Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, wildlands2019 כתב:

זו הבעיה בישראלים, 

לא אוהבים שדוחפים להם ביקורת, ומשם מתחילים ללכלך,

ארדואן לא דיקטטור, העם בחר אותו בצורה דימוקרטית, בדיוק כמו שביבי תקוע בשלטון כאן, אני אישית לא אוהב אותו, אך עובדה, הוא תקוע בשלטון, למה? לא בגלל שהוא דקטטור אלא בחירת העם, כנראה הרוב חושב אחרת,

בנוסף לזה, אני תמיד שומע את ההערות שלו, והן באות כתוצאה מפעולה לא הולמת או ראויה של ישראל נגד עם כלשהו, וכן יש לו ביקורות חריפות והוא לוקח ללב יותר מדי, אך עם כל הכבוד זה שיש לו ביקורת נגדינו ממש לא אומר שהוא אנטישמי וגם לא דיקטטור.

הזיהוי הזה של אנטי למדיניות הישראלית, שמה לעשות חלק מהאנטגוניזם המופנה כלפיה עושה הגיון, עם אנטישמיות כבר הפך לנורמה, אבל זה לא הופך אותו לנכון. ארדואן מאמץ מדיניות אנטי ישראלית בוטה, עדיין לא אומר שהוא אנטישמי.    בטורקיה יש בחירות דמוקרטיות, אבל יש גם דיכוי ישיר ועקיף של זכויות אדם, רדיפת כלי תקשורת ועיתונאים שמנסים להשתמש בזכות הביטוי בכדי לבטא דעות אנטי מימסדיות ועוד מעשים שלא רק שאינם מתיישרים עם מה שמוכר כדמוקרטיה קלאסית הם מהווים הפרה בוטה שלה. בחירות חופשיות אינן סממן יחיד לדמוקרטיה.

פורסם
לפני 2 שעות, wildlands2019 כתב:

זו הבעיה בישראלים, 

לא אוהבים שדוחפים להם ביקורת, ומשם מתחילים ללכלך,

ארדואן לא דיקטטור, העם בחר אותו בצורה דימוקרטית, בדיוק כמו שביבי תקוע בשלטון כאן, אני אישית לא אוהב אותו, אך עובדה, הוא תקוע בשלטון, למה? לא בגלל שהוא דקטטור אלא בחירת העם, כנראה הרוב חושב אחרת,

בנוסף לזה, אני תמיד שומע את ההערות שלו, והן באות כתוצאה מפעולה לא הולמת או ראויה של ישראל נגד עם כלשהו, וכן יש לו ביקורות חריפות והוא לוקח ללב יותר מדי, אך עם כל הכבוד זה שיש לו ביקורת נגדינו ממש לא אומר שהוא אנטישמי וגם לא דיקטטור.

אתה באמת חושב שהבחירות בטורקיה כשרות?

צר לי..אבל הן כנראה מוטות ומלאות זיופים.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 3 שעות, yogev20 כתב:

הכתיבה וההתלהמות נראית מוכרת. אני בטוח שהדברים מופנים גם לאוכלוסיות אחרות, כולל של מעוטים. 

אם כבר לשלול את טורקיה למה לא להמשיך עוד כמה צעדים. אולי למחוק 50% (בערך) מתעשיית הרכב העולמית ( גרמניה/צרפת)

או בכלל לשלול את כל האמנים האנטישמיים,  זמרים, שחקני קולנוע, בימאים, יוצרי רכבים ועוד ועוד.

זה לא יגמר אף פעם עד שאנשים ילמדו לסלוח אך לא לשכוח, ולא לשלול עם שלם שהיה רוצה לחיות איתנו בשלום

בגלל רודן אנטישמי - שקיצו יגיע מתי שהוא.  

מה הקשר לגרמניה וצרפת? השלטונות שם עכשיו אולי לא אוהדי ישראל אבל הם בודאי לא אנטישמיים/אנטי ישראלים בהגדרה.

לעומת זאת טורקיה די תקיפה נגד ישראל, לא שאני מצדיק חרם עליה כי בפועל חוץ מלקשקש בתקשורת ובעצרות הם לא באמת עושים כלום, למעט דברים חסרי משמעות אמיתית. מבחינה כלכלית/עקסית שיתוף הפעולה מעולם לא הופסק.

פורסם

תתקן, טורקיה לא תקיפה כלפי ישראל, ארדואן הרודן כן. (יש הבדל גדול)

קרא קצת היסטוריה על צרפת. ואם לא הבנת זה נכתב באירוניה.

פורסם
לפני 3 שעות, wildlands2019 כתב:

^

אולי זו לא דימוקרטיה, אך בוודאות גם לא דקטטורה, 

והוא לא עשה זאת על דעת עצמו, אלא גם לפי הצבעה וזה בא בעקבות ניסיון ההפיכה, כדי שיהיה שקט עד אז,

לדעתי בלכ מקום בעולם, הפגנות זה משהו מקובל ומומלץ בעיקר כאשר העם לא שבע רצון מהשלטון, אך גם לזה יש גבול, בעיקר כאשר ההפגנה הזו הופכת להפיכה עם נשק חם וטנקים,

אני חושב שאם זה היה קורה כאן, התוצאה לא היתה שונה ואף חריפה יותר.

זה כמעט דיקטטורה מוחלטת.

וכל דיקטטורה מצדיקה את עצמה בכך שהיא-היא תביא שקט, הצלחה כלכלית, הצלחה לאומית, צבאית וכו'.

ואולי לאנשים עם זיכרון קצר הייתה עובדת ההחלפה בין הסיבה למסובב, הדיקטטורה לא באה בגלל ההפגנות, אלא ההפגנות באו בגלל הדיקטטורה.

ארדואן מהרגע שנבחר לראשונה סימן שתי מטרות - להשתלט על טורקיה, והאמצעי לכך הוא הפיכתה לדיקטטורה בה הוא שולט ביד רמה, והתרחקות מישראל.

זה לא עניין של אנטי לממשלה זו או אחרת בישראל.

אפשר לקרוא לזה אנטישמיות מודרנית, כזו שפשוט שוללת את זכות קיומה של מדינת ישראל, שזה אגב מוכר בתור אנטישמיות.

לפני 2 שעות, רועי5 כתב:

הזיהוי הזה של אנטי למדיניות הישראלית, שמה לעשות חלק מהאנטגוניזם המופנה כלפיה עושה הגיון, עם אנטישמיות כבר הפך לנורמה, אבל זה לא הופך אותו לנכון. ארדואן מאמץ מדיניות אנטי ישראלית בוטה, עדיין לא אומר שהוא אנטישמי.    בטורקיה יש בחירות דמוקרטיות, אבל יש גם דיכוי ישיר ועקיף של זכויות אדם, רדיפת כלי תקשורת ועיתונאים שמנסים להשתמש בזכות הביטוי בכדי לבטא דעות אנטי מימסדיות ועוד מעשים שלא רק שאינם מתיישרים עם מה שמוכר כדמוקרטיה קלאסית הם מהווים הפרה בוטה שלה. בחירות חופשיות אינן סממן יחיד לדמוקרטיה.

שכחת גם שליחת שופטים לכלא

וזה לא אנטי למדיניות ישראלית ספציפית (למרות שזו האצטלה) אלא אנטי למדיניות ישראלית כלשהי בכלל.

שזה מוכר בתור אנטישמיות מודרנית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ארדואן הוא מוסלמי קיצוני, חבר באחים המוסלמים, ולא עוד איזה שמאלן שמבקר את מדיניות הממשלה.. תבינו שזה על רקע דתי.

הפרשן צבי יחזקאלי טוען שעל זה קמים כל הסכסוכים במזרח התיכון.

ארדואן שונא אותנו, אך מבין שלטובת הכלכלה שלו מן הראוי שיהיה איתנו שת"פ כלכלי.

משתדל לעזור

פורסם

כיוון שהשירשור תפס כיוון שונה לגמרי מיעוץ, הנושא ננעל.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...