Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך מה לדאוג.
התראה = נוטיפיקציה - משהו חדש קרה.

אזרה = חטפת על משהו שעשית.

עדכון = משהו השתנה (בתקווה לטובה) במערכת.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

עידכון לכל מי שהעלה בעיה של תגובות אוחרים לא רשומים:

החל מעכשיו אורחים לא יכולים לפרסם תגובות בפורומים עד להשלמת תהליך הרישום.

• רעיון טוב! 2

פורסם

הכפתורים למעבר בין עמודים בתחתית הדף לא עובדים בכרום, הן בוינדוס והן באנדרואיד.

בראש הדף הם עובדים בסדר גמור.

הכי חסרה לי כפתור התצוגה המקדימה לפני פירסום תגובה. אני נאלץ כל פעם לפרסם ואחר כך לערוך את מה שלא יצא כמו שציפיתי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש איזו בעיה עם כפתורים. כנראה איכשהו קשור לפרסומות של גוגל. אנחנו מחפשים לזה פתרון. 

לגבי תצוגה מקדימה - זה קיים, הכפתור הכי ימני בשורה העליונה (דף עם זכוכית מגדלת). 

פורסם

העברתי את הרקע לשחור, די בהתחלה של הפלטפורמה החדשה

עכשיו לא מוצא את הדרך להחזיר בחזרה לבהיר ("הגדרות" לא לחיץ משום מה)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

היי, אני לא חושב שזו בעיה בעקבות המעבר אבל נראה לי כדאי להצביע על כך.

ישנם שרשורים כדוגמת השרשור הבא: (קישור) שהקישורים בהם ישנים ולא עובדים.

אני כמובן מטבעי התחלתי לשחק עם כתובות עד שהבנתי שהדרך להגיע לאותם שרשורים היא להעתיק את ה-ID של השרשור ולהדביק במקום ה-000000 בקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=000000

אני מתאר לעצמי שאדם אחר (ושפוי) שיקבל שגיאה פשוט יצא ולא ינסה להגיע לזה, לכן אני חושב שכדאי אולי לטפל באותם הקישורים. (אם הם עוד רלוונטים)

נ.ב. מוזמנים לצחוק עליי שאני לפעמים קורא שרשורי שאלות נפוצות ומדריכים להנאתי

שאלה נוספת, דווקא כן בקשר למעבר – בספארי באיפון הסרגל של ההתראות, חיפוש, חזור וכו' מופיע לי בתחתית העמוד ולא בראשו. זה לא רק אצלי ככה, נכון?

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

לגבי הסרגל - זה קורה בכל דפדפני המובייל, כדי להקטין את הצורך למתוח את האצבעות למעלה בשביל ללחוץ על התפריט. זה לא מושלם כי עדיין צריך למתוח את האצבע אחר כך וללחוץ על מה שרצית, אבל זה עדיף מכלום.

לגבי הכתובות, האמת שזו דווקא בעיה שכן קשורה למעבר, אבל כזו שהחלטנו לחיות איתו כי היא לא הייתה פתירה. 

שים לב שכל הלינקים שלא עובדים בשרשור FAQ שקישרת אליו, כוללים את הטקסט phpBB2:

image.png.3ae783fc79de123471d083fdfa714152.png

phpBB זו מערכת הפורומים הראשונה עליה קארספורום היה מבוסס ולכן הכיתוב הזה מופיע שם, בדיוק כמו שבקישורים שכן עובדים מופיע הכיתוב VB, שהוא על שם vBulletin, אליה הפורום עבר מאוחר יותר (ב-2009 אם אני לא טועה).

image.png.3ffd45146cf2e43f49559e196f3d7009.png

כאשר ביצענו את המעבר למערכת הנוכחית, חלק מהמעבר כלל עדכון ושינוי הכתובות למה שנקרא easyURL, כלומר כתובת ללא סממנים מזהים של מערכת. ככמו שאתה יכול לראות, הכתובות היום הן CarsForumc.co.il/topic-Number-Name. במסגרת המעבר מ-phpBB ל-VB, בוצע שינוי של הכתובות למתכונת של vBulletin, ובמעבר הנוכחי בוצע שינוי של הכתובות למתכונת הנוכחית. אבל בגלל שהכתובות של phpBB כבר שונו פעם אחת, אי אפשר היה להמיר אותן שוב, כי על ה-ID של כל אחד מהן היה כבר שרשור אחר. 

זו גם הסיבה שאם אתה שם ID של שרשור מתוך כתובת כל phpBB לתוך כתובת של VB, זה ייקח אותך לשרשור אחר. 

לצערי כרגע כאמור אין לנו פתרון לזה, אבל בכל מקרה מדובר על שרשורים מאוד מאוד ישנים שרובם המוחלט כבר אינו רלוונטי היום. 

לפני 3 שעות, avargel כתב:

העברתי את הרקע לשחור, די בהתחלה של הפלטפורמה החדשה

עכשיו לא מוצא את הדרך להחזיר בחזרה לבהיר ("הגדרות" לא לחיץ משום מה)

למה "הגדרות"?

גלול למטה עד הסוף, לחץ על "ערכת נושא" ובחר ב"בהיר (ברירת מחדל)".

image.png.de5274c1a9b8a677bf725ed5342dc163.png

• אהבתי 2

פורסם

מערכת החיפוש ממש מרגישה לי מסורבלת.

במערכת הקודמת יכלתי לחפש הודעות של משתמש ספציפי בתוך פורום ספציפי (ואולי אפילו בתוך שרשור? כבר לא זוכר) ופה אני לא רואה שזה קיים.

באופן כללי, כל החיפוש המתקדם שהיה, די חסר לי.

פורסם

לחיצה על זכוכית המגדלת בלי להזין מונח חיפוש תיקח אותך לחיפוש המתקדם.

חיפוש ע"י כותב זה באמת פיצ'ר שמשום מה ירד אחרי גרסה 3 (היום אנחנו ב-4.4). אין לי מושג למה ונראה שאני (ואתה) לא לבד. יש שרשור בפורום של המפתחת שנפתח לפני שנתיים אבל לא קיבל מענה נורמלי. אין גם (או לא מצאתי) תוסף שמאפשר את הדבר הזה. אז לצערי כרגע זה המצב. 

ניסיתי להקפיץ את השרשור שם, אולי הפעם הוא יקבל התייחסות פרקטית יותר.

פורסם

היי, אני דווקא כן מצליח לחפש לפי מחבר ההודעה דרך הדפדפן, מאמין שיעבוד גם במחשב.

זה נמצא כאן ועובד מצוין:

https://imgur.com/a/TSQzbHk

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

נכון, אבל כדי לקבל תוצאות אתה חייב להזין מונח כלשהו. אתה לא יכול פשוט לחפש את כל ההודעות של כותב מסוים.

לפני 3 דקות, TDI כתב:

היכן מוצאים את הגדרות הפרטיות של הפרופיל?

מה הכוונה? הגדרות הפרטיות של מה בדיוק? 

פורסם (נערך)

נכנסתי (אפילו) כאורח לפורום, ואני יכול לראות פרטי פרופילים, כמו תאריך לידה לדוגמא. 

נניח ואני מעוניין להסתיר פרט זה או אחר מהפרופיל, או את פרטי הפעילות האחרונה.

כיצד?

עריכה אחרונה על ידי TDI

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...