Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/10/702493

עברתי במקום במקרה כאשר במקום היה ניידת משטרה בלבד, עצרתי את הרכב וראיתי שתי פצועים שרועים על הקרקע ומדממים, לאחר דקות בודדות הגיע האמבולנס.

הייתי מזועזע לתמונות הפצועים צועקים, ולקלות הראש של הפוגע פשוט לסוע ולהפקיר שתי הולכי רגל לדמם למוות.

המשטרה לא סרקה שום דבר, הרכב הפוגע נמצא כ-100 מטר בהמשך התאונה, כשהחלון הקדמי מנופץ לרסיסים, על מכסה המנוע קמטים שמעידים על מכה החזקה שספגו השניים.

ע"פ דברי חוכמה שהשמיע שם אחד השוטרים, הנהג ברח רגלית מכיוון שהיה פנצ'ר ולא יכל להמשיך עם הרכב.

אני עדיין מזועזע נוכח התמונות של אתמול ושולח איחוליי החלמה מהירה לנפגעים.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

במקרה זה בשכונה שלי וממש לא הבנתי מה הולך שם שהמשתרה חסמה את הנתיב , אבל הבנתי (חדשות מהיום-חמות מהשכנים) שזה היה סכסוך של כמה משפחות וחיסול חשבונות- ז"א התאונה לא קרתה סתם

Suzuki Jimny

פורסם

הייתה כתבה על זה בחדשות HOT בשפלה בערוץ 3 אתמול בסביבות 18:30 (אל תשאלו אותי למה צפיתי בזה,אני בעצמי לא יודע :-P ,אני אישית מעדיף את מיקי ויעקב בערב,או את אפי טריגר בבוקר,כשאני לא בדרכים ושומע את דן כנר ואריה גולן)

,גם שם אמרו שהמשטרה חושדת שמדובר בניסיון חיסול,הרכב נמלט וננטש לאחר 100 מ' בגלל תקלה בצמיג,הרכב הוא סופר לנסר בצבע ירוק זוועה.

עדי ראיה אמרו שהנהג פגע בהם ,פתח את הדלת, התבונן בהם שכובים על הריצפה ונמלט.

פורסם

כל הזמן חיסול חשבונות וחיסול חשבונות...

די כבר!...

כל כך הרבה סכסוכים מיותרים שסתם גובים קורבנות.

יש לא מעט אנשים שרוטים במדינה הזאת.

• תוכן חדש...