Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור מרוכז: המלצות מצלמות דרך DVR

Freak_Miky

פוסטים מומלצים

בתאריך 24.8.2024 בשעה 13:27, Liquidator כתב:

יצא ל Viofo מצלמה שהיא הכי איכותית שלהם A239pro עכשיו יש עליה מבצע באלי אקספרס, היא יותר טובה בהרבה מהדגם A139Pro שלהם.

על מה אתה מדבר? אין דגם כזה.

Mazda 3 2.0 SPIRIT

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 17.1 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני 8 שעות, shai82 כתב:

על מה אתה מדבר? אין דגם כזה.

229

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתמול בערב, רכב נוסע רוורס, פוגע ובורח. מצלמת VIOFO A119 שנקנתה ב-2016 עם כרטיס של סמסונג צילמה את האירוע ויש וידאו להוכחה.

עד שלא צריכים את המצלמה לא זוכרים שהיא קיימת.

מסתבר שחלק מהקבצים המוקלטים לא תקינים. אני מניח שכרטיס הזיכרון פגום וצריך להחליף אותו.

הכרטיס הנוכחי הוא 32GB. מישהו יודע להגיד עד כמה נפח המצלמה תומכת ? במדריך הקצר שקיבלתי עם המצלמה אני לא רואה מידע על הנושא.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, amir74 כתב:

אתמול בערב, רכב נוסע רוורס, פוגע ובורח. מצלמת VIOFO A119 שנקנתה ב-2016 עם כרטיס של סמסונג צילמה את האירוע ויש וידאו להוכחה.

עד שלא צריכים את המצלמה לא זוכרים שהיא קיימת.

מסתבר שחלק מהקבצים המוקלטים לא תקינים. אני מניח שכרטיס הזיכרון פגום וצריך להחליף אותו.

הכרטיס הנוכחי הוא 32GB. מישהו יודע להגיד עד כמה נפח המצלמה תומכת ? במדריך הקצר שקיבלתי עם המצלמה אני לא רואה מידע על הנושא.

עד 512GB, כרטיס סאנדיקס אקסטרים עובד באופן מצוין על המצלמה.

יש כרטיסי סמסונג שלא פועלים טוב, תשתמש בסאנדיקס אקסטרים, לי עובד טוב ללא קבצים פגומים.

• רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

היי, מצלמה של DDPAI,

מישהו יודע למה צילום בחניה נשמר לי כקטעים קצרים? 

עד לפני כמה זמן, זה היה שומר לי סרט אחד ארוך ורציף של כמה שעות… 

למה זה השתנה?

IMG_1468.thumb.png.55e7da61cf202fc6c890555d71b59a1a.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, ninimom כתב:

היי, מצלמה של DDPAI,

מישהו יודע למה צילום בחניה נשמר לי כקטעים קצרים? 

עד לפני כמה זמן, זה היה שומר לי סרט אחד ארוך ורציף של כמה שעות… 

למה זה השתנה?

IMG_1468.thumb.png.55e7da61cf202fc6c890555d71b59a1a.png

זה מעולם לא שמר לך קטעים ארוכים של שעות. הסיבה שמצלמות דרך שומרות קטעים קצרים היא לא אחרת מאשר זיכרון, קטעים ארוכים יגררו קבצים באורך של המון ג'יגה אם לא עשרות ומאות ג'יגה של זיכרון מה שיקשה להעביר קבצים למחשב, לפתוח אותם, או להעבירם לטלפון וכיו"ב. בנוסף, ברגע שיגמר הזיכרון, המצלמה תצטרך למחוק קובץ אחד ענק כדי להשתמש בזיכרון פנוי ולצלם קובץ חדש, מה שאומר שאם קרתה חלילה תאונה, וזה קרה בדיוק כשנגמר הזכרון, המצלמה תיאלץ למחוק את כל הכמה שעות האלה.

מאז ומתמיד מצלמות שמרו קבצים בארוך של 1-5 דק' לקובץ לכל היותר וככה צריך להיות.

במצב כזה יותר קל להעביר מידע לטלפון דרך האפליקציה, יותר קל להעביר קבצים למחשב, יותר קל לפתוח אותם, ואם צריך למחוק קבצים זה מתבצע בתצורת "לולאה" ומוחק את הקבצים הראשונים שבטח לא רלוונטים אם לא גיבית אותם כבר וככה דברים אחרונים נשמרים לך לאורך זמן ובהתאם לגודל כרטיס הזיכרון שלך.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

עומר :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, תודה @ProMeR על התשובה.  

יש לי שאלה נוספת. DDPAI Z40. שמתי כרטיס זיכרון 64GB ושמתי לב שזה מספיק למספר שעות בודדות ולאחר מכן צילומים מתחילים להימחק. כי המצלמה מצלמת גם בזמן חניה וכבר לא נשאר נפח פנוי. 

רציתי לשאול איזה נפח של זיכרון כדאי לקנות - 256 יספיקו או שכדאי 512? 

תודה! 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שיטוט באינטרנט, אני מבין ש 512 לא נתמך במצלמה הזו לכן זה לא אופציה.

השאלה היא האם היא תומכת עד 128 או 256, באתר שלהם כתובים דברים שונים לגבי זה. 

IMG_1521.thumb.jpeg.b82d3b19397a4ee7b3af15ef8cfd3f9a.jpeg

IMG_1522.thumb.png.74b358e6c21d38e853e54f899d82fa5d.png

עריכה אחרונה על ידי ninimom
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משתמש בכרטיס זכרון הזה של 128 ג'יגה שומר לי כמה ימים, אך המצלמה שלי לא פועלת בזמן חנייה, 256 ג'יגה אני חושב שאמורה להספיק לך (אך שים לב לקנות כרטיס איכותי שמתאים למצלמת רכב, כמו מה שצירפתי בקישור.)

אגב, ראיתי באתר הישראלי של החברה הנ"ל שהמצלמה תומכת עד 512.
image.thumb.png.c14a54c562a876fbff1de31c22eedc60.png

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לחמי נהרסה מצלמה ישנה ברכב (viofo ישנה). האם יש מצלמה מומלצת עם חיבור מיני usb שאפשר לשים במקומה? 

זה יחסוך העברת כבל חדש (יש חיבור ישיר לפיוזים עם מפצל). 

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, oleg_kra כתב:

לחמי נהרסה מצלמה ישנה ברכב (viofo ישנה). האם יש מצלמה מומלצת עם חיבור מיני usb שאפשר לשים במקומה? 

זה יחסוך העברת כבל חדש (יש חיבור ישיר לפיוזים עם מפצל). 

תודה

האם מתאם פשוט ממיני usb ל type c יעשה את העבודה? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 19.10.2024 בשעה 14:21, ninimom כתב:

היי, תודה @ProMeR על התשובה.  

יש לי שאלה נוספת. DDPAI Z40. שמתי כרטיס זיכרון 64GB ושמתי לב שזה מספיק למספר שעות בודדות ולאחר מכן צילומים מתחילים להימחק. כי המצלמה מצלמת גם בזמן חניה וכבר לא נשאר נפח פנוי. 

רציתי לשאול איזה נפח של זיכרון כדאי לקנות - 256 יספיקו או שכדאי 512? 

תודה! 

תבדוק קודם כמה גיגה המצלמה שלך יכולה לקבל. אישית לא חושב שהייתי קונה מעל 128. למה צריך 512? זה המון.

עומר :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...