Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוללה לשלט של יונדאי i10

מעבר לפיתרון נפתר ע"י Tom_22,

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

השלט הזה:

image.thumb.png.e5fa9eeac89109392101a27614ea66de.png

i10 שנת 2014 אם זה משנה.

איזו סוללה צריך בשביל השלט הזה?

רוצה להחליף סוללות בשלט אבל פירקו את הסוללות מהשלט ולא רשום מה צריך לשים במקום.

תודה לעוזרים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תפתח את השלט ותעלה תמונה של שני צידי השלט.

לפי סוג מגעי הסוללה לפעמים ניתן לדעת את סוג ומתח הסוללה.

לפעמים מודפס בחלקו הפנימי של השלט מידע לגבי סוג הסוללה.

• רעיון טוב! 1

איזה כייף לי :)

פורסם

אגב, אני נוהג לרכוש סוללות שלט מאיביי. קונה חבילות של 10 במחיר סוללה אחת או שתיים בארץ, מה גם שחוץ מ-CR2032 די קשה למצוא אותן בחנויות.

דרך אגב, מצאתי את ספר הנהג של הדגם. מצויין בו שמדובר בסוללת ליתיום 3 וולט, אבל לא המידות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עוד תמונות:

image.thumb.png.9f44f6c84c3c21a879fd57771593e097.pngimage.thumb.png.f5e78523983520e96f4c503b6f344d8e.pngimage.thumb.png.8e88b0736c61b0935819a3ae2c0c0573.png

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אז שתי סוללות CR1220?

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

אגב, אני נוהג לרכוש סוללות שלט מאיביי. קונה חבילות של 10 במחיר סוללה אחת או שתיים בארץ, מה גם שחוץ מ-CR2032 די קשה למצוא אותן בחנויות.

דרך אגב, מצאתי את ספר הנהג של הדגם. מצויין בו שמדובר בסוללת ליתיום 3 וולט, אבל לא המידות.

זה לא שלט מקורי. זה שלט שמקבלים בארץ אם מתקינים נעילה אוטומטית.

מה שמופיע בספר הרכב זה לא רלוונטי לבחור.

לפני 46 דקות, dorsht כתב:

אז שתי סוללות CR1220?

כנראה שכן.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

הרבה רכבים של יונדאי מהתקופה הזו הגיעו עם השלט הזה, ההורים שלי קיבלו שלט כזה כשקנו i30CW ב-2010, למרות שלא ביקשו התקנה של נעילה אוטומטית. (או אולי המונח הנכון זה שלט רחוק? נעילה אוטומטית אין בהרבה רכבים גם כשיש להם שלט חכם ו-Keyless)

@Tom_22

יותר עניין אותי הקטע של הסוללה השניה שלא רואים ב-100%. אם כי מתוך השערה הייתי קונה שתיים מאותו סוג ומקווה לטוב.

בראשונה ברור.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
בתאריך 8.7.2023 בשעה 20:21, מרק10 כתב:

זה לא שלט מקורי. זה שלט שמקבלים בארץ אם מתקינים נעילה אוטומטית.

מרק10 כבר לא נמצא,

אבל למה הכוונה אוטומטית, כמו נעילה בהתחלת נסיעה ופתיחה בכיבוי מנוע?

איך אפשר לחזור לשלטים מקוריים?

עריכה אחרונה על ידי elera
פורסם
לפני 21 שעות, elera כתב:

איך אפשר לחזור לשלטים מקוריים?

אתה מגיב השירשורים של מישהו אחר אז לא ברור באיזה רכב מדובר, איזה דגם ושנה. 

אם זה משהו ישן ברמת גימור נמוכה, יכול להיות שלא היו בכלל שלטים מקוריים. הרכב הגיע עם נעילה מרכזית ללא שלטים. זאת אומרת פתיחה של דלת נהג פותחת את כל הדלתות אבל אין שלט רחוק. בדגמים אלו ברוב המקרים התקינו מערכת שלטי נוחות לא מקורית, אז אי אשפר לחזור לשלטים המקוריים כי לא היו כאלה. 

פורסם (נערך)

@Buki

(שווה לפצל לדיון נפרד?)

אותו שלט "DX" כמו בתמונה של dorsht למעלה, בדגם מכונית מאותו יצרן ותקופה:
i30 סטיישן 2013. להבנתי נמכרה בארץ רק ברמת גימור inspire (בהצ'בק יש גם premium).

במדריך המשתמש הרלוונטי, בגרסה העברית, מצד אחד יש כותרת "כניסה לרכב ללא מפתח (אם קיימת)". מה שמרמז שזה אופציונלי.
מצד שני, בכל העמודים מראים רק שני סוגי מפתחות, שניהם משולבי-שלט. אין שום איור של מפתח בלבד, בניגוד לגרסאות מסוימות של המדריך באנגלית.

keys.thumb.webp.87296284196550ef753851f8052dbd92.webp

המכונית עברה תחת ידי גיל-קאר לדברים שונים, כנראה ע"י היבואן.
לא יודע במפורש לגבי נעילה, אבל הרושם הלא מבוסס שלי הוא ששלטי ה-DX האלה מגיעים מהם.

עריכה אחרונה על ידי elera

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...