Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר הוקפץ - לאן נעלמו הפרטים ליד שם המשתמש (דירוג ומיקום)? או שזה חוסם הפרסומות שלי שמעלים אותם? 

image.png.9b02b68de3c3faa0bac4c2d993ba76e7.png 

כמו כן, האם חנות המרצ'נדייס עדיין פעילה? סטטיסטית, לפחות פעמיים בחודש אני לוחץ על הקישור אליה בשוגג משום שהוא ממוקם בדיוק מתחת ללוגו של האתר. כשמנסים להגיע למדור הכללי ומרחפים עם העכבר מעל השורה הרלוונטית, הקישורים מתחתיה מתחלפים ואז הקליק הבא מוביל אל החנות במקום ליעד הרצוי. 

image.png.359798dd5bb2bd8d0bfcc83a179f3f1d.png

image.png.ec6ff901bca38af10e3a456db3d689fa.png

והערת UX: היות וקונספט המועדונים והבלוגים לא בדיוק צלח, האם אפשר להעביר את ה-side banners שלהם בצד שמאל קצת יותר למטה, ולהרים למעלה את 'התורמים ביותר' ואת הנושאים החמים?

אני זוכר את העדכון הגדול של הפורום ומבין שהיו אז הרבה רעיונות טובים ובלוני ניסוי שהופרחו לפיתוח הקהילה, אבל לאורך השנים העם אמר את דברו ונראה שאדמיני האתר (שהם לאו דווקא המודרטורים של הפורומים השונים) איבדו את המוטיבציה להמשיך עם העדכונים. יש הרבה תוכן מלפני שנים ארוכות שעדיין תקוע במקומות הכי בולטים (כמו בלוג-פוסטים וכתבות מגזין), בעוד שדברים הרבה יותר רלוונטיים אינם זוכים לחשיפה ראויה. אולי כל זה עדיין יושב שם משיקולי SEO, אבל אם זה פשוט עניין של חוסר זמן או רצון להתעסק - אני בטוח שיש כמה חברי פורום מ'המעגל הראשון' שישמחו לעזור. 

פורסם
לפני 4 שעות, Derish כתב:

לאן נעלמו הפרטים ליד שם המשתמש (דירוג ומיקום)? או שזה חוסם הפרסומות שלי שמעלים אותם? 

image.png.9b02b68de3c3faa0bac4c2d993ba76e7.png 

הדירוג הוא אותו אייקון (סגול במקרה שלך) על הסלון שלך. במובייל לחיצה עליו יוביל לדף הדירוג המלא, שאגב התייחסתי בעמוד הקודם אליו שאינו מתורגם כמו שצריך, ונותר כך: 

Screenshot_20260410-075530-970.thumb.png.48b218b670d23cbdb3d4c03749ad087b.png

בדסקטופ לא נראה שעובד אותו הדבר, וצריך להיכנס לפרופיל המשתמש כדי להגיע למידע דומה. אבל ריחוף עם עכבר מעל האייקון מראה את שם הדירוג. 

פורסם

מה שהכי חסר לי זה dark mode.

הפורום והאפליקציה של ידידים זה הדבר היחיד שאני קורא על רקע לבן בטלפון.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

את תעביר את הטלפון כולו ל-dark mode גם הפורום יוצג כך. עשיתי זאת מספר שנים, אבל חזרתי למצב בהיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז זהו שלא. הטלפון במצב dark, וכל האתרים האחרים נשמעים לזה. רק cf לא.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

באיזה דפדפן אתה גולש?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...