Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על צבע הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום.

ראיתי אתמול סיאט איביזה יד ראשונה 2016 בצבע "אפור פלדה".

בתחילת הבדיקה שלי היה מעונן וצבע הרכב היה ניראה בבירור כאפור. לקראת סוף הבדיקה שלי יצאה השמש והייתה שמש ישירה על הרכב, ולפתע הצבע ניראה כנוטה לסגול.

הרכב במצב מצוין והכול לפי הספר אבל אם לומר את האמת די התבאסתי על הצבע.

אני מודע לכך שתמונה שמעובדת על ידי המצלמה והמחשב לא משקפות את הצבע המקורי אבל בכל זאת מאמין שיצא לכם לראות את הצבע הזה על הכביש.

מה דעתכם על הצבע? גברי, נשי? (לרכב בתמונה אין קשר לנאמר, התמונות להמחשת הצבע בלבד).

תודה 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.JPG

פורסם
לפני 9 דקות, avargel כתב:

צבע מהמם 

אבל מה זה משנה מה דעתנו בנושא?

מה שחשוב זה מה שאתה חושב

דעתי שאין כמו לבן. אבל לפעמים צריך גם להתפשר. (במיוחד ברכב משומש).

אם היה מדובר על רכב זול הייתי נוסע גם על רכב ורוד העיקר שיעשה את העבודה. כאן מדובר על 50-60 אלף. לכן קצת מבאס להוציא סכום כזה ולהתפשר.

לכן סתם רציתי לקבל את דעתכם כדי לקבל קצת פרופורציות. 

• אהבתי 1
פורסם

אם לא התחברת אל תקנה. דעתנו לדעתי פחות רלוונטית כי אתה זה שתריך לשלם עליו ולהיות איתו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...