Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בועה בצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים החלפתי רביעה של צמיגים מסוג Falken ze310

היום שמתי לב שבצמיג הימיני הקדמי נהיה לי בועה גולה כזאתי.

אני אסע לפנצריה שקניתי מהם אבל רוצה לשמוע את דעתכם ? איך זה קרה והאם זה דורש להחליף צמיג חדש

20201011_135211.jpg

פורסם

נראה שנקרעו הרצועות מתכת בדופן הצמיג, לצערי ולצערך מדובר בצמיד פסול והוא אסור לנסיעה בהקדם האפשרי.

אתה יכול לנסות ללכת לפנצ'ריה שקנית בה את המיגים, סביר להניח שהוא יגיד לך שנעשה פה שימוש לא סביר או שקיבלת מכה בדופן הצמיג ממדרכה או משהו כזה וגם יחפש סימנים על הצמיג או על הג'אנט כדי להוכיח זאת אבל שווה לך נסות כיוון שאין לך מה להפסיד.

צמיד חדש תצטרך בכל מקרה.

פורסם

לפחות על פי התמונה, זה נראה פגם ייצור בצמיג. נטו. זה לא היה אמור לקרות, אבל לעתים רחוקות זה קורה.

אין שום סימן של מכה, על הגיאנט או הצמיג, כך שניתן לפסול טענות של הזנחה או שימוש לא סביר.

במקרה הזה היבואן חייב לקחת אחריות , ולהחליף את הצמיג הזה.

השאלה היא, האם הוא יירצה..

פורסם
לפני 3 שעות, micha כתב:

זה תוצאה של מכה מהצד (מדרכה או אפילו אבן משתלבת בולטת).

תתחדש :-(

אין שום סימן על הגאנט או על הצמיג עצמו חוץ מהבלוטה..

עוד שאלה אם בחנות לא יהיה בדיוק את הצמיג שלי זה קריטי או שאפשר לשים צמיג חדש איכותי אחר?

פורסם

אל תעשה סלט צמיגים, תמצא את אותו דגם הצמיג, אחד הדגמים הנפוצים ביותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, Creedex כתב:

אין שום סימן על הגאנט או על הצמיג עצמו חוץ מהבלוטה..

עוד שאלה אם בחנות לא יהיה בדיוק את הצמיג שלי זה קריטי או שאפשר לשים צמיג חדש איכותי אחר?

מנסיון עבר שלי הטענה תהיה שהצמיג קיבל מכה ממדרכה בלי שיהיה שום סימן. לי הציעו בפנצ׳ריה להתמודד עם היבואן ולדרוש בדיקה של הצמיג אבל הבהירו לי שזו תהיה גם חוות הדעת הסופית. מסקנתי היתה שאחריות על צמיגים לא שווה את הנייר שהיא כתובה עליו. לך תוכיח שהצמיג לא ניזוק באשמתך במשך אלפי קילומטרים של נסיעה. אני גם לא חזרתי לצמיגייה שלא נותנת לי גיבוי, אבל עושה רושם שככה זה עובד.

פורסם

תקנה/תרכיב צמיג זהה ב100%.
צמיגים שונים על אותו סרן הם מתכון לאבדן שליטה בבלימה חזקה, במיוחד בחורף.
על הצמיג הנוכחי לא הייתי נוסע יותר מכמה ק"מ בודדים במהירויות עירוניות. השלד של הצמיג כשל והוא בסכנת קריסה - זה שווה ערך ללהוריד רגל לכסא ולשבת עליו. 
אם לא יהיה בפנצ'ריה צמיג זהה, שיזמין ונסה לבקש ממנו ובינתיים שירכיב לך משהו משומש במצב סביר. הכשל הזה, אם אין סימני חיכוך על הסוליה יכול לנבוע מ2 דברים, כשל בייצור או בור גדול במהירות גבוהה. מכאן זה כבר תלוי כמה בעל המקצוע הזה בנאדם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 9 שעות, Creedex כתב:

חד משמעית לא !

שני הצמיגים חייבים להיות זהים על אותו הסרן מאותו יצרן מאותן מידות ואפילו זהים או קרובים מבחינת תאריך ההרכבה, כלומר אם הלך לך צמיג אחד והוא נניח שנה על הרכב תצטרך להחליף 2 צמיגים.

אחרת יש לך מקדם חיכוך שונה בין הצדדים מה שעלול לגרום לאובדן שליטה בבלימת חירום.

• תוכן חדש...