Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי השבוע במודיעין עילית.
עיר מוכת קורונה. אחוזי  מאומתים גבוהים ביותר וממשיכים לעלות.
נכנסתי לקופת חולים לאיזור של חיסוני קורונה. ריק ושממה.
שלחו להם כמויות של חיסונים, שניקנו במיטב כספי המיסים שלי, ואנשים בסיכון מתחננים לקבל.
ושם לא טורחים לבוא, עד שצריך לזרוק חיסונים.
האחות רק ראתה אותי, שאלה אם אני רוצה להתחסן.
תוך דקה כבר הייתי מחוסן. ויש לי עוד יותר מעשור עד שאגיע לגיל 60.
ברמה האישית הרווחתי.
ברמה הלאומית כולנו מפסידים.
הוא לא אמר את זה, ויום אחרי יצא במפורש ואמר שאין לפרש את דבריו כביקורת על המדיניות.
שוב, אין תמותה עודפת בשבדיה כמעט, היא במצב יותר טוב מישראל מבחינת תמותה עודפת, למה אתם מתעקשים להתעלם ממספרים ברורים כשמש.
שבדיה לא טובה? תסתכל אצל החרדים, אם התחזיות היו נכונות היית צריך לראות משאיות של גופות, מה שיש זה המון חיובייים, ושום דבר אחר.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

אנחנו עכשיו בקצב של 900 מתים מקורונה בחודש . אתה יכול לדמיין כמה משאיות...
זאת התמותה העודפת בחודשים בהם יש אלפי מאומתים ( כבר צירפו כאן סטטיסטיקה של תמותה לפי החודשים ).
אם לא יסגרו עכשיו, קצב התמותה ייתגבר.
כל עוד רוב החיוביים נמצאים בישיבות, פחות בעיה. ברגע שהם מדביקים את ההורים + סבים, אלה כבר לא סתם מספרים חיוביים.
ותנחש מי רוב החולים הקשים עכשיו בבתי חולים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 40 דקות, sperial כתב:

@m3x7r3m3 הטענה היא שמדובר בקופה ספציפית שעושה נפשות באמצעות החיסונים.

השמועות מדברות על יותר מקופה אחת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יתכן. זו היתה הידיעה החדשותית.

הסיפורים על מעשי הקופות על מנת לדוג את האוכלוסיות המבוקשות בגלל מבנה הגילים - כלומר החרדית והערבית  - הולכים כבר שנים, כך שנושא החיסונים הוא רק עוד פרק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, khalil כתב:

תסתכל אצל החרדים, אם התחזיות היו נכונות היית צריך לראות משאיות של גופות, מה שיש זה המון חיובייים, ושום דבר אחר.

הרוב הגדול של המתים בשבועות האחרונים, הם חרדים מבוגרים.

ואם מתחשבים בכך שהאוכלוסיה החרדית הרבה יותר צעירה משאר האולוסיות, אז זה בכלל מקפיץ את הסיכון של חרדים מבוגרים לעומת שאר המבוגרים.

למעשה, החברה החרדית, זאת שתמיד מדברת על עזרה לזולת וכל ישראל אחים, מחסלת את הסבים והסבתות שלה.

ואתה ברוב חוכמתך, רוצה להרחיב את זה לכל האוכלוסיה, בשביל לחסל גם את ההורים שלי. לא תודה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

החרדים פתוחים בבתי הכנסת ובצי הספר מסוף אוגוסט, אבל רציונלזציה לכליאה אתה תמיד תמצא.
אתה אחראי להורים שלך ואני לשלי, תשב אתה והם בסגר משלכם ותעזבו אותנו בשקט, בדיוק כמו שהחרדים עוזבים איתם בשקט כי יש להם כוח פוליטי.

פורסם

ואומרים על היהודים שהם קשי עורף.....

חליל - המשפט הנכון הוא שאני אחראי להורים שלך (ולך) ואתה אחראי להורים שלי (ולי). כפי שנאמר "הקורונה היא מחלת משמעת" - אבל בניגוד ל"מחלות  המשמעת" הקלאסיות כאן מדובר במשמעת של הציבור, ולא רק של הפרט.

• אהבתי 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תקשיב, הגישה האוטורטיבית שלכם הרסנית.
יש התפרצות עכשיו בנצרת, אתה חושב שאנשים חיכו לממשלה לעשות סגר?
לא שלחנו את הילד לגן ויום אחרי הגן שלח שהם סוגרים כי אין נוכחות. התקשרתי לבטל פגישה עסקית ואמרו שרוב הפגישות בוטלו והם יוצאים לחל"ת.
אנשים לא צריכים את נדב אייל לספר להם שיש מגפה, הם מגיבים מעצמם, אבל כשבתקופות שאין כלום אתה סתם נועל אנשים יהיה לזה תוצאות בתקופות הפחות טובות.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה מבין ?

כל אלה חיוניים

חנות גבינות חיוני

וחבר שמיצר נקניקיות ומוכר קפוא  לא חיוני כי זה נחשב טייק אווי

אתה צודק במיליון אחוז. אמרתי לבוס שאני רוצה חלת. אמר איזה חלת, יהיה פה עבודה אש. אתה מבין? רשמתי את זה בעבר, לא באו לחנות אנשים שממסר הפחת שלהם נהרס ואין חשמל בבית {וניתן לעקוף- סכנת חיים אבל יהיה חשמל בבית- מקיסימום ישימו נעליים ושטיח לפני שיגעו במקרר\תנור ויורידו את הפיוז הראשי לפני שיכנסו להתקלח.

מי בא לחנות? כחבות שמחפשים תאורה לאי במטבח שבנו {סיפור אמיתי, ממש יצאתי עליהם. אני אומר להם זה חיוני? בשביל זה לצאת מהבית? אמרו לי חוצפן. אז אני חוצפן אבל אני אומר בפנים את מה שיש לי- עדיף על צבוע}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 19 דקות, khalil כתב:

תקשיב, הגישה האוטורטיבית שלכם הרסנית.
יש התפרצות עכשיו בנצרת, אתה חושב שאנשים חיכו לממשלה לעשות סגר?
לא שלחנו את הילד לגן ויום אחרי הגן שלח שהם סוגרים כי אין נוכחות. התקשרתי לבטל פגישה עסקית ואמרו שרוב הפגישות בוטלו והם יוצאים לחל"ת.
אנשים לא צריכים את נדב אייל לספר להם שיש מגפה, הם מגיבים מעצמם, אבל כשבתקופות שאין כלום אתה סתם נועל אנשים יהיה לזה תוצאות בתקופות הפחות טובות.

אני מזהה כאן פרצה בחומת ההכחשה?

הבעיה היא שיש יותר מדי אנשים שלא מסוגלים לחבר 1 ועוד 1 - את התפרצות הקורונה להמנעות מריחוק. בשביל אלה יש צורך בחוקים ותקנות ואכיפה.

פורסם
לפני 4 דקות, sperial כתב:

אני מזהה כאן פרצה בחומת ההכחשה?

מעולם לא הכחשתי את קיום הוירוס או חומרתו, העולם הוא לא בחירה דיכוטומית בין חגיגה לסגר, אני חשוב שאני הכי מעורה במספרים של המגיפה בשרשור הזה, כן הכחשתי את הצורך בצעדים הממשלתיים, כי אנשים הם לא בהמות חסרות רסן כמו שמתייחסים להם מקבלי ההחלטות, אלא מגיבים לתמריצים ומציאות, עם או בלי סגר התנועה תרד ואנשים יבודדו את עצמם ויתייחסו לאחר בחשדנות, בדיוק כמו שבשבדיה לא היה סגר ממשלתי באפריל, אבל היתה ירידה גדולה בתנועה.

• מעניין 2
פורסם (נערך)

@khalil גם אני חשבתי כך פעם, בשבועות הראשונים של המגיפה, סביב הסגר הראשון. לא יעזור כלום. אנשים מתנהגים כאילו הכל רגיל. גם אני ציפיתי שאנשים יגיבו למגיפה בצורה רציונלית ויפחיתו פעילות ומגעים - קדחת. כל עוד לא יהיו תקנות והמשטרה לא תתערב* אנשים ינהגו כאילו אין בעיה. הלכתי ירדתי היום להדר כדי לאסוף משקפיים חדשים.  עולם כמנהגו נוהג, לא ריחוק ולא מסכות ולא נעליים.

*אני מקווה מאד שקציני המשטרה שלשלחו אתמול לפזר התקהלות בחתונה בביתר עילית ובמקום זה הלכו לבקש ברכה מהאדמו"ר יודחו מהמשטרה. מה שהם עשו זו מעילה בתפקידם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

הרבה מהם בשכבת גיל שלך אדון ספריאל.

והכי טוב, זה לא הרזים המתאמנים שדואגים לעצמם שמזלזלים. זה כול השמנים המעשנים, אלה שמראש מזניחים את החיים שלהם - מזלזלים אחושרמוטה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...