Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מוגזם ובכייני.

מה הלאה? עצומה נגד ריחות של בישולים שאתה לא אוהב? 

אתה גר בבית משותף, זה חלק מהחסרונות. אתה לא יכול למנוע מאדם לעשן סיגריה בדירה הפרטית שלו. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני יכול למנוע מבן אדם להזיק בכוונה לבריאות שלי.
בדירה הפרטית שלו הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה, בתנאי שמה שהוא עושה נשאר בדירה הפרטית שלו בלבד.
אין שום הצדקה לאף אחד להפוך את השכנים למעשנים פאסיבים ללא הסכמתם.

שאלה: למה יש חוק שאוסר לעשות רעש בדירה הפרטית שלי אחרי 23:00?
תשובה: זה מפריע לשכנים לישון, כי הרעש חודר לדירות שלהם.

מה ההבדל בין רעש לעשן???

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא צריך לשכנע אותי שעישון זה חרא של דבר ועדיף שלא היו ממציאים את הסיגריות.

אבל הסיגריות כן מפריעות לך וללכת ברחוב ליד מכוניות שפולטות זיהום לא? בהנחה ואתה לא גר באיזה ביקתה בשדה אתה מעשן פסיבית כמה סיגריות טובות ביום רק מהזיהום של המכוניות. מה שמפריע לך זה הריח, ויש גבול כמה המדינה צריכה להתערב בדברים כאלה עם חוקים. בסוף נגיע למצב שיציעו חוק שאסור לאכול שעועית כי זה עושה פלוצים מסריחים.

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אתה מעשן פסיבית כמה סיגריות טובות ביום רק מהזיהום של המכוניות.

אז אתה טוען, שמי שלא עישן סיגריה בחיים שלו, המצב הבריאותי שלו זהה למי שעישן כמה סיגריות טובות ביום כל החיים שלו? אני בספק.

פורסם

אתה בספק? תבדוק מה עושה הזיהום הסביבתי לבריאות האדם לאורך שנים. זיהום מרכבים זה כלום לעומת הזיהום של תעשיות כבדות.

כשאני מגיע לביקור קצר בחיפה אני נתקף בקוצר נשימה תוך שעה. ( בחלק מהאזורים) בלי להזכיר את הזיהום מחומרי הדברה שאנחנו

מכניסים לגוף בכמויות. 

אגב, את מעשני הסיגריות הכניסו להסגר מזמן. לא במקומות ציבוריים, לא במקומות עבודה אלא רק במקומות מוגדרים וסגורים

מחשש לפגיעה באנשים לא מעשנים מעישון פסיבי. הכל טוב וסביר, אבל גם בבית הפרטי שלהם הם לא יכלו לעשות, נו, מה יהיה בהמשך. 

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 38 דקות, snoop90 כתב:

אז אתה טוען, שמי שלא עישן סיגריה בחיים שלו, המצב הבריאותי שלו זהה למי שעישן כמה סיגריות טובות ביום כל החיים שלו? אני בספק.

אני טוען שמי שרוצה להטיל חוקים על אנשים שמעשנים סיגריה בד' אמותיהם צריך לחשוב פעמיים על הנזק שהם גורמים לו לעומת הנזק שנגרם לו מסביבת המחיה העירונית המודרנית ולראות אם הוגן לצמצם את חירות הפרט בגלל מטרד ריח, כשבמקביל אתה נוסע ברכב שמזהם לא פחות וצורך מוצרים שהיצור שלהם פולט זיהום כמו מליון סיגריות לאוויר של כולנו.

פורסם (נערך)

רגע רגע,

עלתה כאן טענה.

הזיהום הסביבתי הקיים שווה ערך לעישון של מס' סיגריות ביום. מהטענה הזו נובע, שהמצב הבריאותי של כל אחד ואחד כאן שווה ערך למצב הבריאותי של אלו שמעשנים מס' סיגריות ביום.

אין לי ספק שהפליטה מזיקה לבריאות, אבל לא הייתי מכריז שזה שווה ערך לעישון מס' סיגריות ביום.

ואפילו אם בטעות הטענה הזאת נכונה, זאת ממש לא הצדקה להוסיף זיהום אוויר נוסף בדמות סיגריות.

לפני כשעה, yogev20 כתב:

אגב, את מעשני הסיגריות הכניסו להסגר מזמן. לא במקומות ציבוריים, לא במקומות עבודה אלא רק במקומות מוגדרים וסגורים

מחשש לפגיעה באנשים לא מעשנים מעישון פסיבי. הכל טוב וסביר, אבל גם בבית הפרטי שלהם הם לא יכלו לעשות,

ליבי ליבי, אני מתנצל שאוויר נקי מסיגריות מפריע לך.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא ברור מאיפה המסקנה המוזרה הזו. מי שמעשן חושף את עצמו ליותר זיהום. בחירה שלו, לגיטימי.
אם הוא עושה את זה בדירה שלו, כשכן שלו אתה חשוף לזיהום מהסיגריה שלו כמוהו? מה פתאום. 
הסיגריה שלו זה לא בסדר אבל ששכן שלך מניע את הרכב בחניה מתחת החלון שלך ויושב חצי שעה באוטו לקרוא התכתבויות בוואטסאפ לפני שהוא יוצא לדרך זה בסדר?

פורסם

אף אחד לא טען שיש תרומה לבריאות מעישון סיגריות, בהחלט לא. אלא למה אדם לא יכול לעשן (הוא בוגר להחליט לבד)

בבית הפרטי.  זו בקשה שאין לה שום בסיס הגיוני. לגבי הזיהום אוויר, כדי שתבדוק את הנושא ותבין איזה נזקים גורמים מפעלים מזהמים

לבריאות האדם. (פעם עזבתי מקום עבודה בגלל זיהום אוויר חמור) 

חבל שאתה מסלף דברים שאני כותב, לא טענתי לרגע  שעישן תורם לבריאות. טענתי דבר פשוט, כל אדם מחליט לעצמו

אם לעשן או לא, בטח ובטח בביתו הפרטי. 

פורסם
לפני 10 דקות, snoop90 כתב:

רגע רגע,

עלתה כאן טענה.

הזיהום הסביבתי הקיים שווה ערך לעישון של מס' סיגריות ביום. מהטענה הזו נובע, שהמצב הבריאותי של כל אחד ואחד כאן שווה ערך למצב הבריאותי של אלו שמעשנים מס' סיגריות ביום.

המסקנה שלך שגויה, היות והמעשנים גם חשופים לזיהום הסביבתי אז המצב שלהם בכל מקרה יותר קשה.

בפשטות: נניח שזיהום = 5 סיגריות ביום אז מי שלא מעשן סופג נזק של 5 סיגריות.

מי שמעשן סופג נזק של 5+ כמה שהוא מעשן.

• תוכן חדש...