Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אי אפשר להטמיע סרטונים מיוטיוב למרות שבעבר היתה אפשרות

מופיעה לי ההודעה הזו:

ציטוט

לא ניתן להטמיע את הקישור בגוף ההודעה: www.youtube.com does not allow embedding of that video.

כנ"ל לגבי הלינק המקוצר של יוטיוב

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

יכול להיות שזה סרטון ספציפי כלשהו? כי ניסיתי עכשיו להדביק סרטון רנדומלי וזה עבד... 🤷‍♀️

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

זה רק אצלי או שנעלם הכפתור של החץ הקטן שמחזיר לראש הדף?

בנייד אנדרואיד וגם באייפד. 

עריכה אחרונה על ידי ArikB
פורסם

אכן נעלם, קיוויתי שלא תשימו לב...

Wacky Races Lol GIF by Boomerang Official

הסיפור הוא שהפלטפורמה שעליה מבוסס הפורום (Invision) התעדכנה וכדי שנוכל להתקין את העדכון הזה היינו חייבים לשדרג את השרת לעשות שימוש ב-PHP8, והפלאג-אין שאפשר את הכפתור הזה לא נתמך ב-PHP8. אז כרגע זה מה יש, אם יהיו הרבה תלונות נחפש פתרון שנתמך, אבל בינתיים אני מעדיף לנצל את ההזדמנות כדי לנקות קצת מהתוספים שמותקנים כדי להקל קצת ולהאיץ מעט את הגלישה.

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ArikB כתב:

זה רק אצלי או שנעלם הכפתור של החץ הקטן שמחזיר לראש הדף?

בנייד אנדרואיד וגם באייפד. 

גם אצלי נעלם החץ. גם אני השמח שהוא יחזור.

עריכה אחרונה על ידי yor2

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ניסיתי להעלות Meme בשרשור מסוים, על רחמים שלא ידע, כי הוא לא ידע אבל אז הזקנה התפצלה לשניים ויצאו ממנה עב"מים.

בקיצור קובץ gif לא ניתן להעלות לעומת זאת ניתן לצרף מימז דרך המערכת הסגורה של gifhy שיש כתוסף אבל אין לוקליזציה של התוסף הזה כי הוא לא דובר עברית אבל רק אינגלזית.

מצ"ב תמונה של המקרה שהיה לי אבל שברתי את המערכת בשרשור הזה..

screenshot-carsforum_co.il-2022_10.20-21_56_47.thumb.png.fb0ec25cc0c8dcd0701edccfe26527ec.png

זה מה שיש או שאפשר לאפשר העלאת מימז בצורת gif?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

איפסתם סיסמאות לכולם בסוף? כי הסימסה שלי לא הייתה כזאות פשוטה(הייתה פשוטה לאתר בסדר חשיבות הזו), מאשימים את היוזרים במקום את עצמכם שפרצו לכם לאתר.

פורסם (נערך)

אפשר פשוט היה להגיד שעברתם לגרסה חדשה של המערכת, והיא לא תומכת משום מה בסיסמאות שהיו.

חייב לציין שמעדיף את המראה החדש

עריכה אחרונה על ידי makatuvkan

Suzuki Alto GLX 1.0 2011 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...