Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 2016 עם 350 אלף קילומטר .לקנות??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו קילומטראז׳ עצום, אבל תעזור לנו לעזור לך ואל תתקמצן על הפרטים. איזה רכב, איזה מנוע, למה הוחלף מנוע וכו..

פורסם

נשמע כמו מונית שעבדה שתי משמרות ( 24 שעות ).
אבל אפילו לדבר כזה יש מחיר.
כמו שכתבו - תן פרטים לגבי הרכב וגם מה בכוונתך לעשות איתו.
אם המחיר ממש נמוך ואתם נוסעים בקושי, והרכב במצב שמור ( כן-כן, רכב עם קילומטראז' אסטרונומי יכול להיות גם שמור וגם גמור ), אולי אפשר לשקול.
אבל זה מול אופציות אחרות ( ועדיפות לדעתי), רכבים יותר ותיקים שנסעו הרבה פחות .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לדעתי זה רכב מונית או מסחרי כלשהו.

אומר בזהירות שתלוי בדרישות שלך, אם אתה צריך רכב מסחרי לעבודה,

וההיצע הקיים ביחס לתקציב מאפשר לך רק רכבים עם קילומטראג' גבוה, אז כמובן שכל מקרה לגופו. וצריך לבדוק את מצב הרכב הספציפי.

אם זה בשביל לקנות רכב "חדש יותר ויוקרתי יותר" ממה שהתקציב מאפשר בפועל,

הייתי יורד מהעץ וחוזר לממוצע בלוחות ולא למציאות בעמוד 19 ביד 2.

פורסם

רכבי ליסינג שעושים 90 אלף בשנה אני חושב שחברות הליסינג מוכרות אחרי כשנה וחצי עם 130 אלף ק"מ על מנת שעוד אפשר יהיה למכור והלקוח מקבל רכב חדש, הן לא מחזיקות עד 350 אלף ק"מ.

פורסם

זה(350k) בערך סדר הגודל של הק''מ שרכבי סיור של חברות אבטחה מגיעים אלייהם ואז מוחזרות לחברות. לפני שנים עבדתי בחברה כזו ותמיד סקרן אותי מה עושים עם הרכבים הללו אחרי שמתסיים החוזה. אף פעם לא קיבלתי תשובה חד משמעית.

פורסם

התשובה מאוד פשוטה; מוכרים אותם לסוחרים דרג ז' שמורידים להם ק"מ ומוכרים אותם כ"יד ראשונה מליסינג מעובד הייטק / רופא / מנכ"ל".

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...