך אגב לא היו לי שום רעשים לא רעידות לא כלום ... 

דרך אגב לא היו לי רעשים לא רעידות כלום 

עריכה אחרונה על ידי Tomi2000
  • תוכן חדש...