Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

WebP זה פורמט חדש יחסית (בן 10 בערך), שמפחית מהמשקל של התמונות כ-40% ובזכות זה מקל ומאיץ את הטעינה של עמודים בהם נמצאות תמונות. 

כל הדפדפנים הגדולים (כרום, ספארי, אופרה, FF) תומכים בפורמט, וזה שמייקרוסופט החליטה שלא בא לה על זה לא אומר שהעולם צריך לעצור ולרקוד לפי החליל שלה. יתרה מזו, זה עניין ברמת השרת, שרתי קלאוד פלייר "מגישים" רק קבצי WebP לדפדפנים שתומכים בו, אבל הכי מצחיק זה להגיד על משהו חדש, יעיל, מהיר וקל יותר, אבל בגלל שהוא לא נתמך במערכת הפעלה שהתמיכה עבורה הופסקה לפני ארבעה חודשים, שהוא "צעד אחורה"... 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

גם אדג' תומך בפורמט WebP אבל הבעיה היא אחרת כפי שציינתי קודם לכן. 

את המשתמשים/גולשים לא ממש מעניין למה ובאיזה שרת נשמרים הקבצים אלא הפונקציונליות של הפורום שבשלב זה לא הוסיפה הרבה לחווית הגלישה בפורום אלא להיפך בהרבה מקרים רק פגעה בה.

פבל, הדברים לא נכתבו חלילה בכדי לפגוע בך או בעבודתך אלא דוגרית כפי שאני מרגיש וחווה.

.

לפני 35 דקות, פבל כתב:

WebP זה פורמט חדש יחסית (בן 10 בערך), שמפחית מהמשקל של התמונות כ-40% ובזכות זה מקל ומאיץ את הטעינה של עמודים בהם נמצאות תמונות. 

הכי מצחיק זה להגיד על משהו חדש, יעיל, מהיר וקל יותר, אבל בגלל שהוא לא נתמך במערכת הפעלה שהתמיכה עבורה הופסקה לפני ארבעה חודשים, שהוא "צעד אחורה"... 

אני מסכים שהפורמט החדש יעיל יותר מבחינת מהירות הצגת המידע והנפח שהוא תופס.

לגבי WIN7 אני לא נכנס לפינה הזו בגלל שזה מצחיק.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

לא עברתי על כל ה19 עמודים, אבל יש צפי לפיתוח אפליקציה? אני רגיל להיכנס מTapatalk, אבל מאז המעבר הוא בד''כ לא מציג תמונות, וגלישה בפורום דרך דפדפדן משמעותית פחות נוחה.

חוץ מזה שבעבר דרך דפדפן שרשורים עם הודעה חדשה היה מודגשים (bold) והיום לא שמים לב אם נכתבה הודעה חדשה בשרשור או לא.

קקטוסולר ידנית

פורסם

אגב, לגבי עריכה בסיסית וקצרה, הייתי ממליץ על lightshot, תוכנת צילום מסך ו-Annotation מאוד קלילה ופשוטה לשימוש, שאפשר פשוט להצמיד אותה לכפתור PrintScreen. היא מאוד מקלה על סימונים ועריכות קטנות ואני משתמש בה המון.

https://app.prntscr.com/en/index.html

Just now, Asfanut כתב:

לא עברתי על כל ה19 עמודים, אבל יש צפי לפיתוח אפליקציה? אני רגיל להיכנס מTapatalk, אבל מאז המעבר הוא בד''כ לא מציג תמונות, וגלישה בפורום דרך דפדפדן משמעותית פחות נוחה.

חוץ מזה שבעבר דרך דפדפן שרשורים עם הודעה חדשה היה מודגשים (bold) והיום לא שמים לב אם נכתבה הודעה חדשה בשרשור או לא.

לפחות על העמוד האחרון היית יכול לעבור? כתבתי על זה ממש לפני 5 הודעות 😁

לפני 2 שעות, פבל כתב:

אחרי שהיא תושק (ויחד איתה גם אפליקציה שתשפר מהותית את חוויית השימוש במובייל)

פה יש קצת יותר פירוט:

ציטוט

אפליקציה (של המערכת, Invision Community) צפויה לצאת עם (ככל הנראה) הגרסה הבאה של המערכת (4.5, כרגע אנחנו על 4.4.10) ואני מאוד מקווה שנוכל לעשות בה שימוש. כרגע היא בבטא ותומכת רק באתר של מפתחת הפלטפורמה עצמה, אבל היא נראית מעולה. זריזה, נוחה, והכי חשוב - מקפיצה התראות פוש. מי שרוצה להתנסות בה, כאן תמצאו את הוראות ההורדה וההתקנה. אצלי (אנדרואיד) ההתקנה היתה סופר פשוטה.

פורסם

lightshot? היא מותקנת על המחשב, עובדת בכל דבר שאתה רוצה, גם מחוץ לדפדפנים.

ואלה המשאבים שהיא צורכת. כאמור, קצת פחות מחצי של כלום:

image.png.763efe3a13c909386045673a60239813.png

פורסם

לפני 4 שעות, Asfanut כתב:
אני רגיל להיכנס מTapatalk, אבל מאז המעבר הוא בד''כ לא מציג תמונות

תנקה את ה Cache של Tapatalk, מציג תמונות יופי...

מרק, תשמע סיפור:

כמות התלונות שאני העלתי בפני פבל בפורום מנהלים בחודש האחרון לגבי תפקוד האתר, היא בערך כמו כל התלונות בשירשור פה כפול 10. כמעט בכל הדברים שהעלתי, הוא טיפל. 

יש לי גם מסך מחשב הםם... בן 16 שנה שלא רואים בו כלום.

אז רוב הזמן אני עם הנייד, גם כשאני בבית.

בימים האחרונים כש Tapatalk לא עבד גלשתי דרך האתר הרגיל בגרסת מובייל שלו ו...וואלה, אחרי שמתרגלים זה עובד יופי.

קודם כל אין איטויות, הלאגים המעצבנים מאוד שהיו בהתחלה טופלו וכעת זה רץ.

ושנית ביום השלישי או הרבעי זה כבר הרגיש לי די נורמלי ונעים לשימוש. הכל עיניין של הרגל. בגדול עובד בסדר גמור ונוח פי כמה ממה שהיה קודם. אני מדבר על היישום במובייל.

לגבי יישום בדסקטפ, פבל שלל ממני את זכות הדיבר עד שאני לא מחליף מסך...

ודבר נוסף, בחודש האחרון כשהיה הרבה זמן פנוי העלתי כמה שירשורי שטויות עם הרבה תמונות, הזמן שלקח לי לעלות אותם הוא בערך רבע מהזמן שהיה לוקח לי במערכת הישנה, אז הייתי נלחם עם כל תמונה.

• אהבתי 2

פורסם

פבל,

אודה להסבר מדוע בכרום חצי מסך בכחול ולעומת זאת בדפדפן אדג' התצוגה נראית יותר נורמאלית. מצורפים 2 קבצים להמחשה.

שאלה נוספת, מדוע לא ניתן לעצב את האתר שכל אחד יחליט מה הוא מעדיף לראות בחלק העליון (יש כאלה שרוצים את הנושאים הפופולריים כמו היום, יש כאלה שרוצים רשימה של הפורומים, יש כאלה שאוהבים לראות את הנושאים שהגיבו עליהם וכו'). האם המערכת תומכת בעיצוב אישי של הדף הראשי?

תצוגת קארספורום בכרום.pdf תצוגת קארספורום בדפדפן אדג'.pdf

פורסם
לפני 17 שעות, asix כתב:

אודה להסבר מדוע בכרום חצי מסך בכחול ולעומת זאת בדפדפן אדג' התצוגה נראית יותר נורמאלית. מצורפים 2 קבצים להמחשה.

טכנית, אמורה להופיע שם פרסומת של גוגל. אבל זה לא תמיד קורה כי [סיבות של גוגל]. הקטע המצחיק הוא שדווקא אדג' יודע להתמודד עם זה כראוי ופשוט לא מציג את המקום הריק, בעוד שכרום, שהוא כידוע של גוגל,  לא מצליח להתמודד עם זה (ועם פרסומות שלא מופיעות בעוד כמה מיקומים). אנחנו בודקים את הנושא ומקווים להבין למה זה קורה בהקדם.

לפני 17 שעות, asix כתב:

שאלה נוספת, מדוע לא ניתן לעצב את האתר שכל אחד יחליט מה הוא מעדיף לראות בחלק העליון (יש כאלה שרוצים את הנושאים הפופולריים כמו היום, יש כאלה שרוצים רשימה של הפורומים, יש כאלה שאוהבים לראות את הנושאים שהגיבו עליהם וכו'). האם המערכת תומכת בעיצוב אישי של הדף הראשי?

התשובה הקצרה היא "ככה". התשובה הארוכה - אם הבנתי אותה נכון - היא שלאפשר לכל משתמש לייצר לעצמו עיצוב משלו יידרוש הרבה יותר מדי משאבים מהמערכת והשרתים, מה שיוביל לקריסה של האתר מהר מאוד. בכל מקרה, גם אם היינו רוצים, המערכת פשוט לא מאפשרת את זה. המקסימום שהיא מרשה לנו לתת לכם לבחור זה את השפה ואת ערכת הנושא. 

פורסם

ראשית , תודה על המענה[emoji120].
גם "ככה" זאת תשובה לפעמים. ברור שיש מגבלות למערכת.
מצאתי שהחלוקה של הפורומים לקוביות יותר נוח.
נמתין לעדכון. אולי ישפר את המצב.
תודה רבה על הסבלנות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מתנצל מראש אם הבעיה כבר הועלתה.

יתכן שהיא נוכחת רק אצלי אך אם לא ברצוני להסב תשומת לבכם,

לעיתים ניתן ללחוץ בדף פתוח מסוים רק בשניה הראשונה שהוא עולה ולאחר מכן לא ניתן ללחוץ על כלום, לא על שרשורים ולא על נושא חדש.

מוזר ולכן יתכן שקורה רק אצלי.

תודה.

פורסם

כשקופצת התראה בחלק התחתון של המסך, אם אני נכנס אליה, היא תישאר מודגשת בתפריט ההתראות למעלה.

סתם מעצבן.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כן, זה נורא ואיום ומעצבן אותי הרבה יותר משזה אמור 🤣 אבל זה באג ברמת המערכת. גם באתר של המפתחת זה קורה. ואני לא יודע אם מישהו שם לב, אבל לפעמים גם ההתראה שקופצת קליקאבילית ולפעמים לא. גם זה מעצבן.

פורסם (נערך)

יש לי בעיה עם ההודעות שקופצות בתחתית הדף בזמן גלישה "יש לך התראה חדשה" - זה קורה לפעמים כל כמה שניות, ואני כבר חושש שעוד מעט יחסמו אותי😨. אולי אפשר לשנות ניסוח ל"יש לך עדכון" או משהו דומה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...