Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לצערי הרב הייתי מעורב היום בתאונת שרשרת..

אני הייתי אחרון וע"כ אני כנראה נחשב לאשם...

הקיצור התנפחו לי הכריות אוויר, והלך הטמבון עם הפנסים, רציתי לשאול מי שיודע מנסיון האם שווה לי לתקן את הרכב?

(קורולה 2006 נקנתה ב140000 לפני 3 חודשים, קיבלתי הצעת מחיר לתיקון ב6500ש"ח)

וכן אם אני מתקן האם אני צריך לעשות פעולה כלשהיא בשביל לעלות את האוטו לכביש, אציין שלא היה בוחן בתאונה רק שוטר, וכן לא קיבלתי ממנו שום מסמך שמורידים אותי מהכביש

תודה רבה לכל העונים!!!!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני בספק שהמחיר שנתנו לך כולל החלפת כריות אוויר.  לכל היותר הוא כולל התקנת נגד מתאים שירמה את המערכת שלא תדלק לך נורת תקלה על כך שאין כריות אוויר.

עם כל הכבוד לקורולה הייתי שוכח ממנה ומחפש לרכוש רכב עם כריות אוויר תקינות.

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

אין שום סיבה להשקיע את הסכום הזה בתיקון תאונה עם פתיחת כריות אוויר בקורולה 2006.
תשקיע אותו ברכב הבא.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחיר זול באופן חשוד. כנראה לא כולל אלמנטים מסוימים בתיקון.

בכל אופן, הרכב לגריטה.

תחפש משהו אחר.

לפני 11 שעות, שמעון111 כתב:

כן לא קיבלתי ממנו שום מסמך שמורידים אותי מהכביש

זה הביטוח מביא לך לאחר הערכת שמאי, לא השוטר.

ב-99.999% שמאי ישבית לך את הרכב

• תוכן חדש...