Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כן. לאופציה של להסתיר חתימה של משתמש מסוים.

ברגע שעשיתי את זה, לא מצאתי דרך לעשות undo.

גולש דרך FF אם זה משנה.

עשיתי גם דרך הכפתור הסתרה ואח"כ ביטול אבל זה לא שינה את ההסתרות האישיות שבחרתי קודם.

U46ntitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עוד פינות ללא תרגום:

https://carsforum.co.il/settings/account-security/

image.thumb.png.ad35402bfe956bde2b9fc883a310f79b.png

וגם אם מחביאים את סטטוס החיבור (גם בלינק לעיל), אז מופיע אייקון image.png.ccfd88dec4d290e6b426c5a9fc728d1c.png ליד שם המשתמש (גם בפורום וגם בפרופיל). אם מרחפים עם העכבר מעל, צצה בועה לא מתורגמת:

image.thumb.png.37c8ae875c803d484faf736fc4bd8f95.png

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תקלה חדשה - נתקלתי בטלפון סמסונג: הקשה על לוגו הפורום אינה מעבירה לדף הראשי (רשימת הפורומים) אלא לדף הראשי של הפורום בו נמצאים.

באייפד הקשה על הלוגו פותחת רשימת נושאים אחרונים, ומעבר לפורומים אחרים מחיבת סיבוב המכשיר למצב רוחב, אז רשימת הפורומים מופיעה מתחת לבאנר הראשי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גולש בנייד, סמסונג.

אשר מתקבלת פרסומת על מסך מלא, ואני לוחץ על ה-"x" כדי לסגור אותה, אני מוקפץ אל ההודעה הראשונה בעמוד, ולא נשאר בפוסט שבו הייתי.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נתקל לפעמים בתופעה הבאה, שגורמת לי לחשוב שאני הוזה, אבל די בטוח שאכן מתרחשת, לעיתים ולא תמיד -

בשרשורים ארוכים מאוד, שנכנס אליהם בקליק רגיל על הכותרת, מה שמוביל ל'הודעה האחרונה שלא נקראה';

ואותה הודעה נמצאת במה שמוצג כעמוד אחד לפני האחרון;

בלחיצה על העמוד הבא/אחרון/מס' עמוד אחרון (אני לא סגור על מי מהם);

העמוד מתרפרש, אכן למספר העמוד האחרון, אבל מדובר באותן הודעות שהיו ב"עמוד הקודם", שאותה 'הודעה אחרונה שלא נקראה' מופיעה בו.

חזרה לעמוד קודם (לא דרך כפתור Back בדפדפן, נדמה לי) פשוט מציגה את העמוד הקודם האמיתי של השרשור (הודעות אחרות).

גליץ' במוח שלי או בפורום? 🤔🤣

• אהבתי 2
פורסם

אני חווה משהו דומה. נכנס לשרשור. עושה אחורה. ומגיע לדף הכללי. שבו מופיעים כל הפורומים.

אם אני עושה חזור חזרה. אז הוא חוזר לאותו פורום. נגיד כללי. אז הוא חוזר לכללי.

אצלי זה בדפדופן של מיקרוסופט.  גם אני חשבתי שהבעיה אצלי.

אצלי שמתי לב. שהוא פותח פעמיים תדפדפון. גם כרום נתקלתי שפותח פעמיים.

חלונות 11 מעודכן.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• אחראי פורום
פורסם
לפני שעה, Tom_22 כתב:

נתקל לפעמים בתופעה הבאה, שגורמת לי לחשוב שאני הוזה, אבל די בטוח שאכן מתרחשת, לעיתים ולא תמיד -

בשרשורים ארוכים מאוד, שנכנס אליהם בקליק רגיל על הכותרת, מה שמוביל ל'הודעה האחרונה שלא נקראה';

ואותה הודעה נמצאת במה שמוצג כעמוד אחד לפני האחרון;

בלחיצה על העמוד הבא/אחרון/מס' עמוד אחרון (אני לא סגור על מי מהם);

העמוד מתרפרש, אכן למספר העמוד האחרון, אבל מדובר באותן הודעות שהיו ב"עמוד הקודם", שאותה 'הודעה אחרונה שלא נקראה' מופיעה בו.

חזרה לעמוד קודם (לא דרך כפתור Back בדפדפן, נדמה לי) פשוט מציגה את העמוד הקודם האמיתי של השרשור (הודעות אחרות).

גליץ' במוח שלי או בפורום? 🤔🤣

קרה לי גם!

שיגע לי את המוח.

אבל פסק בימים האחרונים. אצלך עדיין?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נו, לפחות אני לא המשוגע היחיד 😜

קורה מדי פעם. לא תמיד. ולא הצלחתי להינעל על התנאים המדוייקים שבהם זה קורה.

קרה שוב היום ולכן החלטתי להעלות את הענין בכתב.

פורסם

קורה גם לי, רק בשרשור הסרטונים.

כשיש הודעה על הודעה חדשה בפוליטי הוא שולח אותי כמה ימים לאחור. אבל בכניסה ישירה מתפריט אוף טופיק הכניסה נכונה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...