Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, ChemGuy85 כתב:

היא קיבלה $1,200 דולר + 500$ לכל ילד עם SSN. בנוסף זה מוגבל בתקרת שכר כלומר ממשכורת שנתית של 75,000 אלף דולר המענק נשחק. היא קיבלה "מהר" בגלל שהיא מחזיקה חשבון בנק אמריקאי רשום במאגר של ה-IRS. אם לא היה ברשותה חשבון בנק היא הייתה מחכה חצי שנה לצ'ק דולרי. המענק נשמע נחמד במונחים ישראלים, אבל במונחים אמריקאים זה לעג לרש. אל תשכח שמערכת הרווחה בארה"ב כמעט ולא קיימת. מובטל = אין ביטוח בריאות ובארה"ב יש מעל 30 מיליון מובטלים. 

אתה מבין שהיא קיבלה את כל זה ובכלל לא חיה שם ולא עובדת שם ?

נכון 1200$ ו 500$ זה לא סכום ללכת לקנות איתו דירה אבל היא לא חיה שם ולא עובדת שם בכלל

אצלנו במדינה אני עובד  כל החיים, עושה צבא, משלם המון מיסים ובסוף כותבים לי אתה לא זכאי למענק

זה אומר הכל

פורסם

הווירוס לא _נוצר_ במעבדה. קונסיפרציה מטופשת.

לכו לבדוק את המחקרים. יש שלל מחקרים שפורסמו, חינם לכל דורש.

בעצם לא, תמשיכו תמשיכו.

יכול להיות שהווירוס _הגיע_ לאותה מעבדה כמו שהוא הגיע לאלפי מעבדות בעולם שחוקרות אותו -

כבר בדצמבר הפיצו אותו לכל מיני מעבדות בעולם למטרות מחקר.

האם יכול להיות שהווירוס _ברח_ מהמעבדה? בטח שיכול להיות.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, Transporter כתב:

אתה מבין שהיא קיבלה את כל זה ובכלל לא חיה שם ולא עובדת שם ?

נכון 1200$ ו 500$ זה לא סכום ללכת לקנות איתו דירה אבל היא לא חיה שם ולא עובדת שם בכלל

אצלנו במדינה אני עובד  כל החיים, עושה צבא, משלם המון מיסים ובסוף כותבים לי אתה לא זכאי למענק

זה אומר הכל

אין מה לעשות היא קיבלה מענק מתוקף היותה אזרחית אמריקאית. אגלה לך סוד משלם המיסים האמריקאי מאכיל במידה רבה את המגזר החרדי בישראל. (קצבאות ילדים אמריקאיות)

לפני 2 דקות, hans כתב:

הווירוס לא _נוצר_ במעבדה. קונסיפרציה מטופשת.

לכו לבדוק את המחקרים. יש שלל מחקרים שפורסמו, חינם לכל דורש.

בעצם לא, תמשיכו תמשיכו.

יכול להיות שהווירוס _הגיע_ לאותה מעבדה כמו שהוא הגיע לאלפי מעבדות בעולם שחוקרות אותו -

כבר בדצמבר הפיצו אותו לכל מיני מעבדות בעולם למטרות מחקר.

האם יכול להיות שהווירוס _ברח_ מהמעבדה? בטח שיכול להיות.

באותם מחקרים יש חורים מאוד גדולים שאותם חוקרים מאוד מתקשים להסביר. אין מה לעשות לפעמים האמת עולה על כל הדמיון. נראה לאן זה יתפתח. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לפני 5 שעות, ChemGuy85 כתב:

כסף תמיד מחלחל לאט לפשוטי עם ותמיד יש המון בירוקרטיה בדרך תביא לנו טופס X, תביא לנו טופס Y, כן ירד, לא ירד, כמה ירד, ירד אבל לא מספיק, הרווחת יותר מידי, הרווחת פחות מידי יאדה יאדה יאדה.

מצד שני גדולים מקבלים מהר. תסתכל איך בארה"ב צי'ק צ'ק העבירו מאות מיליארדים לתאגידי ענק בזמן שהקטנים רבים על פירורים כמו עכברים מורעבים. אותו דבר יקרה גם בישראל. 

אז זה ביזיון

כשהראו שבאירופה אתה ממלא 10 עמודים ולוקח לך 20 דקות כדי לקבל 500 אלף יורו אני יכול להבין את זה

אבל  בשביל לקבל 10% מההכנסה  שלי כשהכל ידוע לכל הפקידים וזמין בלחיצת כפתור

למה לסבך אותנו ככה? זה מראה על זילזול

במיוחד כשראש הממשלה מתראיין ומספר לנו שהכל מאוד פשוט וכולם קיבלו ומקבלים

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אירופה זה מקום גדול. אני מניח שיש פערים ביעילות הבירוקרטית בין מדינה למדינה. 

בישראל בירוקרטיה עובדת לאט כי המדינה נאלצת להמציא עבודה עבור פקידים מיותרים עם קביעות ופנסיה תקציבית שאי אפשר לפטר. העובדה ש-1 מכל 128 אנשים במדינה הזאת מחזיקים רישיון עורך דין לא עוזרת. 

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
לפני 13 שעות, Transporter כתב:

למה אני צריך  לדעת מידת נעליים שלי מהצבא כדי לקבל מענק, אבל כדי לשלם מעמ ומס הכנסה אני צריך רק כתובת מייל ות.ז? למה זה לא עובדה באותה צורה?

מאותה סיבה שחיוב כרטיס אשראי שלך עובר בשנייה ורבע, וזיכוי לוקח 14 ימי עסקים

לפני 13 שעות, halperin96 כתב:

ספריאל,רצה איזו שמועה כזו שמעשנים נדבקים פחות,אבל ברגע שנדבקו המחלה אצלם קשה יותר.

אולי כי במקום לשאוף אוויר עם וירוס הם נושפים אוויר עם עשן? 🤣

לפני 12 שעות, garicho כתב:

הכסף שישראל "תורמת" חוזר בריבית דריבית למשק הישראלי. מדובר ביצירה של קרן מחקר ופיתוח בשווי של מיליארדי יורו שתעביר כספים למאות חברות שונות, חלקן ישראליות או שיש להן מו"פ בישראל. בנוסף, התרומה מבטיחה שכל תרופא\חיסון שיפותחו יועברו לישראל בשלבים הראשונים.

לפחות למדו מהזיג-זג בנושא ה-F35 בזמנו, שהדבר היחיד שעזר לנו להתקדם בשרשרת המזון היה המתיחות עם טורקיה שהייתה שותפה ואנחנו לא.

לפני 12 שעות, khalil כתב:

זה לא דרך לגדל ילדים, ומי שלא רואה את זב, דווקא הוא לא אכפת לו מהעתיד.

חודשיים, שלושה אפילו חצי שנה, בבית שלהם עם ההורים שלהם, זה מה שיהרוס להם את העתיד?

לפני 9 שעות, stum כתב:

למה צריך להגיש טפסים ולהרשם ?!

כי גם אם 1% מהאנשים יוותרו ולא יגישו טפסים זה רווח נקי.

לפני 35 דקות, korola כתב:

לגבי רשות המיסים, התכנתים שלהם לא שונים מכל חברת היי-טק אחרת.

הם דיי שונים, למעשה רוב המתכנתים עובדי מדינה דיי שונים ממתכנתים בהיי טק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

@Transporter אם כל מורה שבעלה או אחד הילדים שלה ירגיש רע יפסיק להגיע לעבודה נהיה בסגר תוך 24 שעות. אחוז חולי הקורונה, אפילו מבין המשתעלים עם חום, קטן הרוב המוחלט חולים במחלות "שגרתיות", ולכן ההחלטה קשה. כמובן שהצד השני הוא ארוע כמו שאתה מתאר או ארוע כמו זה שהכניס אולי לבידוד לפני מספר שבועות. ההחלטות כאן מורכבות מאד.

לא לא..זה לא שבעלה חווה כאבי בטן ושילשולים ולא הרגיש טוב, הוא היה בבידוד!

זה שונה לגמרי

מי שנמצא בבידוד זה מי שיש לו תסמינים ו\או היה בקשר  עם חולה מאומת

באיזה הגיון היא הולכת לעבוד  עד שפתחו כאן בתי ספר ועם כל הפחד שיש סביב זה? אם זה לא חוסר אחריות אז מה זה?

ואם יתגלה שהיא דיווחה למנהל והוא אמר לה בטח תגיעי אז המנהל צריך לקבל בראש

תדע לך שאם חוזרים לשיגרה ובאמת יהיו פה אירועים  אני מתכוון לשים מחסום סביב העמדה שלי כדי  שלא כל אחד יוכל לעלות מתי שבא לו

אז נכון זה קצת פחות שירותי אבל בשביל להקטין את הסיכוי שמישהו ידביק אותי  ואחר כך נשבית אולם שלם נצטרך להתנהג ככה

תחשוב שכל מורה כזאת שמתנהגת בצורה כזאת גורמת לעוד כמה הורים להרים גבה ולהשאיר את הילדים בבית.

לדעתי זה ביזיון

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

דויד טענת שהתקשורת אובייקטיבית ומתייחסת שווה לכולם, כנס עכשיו לעמוד הראשי בוינט - 

יש שם כתבה עם הכותרת "איך הפסידה אבירת הפמיניזם לאיש הזה"

אם אין כאן נסיון לשטיפת מוח והטית דעות אז מה זה?

"האיש הזה" זה עקיצה מכוערת ומזלזלת.  מדובר בנשיא ארה"ב עיתונאית קטנה שכמותך. קצת כבוד , אם לא לאיש, לפחות למעמד.

"אבירת הפמיניזם"? פחח.. זה כבר אפילו לא אגיב..

אין תקשורת אובייקטיבית. לא קיימת חיה כזו. התקשורת מקדמת אנשים על פי אינטרסים ודעות של בעלי השליטה בעיתון.

להאמין בתקשורת אוביקטיבית זה כמו להאמין באמינותם של סרטי דיסני.

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם
לפני 2 דקות, Bob Ross כתב:

דויד טענת שהתקשורת אובייקטיבית ומתייחסת שווה לכולם, כנס עכשיו לעמוד הראשי בוינט - 

אני אגיב למרות שאין מה להתווכח עם מעריצי טראמפ.

קודם כול זה מה שרשמתי:

ציטוט

אגב לגבי התקשורת, היא נגד טראמפ כמו שהיא גם הייתה נגד אובמה.

ודובר על התקשורת האמריקאית כמובן.

לגבי טמקא:

image.png.bf9813ea8d6fc0e3bb53d284af426447.png

ובפנים:

image.png.842c6c984e129dbaddd2b63d1b156927.png

שמו לך כותרת קליקבייטית (הא-ב של עולם התוכן האינטרנטי בעת הנוכחית), בפנים יש כותרת שונה. ואתה מדבר על שטיפת מוח והטית דעות?

ידעת שאין באמת hot singles in your area waiting just for you?

אני לא מבין אותך, באמת.

טמקא דפקו כותרת קליקבייטית...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

זה לא רק למטרת קליק ביט. יש כאן אינטרס של התקשורת להשפיע על הדעות שלך לכיוון מסויים. כל הכותרות התמימות האלה לכאורה, ומילות התואר האלה על "אבירת" הפמינזם והעקיצה על "האיש" הזה, שחוזרים על עצמם תחת מילים שונות "מחמיאות" לא פחות  ותחת  מאמרים שונים של אותו עיתון,  אמור באופן תת הכרתי לאט לאט ובעקביות להשפיע על הדעה שלך בעד אדם/מפלגה/תאגיד X שבו התקשורת מעוניינת, ונגד אדם/מפלגה/תאגיד Y  ממנו התקשורת סולדת. 

אפשר  בעיקר לראות את זה בתקופת בחירות, איך התקשורת תמיד מנסה לעצב את הדעה שלך כדי שתצביע למי שהם רוצים לקדם.

אך לפעמים זה סתם הוצאת קיטור של כתב מתוסכל שהאדם בו היה בעד לא נמצא בשלטון, וכל עוד זה מתחבר עם האגנדה של בעל העיתון, זה מאושר.

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם
Just now, m3x7r3m3 כתב:

מאותה סיבה שחיוב כרטיס אשראי שלך עובר בשנייה ורבע, וזיכוי לוקח 14 ימי עסקים

מה הקשר בין זיכוי כרטיס אשראי שדורש לבטל חיוב, להפחית אותו מעסק אחד, להכניס אותו לעסק אחר (לוקח כמה ימים בודד) 

לבין תהליך הזדהות באתר מס הכנסה ?

כשאני רוצה לשלם כמה עשרות אלפי שקלים אפשר לזהות אותי תוך 0.7 שניות

כשאני רוצה לקבל 10000 שקל צריך לשאול אותי מליון שאלות שרשות המיסים יודעת לענות עליהן הרבה יותר מדויק ממני?

פורסם
לפני 16 דקות, Bob Ross כתב:

"אבירת הפמיניזם"? פחח.. זה כבר אפילו לא אגיב..

כנראה זה Achievement Unlocked שמצריך 3 שלבים:

1. להיות נשואה לנשיא ארה"ב

2. שאותו נשיא ידחוף סיגר למתמחה בחדר הסגלגל

3. להישאר נשואה לו

לפני 3 דקות, Transporter כתב:

מה הקשר בין זיכוי כרטיס אשראי שדורש לבטל חיוב, להפחית אותו מעסק אחד, להכניס אותו לעסק אחר (לוקח כמה ימים בודד) 

לבין תהליך הזדהות באתר מס הכנסה ?

כשאני רוצה לשלם כמה עשרות אלפי שקלים אפשר לזהות אותי תוך 0.7 שניות

כשאני רוצה לקבל 10000 שקל צריך לשאול אותי מליון שאלות שרשות המיסים יודעת לענות עליהן הרבה יותר מדויק ממני?

אתה באמת לא מבין מה הקשר?

תמיד לקחת ממך כסף זה תהליך פשוט ומיידי, לתת לך כסף זה שבעת מדורי גיהנום

זה נכון לכרטיסי אשראי, לרשות המיסים ולכל גוף שמחייב כספים.

תשאל למה לעזאזל שכיר צריך להגיש בקשה לקבל החזרי מס שאולי מגיעים לו? עם טפסים וכאלה?

בדיוק מאותה סיבה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תשאל למה לעזאזל שכיר צריך להגיש בקשה לקבל החזרי מס שאולי מגיעים לו? עם טפסים וכאלה?

בדיוק מאותה סיבה.

אין סיבה סתם מנצלים את בורות הציבור בשביל להחזיק כספים שלא מגיעים להם + לפרנס תעשייה שלמה של משרדים שמתעסקים בהחזרי מס. למס הכנסה יש מידע לגבי 106, יש מידע לגבי הכנסות מביטוח לאומי ויש מידע לגבי הכנסות מריביות/רווחי הון בבנקים. בקלות ניתן להצליב נתונים אוטומטית ולבדוק למי מגיע החזר מס. במקום זה נותנים לאנשים להגיש ניירות שכבר יש למס הכנסה ועל הדרך מפרנסים כל מיני מאכערים שגוזרים עמלה על כלום ושום דבר. 

איכס שונא משרדים שמתעסקים בהחזרי מס מדובר במיץ של הזבל של המקצוע שלי. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מה עדיף? שהאנשים האלה יהיו מובטלים או שיעבדו במשהו גרוע יותר, כמו תיווך דירות?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

@יבגניפ מה שסיפרת על רופא הילדים לא סותר את מה שכתבתי. קל מאד ליצור רשימת אבחנות אפשריות, או רשימה של תופעות לואי של תרופות, או רשימה של תגובות בין תרופות, או כל מיני דברים אחרים. רשימות כאלה בהחלט מסייעות, אבל לא יכולות להחליף את הרופא.

מבחינת הרופא יש הרבה רמזים שאינם ניתנים לכימות. בסופו של דבר מדובר בתהליך באייזיאני, אם כי לא מודע ובלי החישובים המסובכים. הרופא רואה את המטופל, מעריך את חומרת הבעיה ודחיפותה ומקדם את הפעולה האבחנתית או הטיפולית לפי השיקולים שנגזרים מהערכה זו. יש לכך הרבה חסרונות, למשל הטיה בגלל מקרים קודמים שנחרטו בזכרון. אבל גם יתרון מבחינת הבנת רמזים לא מילוליים או לא כמותיים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...