Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פתרון לחיפוש לפי משתמש ספציפי.

נכנסים בתפריט לתכנים שלי -> ההודעות שלי.

לאחר מכן בוחרים בסינונים -> שייכות -> תכנים של משתמשים מסויימים -> בוחרים את המשתמש.

כך זה נראה: https://imgur.com/a/apcjgfQ

מסורבל מאוד אך עובד. (אם עובד בסדר או מושלם – לא טרחתי לבדוק לעומק)

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם (נערך)

במקום הנ"ל אפשר לרחף עם העכבר (במחשב כמובן) מעל שם המשתמש המבוקש ואז תהיה אפשרות גישה לתכנים שלו ושם סינון לפי הודעות או שרשורים.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
לפני 1 שעה, TDI כתב:

נכנסתי (אפילו) כאורח לפורום, ואני יכול לראות פרטי פרופילים, כמו תאריך לידה לדוגמא. 

נניח ואני מעוניין להסתיר פרט זה או אחר מהפרופיל, או את פרטי הפעילות האחרונה.

כיצד?

אין אפשרות לכל משתמש לשנות את הדברים האלה עבור עצמו.

את הצגת תאריך יום ההולדת שיניתי כך שהם יוצגו רק למשתמש עצמו (כלומר אתה תראה את יום ההולדת שלך אבל לא של אחרים) ולצוות הניהול.

דברים אחרים בפרופיל, כמו פעילות אחרונה, אין דרך לבחור למי להציג. או שלפחות לא מצאתי כזו. כדי למנוע מאנשים לראות את הפעילות האחרונה, אפשר לבחור ב"התחבר באנונימיות" כשאתה מתחבר לפורום.

לפני 1 שעה, Adani כתב:

מצאתי פתרון לחיפוש לפי משתמש ספציפי.

נכנסים בתפריט לתכנים שלי -> ההודעות שלי.

לאחר מכן בוחרים בסינונים -> שייכות -> תכנים של משתמשים מסויימים -> בוחרים את המשתמש.

כך זה נראה: https://imgur.com/a/apcjgfQ

מסורבל מאוד אך עובד. (אם עובד בסדר או מושלם – לא טרחתי לבדוק לעומק)

כן, זה המעקף עליו דיברו גם בפורום של המפתחת, אבל זה לא נשמע לי כמו פתרון ישים למשתמשים מהשורה.

בנוסף, כמו שאמר Tom_22, בדסקטופ אפשר לרחף מעל הסמלון של משתמש ולבחור ב"חפש תכנים", במובייל זה נעשה ע"י לחיצה על הסמלון ושם על האייקון הזה:
image.png.3fb98df30b26a6b8cd1b6d7f49dcf7e5.png

• אהבתי 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תודה.

משהו שחסר לי - ניקוי התראות. אם יש לי התראה על הודעה חדשה בשרשור, לדוגמא, אבל כבר קראתי אותה - אין דרך לנקות את ההתראה בלי להכנס שוב לשרשור.

(או שיש דרך כזו שלא מצאתי :) )

פורסם

יש תקלה מוזרה שרק עכשיו הבנתי את הצעדים לשחזור שלה

אני נכנס לשרשורפלצת (נניח קורונה), מסמן חתיכת טקסט של מישהו ולוחץ "צטט את זה", הוא מוסיף את הטקסט ישירות לתיבה למטה.

עובר דף מסמן עוד טקסט ולוחץ שוב "צטט את זה", יופיע למטה רק הציטוט השני.

לפעמים Ctrl+Z יחזיר את הטקסט הקודם (אבל בלי החדש) ולפעמים לא.

אם לפני הציטוט השני אני לוחץ על התיבה למטה תיפתח תיבה לתגובה ובתוכה הטקסט השמור מהדף הקודם, אני מסמן טקסט חדש ולוחץ "צטט את זה" הוא יוסיף לטקסט הקיים למטה

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 3 שעות, TDI כתב:

תודה.

משהו שחסר לי - ניקוי התראות. אם יש לי התראה על הודעה חדשה בשרשור, לדוגמא, אבל כבר קראתי אותה - אין דרך לנקות את ההתראה בלי להכנס שוב לשרשור.

(או שיש דרך כזו שלא מצאתי :) )

אני מוכן להתחלף איתך, אצלי הן נעלמות אחרי לחיצה על הפעמון, אבל לרוב יש יותר מהתראה אחת אז אני צריך לזכור אילו התראות כבר בדקתי ואילו עדיין לא :) 

לפני 3 שעות, m3x7r3m3 כתב:

יש תקלה מוזרה שרק עכשיו הבנתי את הצעדים לשחזור שלה

אני נכנס לשרשורפלצת (נניח קורונה), מסמן חתיכת טקסט של מישהו ולוחץ "צטט את זה", הוא מוסיף את הטקסט ישירות לתיבה למטה.

עובר דף מסמן עוד טקסט ולוחץ שוב "צטט את זה", יופיע למטה רק הציטוט השני.

לפעמים Ctrl+Z יחזיר את הטקסט הקודם (אבל בלי החדש) ולפעמים לא.

אם לפני הציטוט השני אני לוחץ על התיבה למטה תיפתח תיבה לתגובה ובתוכה הטקסט השמור מהדף הקודם, אני מסמן טקסט חדש ולוחץ "צטט את זה" הוא יוסיף לטקסט הקיים למטה

זו באמת התנהגות מוזרה. אני אעלה את זה לתמיכה. בינתיים, כמו שאתה אומר, תדאג ללחוץ על תיבת התגובה לפני שאתה מתחיל לצטט.

פורסם

זה מה שאעשה, מקווה שאזכור לעשות את זה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

בעת כניסה לשרשור כלשהו, זה מעביר אוטומטית לדף האחרון - לתגובה האחרונה.

זה קורה רק כאשר אני נמצא באתר ולא מחובר למשתמש

פורסם

"כניסה" הכוונה ע"י לחיצה על שם השרשור או הנקודה/כוכב לידו?
לחיצה על הנקודה/כוכב אמורה להוביל להודעה הראשונה שלא נקראה וזה פיצ'ר מובנה של המערכת. לחיצה על שם השרשור אמורה בעיקרון לעשות אותו דבר, אבל זה בגלל שהתקנו תוסף ויכול להיות שהוא "לא יודע מה לעשות" עם אורח. 

בכל מקרה, בגרסה הבאה תהיה לנו אפשרות להגדיר התנהגות דיפולטית ללחיצה על שם השרשור, ולכל אחד מכם תהיה האופציה לבחור התנהגות ספציפית מתוך שלוש אופציות: הגעה להודעה הראשונה, הגעה להודעה הראשונה שלא נקראה או להודעה האחרונה.

פורסם

בדקתי את זה אצלי וכשאני לא מחובר זה אכן מתנהג כמו שאתה מתאר. אבל כשאני מחובר זה עושה בדיוק את מה שזה אמור (לקחת אותי להודעה הראשונה שלא נקראה). יכול להיות שאתה עושה את זה בשרשורים שכבר קראת ואין בהם הודעות חדשות (ההבדל בינם לבין שרשורים שיש בהם הודעות חדשות הוא שאם יש הודעות חדשות הכותרת כתובה בקטסט מודגש). המסומן בירוק - יש הודעות חדשות (שים לב גם לנקודה השחורה מימין לכותרת), לחיצה על הכותרת תיקח אותך להודעה הראשונה שלא נקראה; באדום - אין הודעות חדשות, לחיצה על הכותרת תיקח אותך להודעה האחרונה.

image.png.346d52e3cf2e8b001fcda0b09023c792.png

פורסם

טאפאטוק, כידוע, היא לא אפליקציה שלנו. זו אפליקציה שמאפשרת "לרכב" על פורומים ולהציג את המידע שלהם דרך האפליקציה. 
בגלל שזו אפליקציה חיצונית, אנחנו לא יכולים לתמוך בדברים שקורים בה. ובכל מקרה, אני מעדיף שאנשים ישתמשו באתר של הפורום ולא באפליקציה שלא לגמרי ברור מה המטרות של האנשים שעומדים מאחוריה.

פורסם

כאשר מצרפים תמונות לשרשור, הן מצורפות בגודל של כל רוחב השרשור.

לדעתי האישית, זה גדול מדי, מותח את השרשור בצורה לא נוחה לקריאה ואולי גם מעמיס על זמן ההעלאה שלהן (?).

בעבר הן הועלו כדיפולט כ-thumbnail שהיה יותר נוח לטעמי ואז היה ניתן לפתוח את מה שרצית. 

ראיתי שניתן להגדיר את גודל התמונה ע"י לחיצה כפולה עליה (בדומה לאפשרות שהיתה גם קיימת בעבר), אבל אולי שווה לשנות את הגודל הדיפולטי?

• רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...