Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים, מחפש רכב חסכוני ואמין עד כמה שאפשר בסכום של עד 15 k .

אני סטודנט מחפש רכב קטן יחסית וחסכוני, אוטומט..

שמתי את העין על סוזקי אלטו (בתקציב) סוויפט טיפה חורג או שבורות בתקציב הזה.

אבל גם ראיתי שאופל קורוסה בתקציב בשנתון חדש יחסית וסיטרואן c4 גם בתקציב גם שנתונים יחסית מאוחרים.

הרבה יותר מפנקות ונראות חדשות, יד וק״מ ושנה...

השאלה הברורה זה למה הם ככה בגלל סטיגמה ושוק חלש או שבאמת כדאי להיזהר כמו שכולם אמרו לי?

תודה לעוזרים

פורסם

האלטו נחמדה מאוד, מעט רכב תמורת מעט כסף, מאופל תיתן לך יותר אבל גם תהיה יקרה יותר לאחזקה ולא נהנית מתג אמינות וסחירות בשנתונים ובמחירים האלו.

דיהטסט סיריון גם אופציה טובה מבחינתך.

פורסם

הייתי בודק גם פורד פיאטסה עם מנוע 1.4, תהיה בטיחותית יותר, איכותית יותר, שקטה ונוחה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק גם סוזוקי ספלאש אוטומט. גם הפיאסטה נראה לי תתאים רק שאין הרבה למכירה.

אם תמצא אופל קורסה שמורה אפשרי ללכת עליה , אין בעיות מיוחדות.

פורסם

תודה על התגובות,

סיריון (וגטס) הראשונות שאמרו לי לבדוק בתקציב שלי, אבל הם נותנות תחושבה סבירה מינוס..

זאת הסיבה שאני גם לא ככ ממהר לרכוש אלטו.

פיאסטה  נשמעת מעניין, ספלאש גם יש לחבר אני אבדוק...

מה בדבר הסיטרואן? אולי לא מיני אבל בהחלט לא  מרגישה ככ גדולה.

מבחינת שוק וסחירות... לא ככ רלוונטי עבורי.. סביר להניח שהיא תעבור כמתנה במשפחה

אעדכן ושוב תודה

• תוכן חדש...