Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 17.4.2023 בשעה 08:18, ברווז כתב:

נתקלתי בבאג קצת מעצבן. 

שמתי לב שאני גם לא היחיד שזה קורה לו.

כאשר אני מנסה לפרסם הודעה חדשה, מתוך עמוד כלשהו שאיננו האחרון, ההודעה שכתבתי לא "נעלמת" אלא נשארת כטקסט נגיש וניתן לעריכה. 

כשנתקלתי בזה לראשונה, לחצתי שוב ושוב על "שלח". התוצאה, הדבקה של ההודעה מספר פעמים. 

זה קורה לעוד משתמשים, יצא לי לראות פה כמה וכמה הודעות של הדבקה שכאלו. 

כשאני עונה בעמוד האחרון, הכל מגיב נורמלי למיטב ידיעתי. 

תודה.

בדקתי וזה לא קורה אצלי. לא יודע להגיד ממה זה נגרם. אני זוכר משהו דומה שהיה קורה מדי פעם אבל ראו שההודעה התפרסמה, היא פשוט במקביל גם נשמרה ב"זיכרון" של העורך אז כשלחצת עליו שוב היא הייתה מופיעה.

• רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

כאשר מבקשים מהמערכת את רשימת ההודעות חדשות מהביקור האחרון, הצבת העכבר על השרשורים לא מראה את החלון הקטן עם ההודעה הראשונה והאחרונה בשרשור. הנושא הזה עובד כאשר צופים בכל אחד מהפורומים. ניתן לתקן זאת ברשימת ההודעות החדשות מהביקור האחרון? זה נראה דבר די פשוט למימוש, ולא מובן לי מדוע ישנו הבדל בין שני סוגי הצפייה.

פורסם

מאיזשהי סיבה, אני ממשיך לראות את הבאנר האדום שמדבר על החלפת סיסמה כל פעם שאני נכנס לפה, מהמחשב או מהנייד, וזאת למרות שהחלפתי את הסיסמה כבר לפני חודשים (כשההודעה רק פורסמה). האם זה קרה לעוד מישהו ונמצא פתרון?

פורסם
בתאריך 25.5.2023 בשעה 08:53, aviaviavi כתב:

היי, הפיצ'ר של הוספת gif לא מניב שום תוצאות ותמיד תקוע על לא נמצאו תוצאות, לפני ואחרי שאני מחפש משהו.

Screenshot_20230525-085242.png

בתאריך 25.5.2023 בשעה 10:21, mcaspi כתב:

כאשר מבקשים מהמערכת את רשימת ההודעות חדשות מהביקור האחרון, הצבת העכבר על השרשורים לא מראה את החלון הקטן עם ההודעה הראשונה והאחרונה בשרשור. הנושא הזה עובד כאשר צופים בכל אחד מהפורומים. ניתן לתקן זאת ברשימת ההודעות החדשות מהביקור האחרון? זה נראה דבר די פשוט למימוש, ולא מובן לי מדוע ישנו הבדל בין שני סוגי הצפייה.

כרגע אנחנו לא מתחזקים את האתר או מחפשים פתרונות לבאגים באופן אקטיבי. אם יימצא לזה פיתרון בגרסה עתידית, זה יסתדר. 

לפני 6 שעות, Derish כתב:

מאיזשהי סיבה, אני ממשיך לראות את הבאנר האדום שמדבר על החלפת סיסמה כל פעם שאני נכנס לפה, מהמחשב או מהנייד, וזאת למרות שהחלפתי את הסיסמה כבר לפני חודשים (כשההודעה רק פורסמה). האם זה קרה לעוד מישהו ונמצא פתרון?

הבאנר הזה מופיע לכולם, בלי קשר להאם החלפת סיסמה או לא. 

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)

אם אפשר להשקיע כמה דקות בשינוי הצבע של הצורה שמראה שמשתמש הגיב בטופיק בצפיה במצב כהה. קשה להבדיל בין טופיק שהגבת אליו (מסומן בכוכב למטה), לבין טופיק שלא הגבת אליו (מסומן בעיגול). לא בטוח שניתן להגדיר צבעים שונים במצבי צפיה שונים, ואז אולי לשנות את צבע הצורה כך שיהיה ברור במצב כהה, ואז לוודא שזה ברור גם במצב בהיר. תודה.

image.png.81a871dad3a1a65e2c2ff434718a3d17.png

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 5 שעות, פבל כתב:

הבאנר הזה מופיע לכולם, בלי קשר להאם החלפת סיסמה או לא. 

באסה, עכשיו אני כבר לא מרגיש מיוחד. יש תכניות לסיים את הקמפיין אחרי תקופה מסויימת או אחוז מסויים של חברים שהחליפו את הסיסמה? נכון להיום, נראה לי שאם באמת תהיה הודעה חשובה לציבור הרחב, רובנו לא יבחין בה משום שכבר התרגלנו שיש שם משהו אדום למעלה באופן קבוע.

פורסם

אני נתקל מדי פעם בשרשורי יעוץ ברכישת רכב, שנפתחו בטעות בתת-פורום "קניה ומכירה" במקום במיקום הנכון

כמובן שזה מבאס עבור המתייעצים שלא מבינים למה אף אחד לא מגיב להם

בדרך כלל אני מעיר את שימת ליבם בהודעה פרטית

אבל יתכן שניתן לפתור את זה ע"י הודעה קופצת רגע לפני אישור פרסום ההודעה ע"י המשתמש, שמבהירה את העניין להדיוטות

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

הודעות כפולות הפסיקו להתמזג להודעה אחת.

דווקא היה נחמד.

כהוכחה: ההודעה הזאת נפרדת ההודעה הקודמת ששלחתי לפני 3 שניות

מוזר, פה לא. אבל בשירשור הפוליטי כן.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בבלוג שאני מתחזק לעיתים רחוקות, מצאתי שהכתפור של "עוד דרכי שיתוף" לא עובד + אם אפשר להוסיף אופציה ל"העתק לינק" זה יהיה נחמד אבל לא דחוף או קריטי.

screenshot-carsforum_co.il-2023_07.05-22_23_38.png.5daf4b3d6f607d6f40712a6585bfd726.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

רק אני או ששמות המשתמשים בכל שרשור הפכו להיות גדולים ו/או מודגשים יותר?

גם חלק מהאמוג'ים נהיו גדולים פתאום.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

גם לי השם משתמש גדול ומודגש. האמוג'ים רגיל.  במחשב.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם (נערך)

אני גם מהמחשב.

פה מופיע לי בגדול. בוא נראה אם אותו אחד כאן גם עושה את זה - ;)

עריכה: מענין. כששלחתי את ההודעה הופיע נורמלי. עשיתי ריפרש לדף והופיע גדול. כעת בתוך העורך שוב בגודל נורמלי.

.thumb.jpg.dc82e60b4c1f229576893b14255c4693.jpg

.thumb.jpg.2dfe9d88f4a1cfd8a2c53f85214ee764.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...