Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע מאיפה זה הגיע,אין בעיה סידרתית בתיבות הללו.

אבל,צריך להחליף שמן תיבת הילוכים מקורי פעם ב 4 שנים או 60,000 ק"מ.

מצד שני,יש לכל מכלול ק"מ שבו מגיע הבלאי-יש כאלו 180,000 יש כאלו ב 200000 ויש כאלו שבקצת יותר.

אני לא היחיד,שהוא בעלים של סיוויק כזו (במקרה שלי 2013,הוחלף אצל הבעלים הקודמים שמן גיר ואני צריך להחליף בטיפול הבא).

עד כה 111,000 ק"מ ולא היתה בעיה-אני מקווה שגם לא תהיה עד שאמכור (טווח של שנתיים-שלוש).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1:11-1:12 תלוי בתנאי הנסיעה פחות או יותר (תנועה של  בערך 60-40 בינעירוני יותר), חזק ? מה זה חזק בשבילך ? לעומת מנוע טורבו אולי פחות אבל,יחסית ליונדאי I30 שהיתה לי הרבה יותר מהירה.

מאזדה 2 חדשה ? ההשוואה לא הוגנת כי ביחס להונדה שאתה משווה אותה אליה (מ 2009-2017) המאזדה "קצת יותר מודרנית".

אם אני זוכר נכון,במאזדה מדובר בגיר אוטומטי פלנטרי עם 6 הילוכים, מנוע חסכוני יותר בדלק (בהשוואה אפילו מאזדות דור קודם) ויש כמובן הבדל גדול ברמת הבטיחות.

אם אתה משווה חדש מול חדש זה כבר משהו אחר.

פורסם

מחזיק כזאת 2013 האצבק 5 דלתות כמעט שנה שכבר עשתה 120,000 ק״מ, גיר 5 הילוכים אמין מאוד.
אפשר לטפל במורשה כללי לא חייב יבואן,
שמן גיר עוד לא הוחלף - אולי אחליף טיפול הבא..

באמת שהרכב אחלה, תא נוסעים שקט יחסית במהירות גבוה..

מעבר לכך אשמח לענות על דברים נוספים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

רכב אמין מאוד, מנוע אטמוספרי שיראה מאות אלפי קילומטרים עם טיפול נכון, תיבה פלנטרית שתתחרה במנוע מי יגיע יותר רחוק ותאכלס כל שאר האוטו בנוי נהדר, לדגמים הראשונים של ההאצבק עם האגזוזים המשולשים מאחור היתה בעיה של ניתוקים בצמת החוטים שמובילה מידע לרדיו (מקורי) שהיה במרכז הדשבורד העליון ולפעמים היו מקבלים תאורה מרצדת שם או מידע חלקי, התיקון יקר אבל סביר להניח שבוצע כבר ברוב הכלים שנמצאים היום על הכביש.

צריכת הדלק ממוצעת לרכבים בסגמנט הזה בעלי המנועים האטמוספריים, אישית עברתי מאחת כזו שהחזקתי זמנית במשך חודשיים ליונדאי i30 והיונדאי היתה צמאה יותר באופן מובהק ונחותה ממנה בכל פרמטר.

גם עלויות הטיפולים במוסך יבואן לא שונים מעלויות של רכבים דומים במוסכי היבואן שלהם ולא מדובר ברכב יקר לאחזקה בטח לאור האמינות המצויינת שהיא מפגינה.

פורסם

רכב שמפגין אמינות כמעט מוחלטת עם ביקוש ער. הטיפולים/חלפים מעט יותר יקרים מרכבים יפנים זהים

אני לא יכול לסבול את הרכב בגלל הישיבה הנמוכה, כמעט עד נגיעה ברצפה. ( אחד השיקולים שלי לא לרכוש את הרכב)

קרוב משפחה מכר לא מזמן אחת 2012, לא הספיק לפרסם (בפייסבוק) קיבל עשרות שיחות ללא הפסקה מכל מיני אזורים כולל ישובים בצפון

שרצו להביא מזומן בלי להתווכח לקחת את הרכב (רכב שמור כמו כל הרכבים שלו) באותו יום הרכב נחטף במחירון מלא, כמו לחמניות טריות. 

פורסם

ביטוח 3000 שח מקיף+ חובה
כל נהג מעל 30

דלק 1-10 כי אני נוסע הרוב בתוך העיר
אבל אם אסע הרבה מחוץ לעיר
1-12 מובטח

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

3000, בטוח ?

אני סוגר 40 ומשלם יותר.

חובה 1300, חבילת גרירה 500 (כולל חלופי,רדיו,שמשות) ועוד 2200 מקיף בסיסי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני אתייחס לשאלה שלך בנוגע לגיר, לפני כ-5 שנים החזקתי סיוויק 2008 בטיפול 135 כשהרכב היה עם 140,000 קמ, סיפרתי למנהל העבודה במוסך (מורשה כמובן) שההחלפות מעט קשות בהילוכים הנמוכים ואני חושש שהתיבה הולכת להתפגר. 

הבחור הסתכל עליי ואמר לי "בלי לבדוק אני אומר לך שאין גיר בדגם הזה שהולך לפני 300 אלף קמ" (כמובן שברכבים מטופלים עסקינן). 

המשך הסיפור הוא שהוחלף שמן גיר והקושי בהחלפת ההילוכים נעלם. 

הרכב מאז נמכר לחבר טוב שחצה עם הרכב את ה-240,000 קמ- הוא לא חושב למכור, הכל מקורי ותקין אצלו. 

אני מניח שהבנת שמדובר בדגם מאוד אמין אבל בכ"ז כמו בכל רכב יש מחלות אופייניות ובסיוויק אלו הם התושבות היקרות שלא נוטות להאריך חיים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

גם במאזדות 3 לדורותיהן,התושבות לא מאריכות חיים ושם המחיר לא זול בהרבה -בטח לא של תושבת ימנית עליונה.

• תוכן חדש...