Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מכיר את הצמיגים האלה אבל מכיוון שלא קיבלת תשובה אני יכול להמליץ לך להשתמש באתר הבא כדי לקבל מושג לגבי יתרונות/חסרונות ולקרוא חוות דעת.

https://www.tyrereviews.co.uk/Search/Size/215-55-18

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם (נערך)

יש לי ניסיון לא נעים עם הדנלופ שהתייבשו מהר מדי, הוחלפו אחרי שנה וחצי בגלל יובש חמור וירידה משמעותית באחיזה, הוחלפו בfm800 שלא היו טובים יותר לאורך זמן.

לדעתי מהרשימה הזו הפלקן יהיו עדיפים בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי Roycohen1979
פורסם

קלבר dynaxer hp3 מקבלים ציונים מעולים בהשוואות צמיגים של ארגוני רכב בחו"ל, ממליץ לך לבקר באתרים כאלה. מצורף לינק לדוגמא https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Kleber/Dynaxer-HP4.htm (שים לב שזה HP4, בארץ משום מה דגמי הצמיגים תמיד מפגרים בשנה לפחות).

כהמלצה כללית: תקנה את הצמיגים היקרים ביותר, בסוף הם גם הזולים ביותר וגם תיהנה מצמיג איכותי, ואני אסביר:

צמיג איכותי מביא לחיסכון של עד 8% בדלק ביחס לצמיג זול, ומחזיק מעמד 20-25% יותר זמן. כשמשקללים את כל זה, הצמיג היקר יוצא יותר זול מצמיג זול, בטח ביחס לשכבת הביניים.

פורסם

לא ממש מדויק, אפילו ממש לא. מחיר הצמיגים לא קובע לא את אורך חייהם ולא את החיסכון בדלק. צמיגים ירוקים יאריכו ימים ויצרכו פחות דלק בממוצע מאשר צמיגים ספורטיביים נניח, שבמרבית המקרים דווקא יהיו יקרים יותר. מה שנכון הוא שבאותה קבוצת סיווג, צמיגים ירוקים למשל, הצמיגים האיכותיים יותר וממילא היקרים יותר בקבוצה יתנו תוצאות טובות יותר מאשר האיכותיים פחות, אבל גם לזה לא מעט חריגים. בקיצור ההפניה כאן למעלה לטבלת ההשוואה ( יש עוד ולא מעט ) בין צמיגים שונים לפי פרמטרים של נוחות, שקט, אחיזה וכיו"ב היא הדרך הנכונה.

• תוכן חדש...