Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים, לאור העבודה שיש סוג של חזרה לשגרה אבל אין באמת צפי לפתיחת טיסות לחו''ל, אני שוקל את האפשרות של אילת לקראת סוף יוני. כרגע אני חושב על תאריכים של אמצ''ש(פחות עומס) ומלון יחסית קטן - הרברט סמואל הריף. השאלות שלי הן:

- האם השתגעתי?...\

- מישהו אולי היה במלון הנ''ל ויכול לתת חוות דעת(אפשר בפרטי כדי לא לחרוג מהשרשור, למרות שאחרי עשרות הפוסטים על הוואגיו, המבורגרים ומה לא! זה הרע במיעוטו)

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם (נערך)

אם תבדוק תמצא יחס הפוך בין הקדמת הסגר וחומרתו לבין מספר הקרבנות. היוצאות מהכלל הן איטליה וספרד, אבל בהן המקרים הראשונים התגלו מוקדם מאד (31 בינואר) וכנראה שהתגובה הראשונית לא היתה מספקת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין מספיק נתונים עכשיו, אבל 4 (איטךיה, ספרד בלגיה וצרפת) מתוך חמשת המדינות הכי מוכות באירופה היו 4 מתוך 5 הראשונות להתחיל סגר, אני לא רואה את היחס ההפוך שאתה מדבר עליו.

פורסם
לפני 15 שעות, Transporter כתב:

אחרי שחוזה סנופי יעבור 2900  ויסגור מעל נוכל לאשר שאנשים אכן הבינו

אז במקום להדבק בזמן הישיבה במסעדה הם ידבקו בתור למארחת

או בשירותים שהולכים להשתין ביחד

כמה שאתה צודק

סיכמת כמה משפטים מה שאני אומר כאן כבר חודשיים

הלוואי שפרופסור לס יתפוס את המקום של בר סימנטוב

אולי הוא ילך לארוז משלוחים בסופר או לשטוף כלים במסעדות ויבין את הנזק שהוא גרם לכולם

ושאף אחד לא יחשוב להחמיא לו על הסגר. הסגר הזה לא רעיון שלו, וגם כשכבר עשו, עשו אותו באיחור, כמה ימים אחרי שדאגו לייבא את כל החולים מהמדינות הכי קשות לארץ ולהדביק את כל מי שיכלו

אולי במדינות מערב אירופה, כאן מעדיפים כלכלן חרדתי על פני פרופסור לרפואה לתפקיד מנכ"ל משרד הבריאות.

פורסם (נערך)

@khalil הן היו מהראשונות להטיל סגר, אבל זה היה באיחור גדול אחרי שהתגלו החולים הראשונים. וכנראה שלפחות באיטליה וספרד מסת ההדבקה הראשונה היתה גדולה מאד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע כמה משמעותי המדד שלך, כי זה תלוי מתי התחילו לבדוק, עדיין, בגרמניה שהתחילה מאוד מאוחר את הסגר ושבדיה שלא החילה סגר בכלל, היו חולים מאומתים כבר בינואר.

פורסם
לפני 51 דקות, Giant_TA כתב:

חברים, לאור העבודה שיש סוג של חזרה לשגרה אבל אין באמת צפי לפתיחת טיסות לחו''ל, אני שוקל את האפשרות של אילת לקראת סוף יוני. כרגע אני חושב על תאריכים של אמצ''ש(פחות עומס) ומלון יחסית קטן - הרברט סמואל הריף. השאלות שלי הן:

- האם השתגעתי?...\

- מישהו אולי היה במלון הנ''ל ויכול לתת חוות דעת(אפשר בפרטי כדי לא לחרוג מהשרשור, למרות שאחרי עשרות הפוסטים על הוואגיו, המבורגרים ומה לא! זה הרע במיעוטו)

אין לך מה להזמין שום דבר.

אם לא יהיה בריכה וחדר אוכל פתוחים עד אז.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

גם באיטליה וספרד. אבל זמן התגובה היה ארוך מאד, מספר שבועות עד הטלת סגר יעיל כאשר המחלה כבר הופצה בהיקף ניכר..

פורסם

השוודים בגדול אומרים לא מעניין אותנו יותר מידי כמות המתים, אלה האם יש או אין הצפה של מערכת הבריאות. מבחינתם הם בשיא היו ב-20% פחות מהתפוסה המקסימאלית של הטיפול הנמרץ, לכן הם טוענים שזה הצלחה..

פורסם
לפני 6 שעות, Transporter כתב:

ברור שאני מייחל

אבל לא דיברתי אליך לרגע אחד, דיברתי בצורה מאוד ברורה ל @sperial

למקרה שפספסת (למרות שאתה שורץ כאן כל היום וקורא כל דבר כדי לנסות למצוא משהו להגיב עליו)

לא יודע אם שמת לב, אבל אולי כדאי שתסתכל במראה... אני כבר כמה ימים לא מגיב פה כמעט, כי יש לי עבודה ואין לי הרבה זמן כבר כמו קודם.

אתה לעומת זאת.........

תה עדיין מסוגל להגיד לי שאנחנו בתוך סגר

דה... כולנו כרגע בבית תחת איסור לצאת ממנו עד מחר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 שעה, Giant_TA כתב:

- האם השתגעתי?...\

מספר חברות תעופה חוזרות לפעילות בארץ בשבוע הבא

פורסם

כנראה כדי להשאיר את המטוסים ובעיקר את הטייסים עם רשיונות בתוקף, ואולי כדי לשמור על סלוטים. ממילא כדי להכנס לארץ צריך אזרחות או תושבות קבע בישראל, ומי שיוצא זמנית צריך להביא בחשבון בידוד ביעד ובידוד בחזרה ארצה. אם מישהו יטוס זה רק מהגרים עם ויזת ישיבה ביעד.

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Transporter כתב:

מה הקשר בין מה שכתבת למה שהוא כתב?

הוא אמר שבדיון כאן אפשר ללמוד על הרבה אנשים מי הם

ומחר כשאתה תרצה למכור לו רכב או לצבוע לו את הבית הוא יראה איך התבטאת ויגיד תודה רבה לא צריך

מספיק עם הנסיון הזה להוציא כל דבר מהקשר ולחפש בכוח ליפול על בנאדם

הוא כתב בפירוש מתחת לזה משהו על קניית רכבים  וכו'

לפני 19 שעות, Mrmi כתב:

זה שכתבו פה את שמו אני מצדד בגישה שלו כלפי ההודעות שלכם. לא בעד דעותיו, אלא על העור של פיל שיש לו. כלפי הקליקה עם אווירת המילואים (בכיף למה לא, תפדל חביבי) שנוצרה כאן. אחרי הכל משעמם מאוד בבית, מובן. במיוחד שהרוב עובדים מהמחשב בבית, גם מובן. עומד איתן מולכם, תותח. כתבתי לו על זה פה כבר. כמה עמודים אחורה. 

כל השאר, כמו שכתבתי, המילים נשמרות על השרת. אז ברור לכם שביום מן הימים ניפגש, כן? 

במיוחד החכמולוגים שחושבים שאם הם קוראים קצת אז הם יודעים יותר מכולם. יש מן תחושה שאם אתה בצד של הרעים, אתה בצד של החכמים. בקיצור תיהנו לכם, תיהנו. רק תכתבו הרבה. שביום מן הימים יהיה לנו הרבה מידע כשנחפש את הכינוי שלכם.

מקווה שלא הבהלתי אף אחד כן, שלא תרד כמות ההודעות פתאום. הי.

איפה ההקשר על מכוניות בדיוק? איפה קניית רכבים בהודעה הזו תגיד לי כי אני כנראה ממש עיוור וגרוע בהבנת הנקרא. אם אין כאן איום מרומז על פגיעה פיזית ב"מיום מין הימים ניפגש" אז אני כנראה עיוור וכסיל. שמישהו אומר למישהו אחר על גבי פורום אינטרנטי  משהו בסגנון "אל תדאג, גיבור מקלדת גדול, אנחנו עוד ניפגש" מבחינתי אין לזה יותר מדי לאן ללכת חוץ מאשר לאיום בפגיעה פיזית (וגם אם 90% מהאיומים האלה ברחבי האינטרנט אלו  איומי סרק, אלו עדיין איומים לכל דבר ועניין. לא זורקים מילים כאלה באויר תוך ניצול האנונימיות של הרשת. למילים כאלו יש משמעות והשלכות.)

ועוד לא הגעתי לחלק השני ש"אנחנו עוד נחפש מידע עליכם" שמרמז על הרצון לאתר אותך, כדי ל? מה? לשחק דוקים?  תעשה לי טובה.

אף אחד לא נופל עליו.. . תסתכל בהיסטוריה של ההודעות שלי ותגיד לי מתי "נפלתי" פה על מישהו. אני לא הייתי עם חלק מהאנשים פה שניהלו דיון עם טרנספורטר ואין לי צד בעניין.

נכון, סביר להניח שגם אם איים לא עשה זאת ברצינות, אבל למילים יש משמעות ולא זורקים איומים "בצחוק".

אם כבודו הובן לא נכון מהטקסט, אז שכבודו יבהיר את עצמו כי מבחינתי זה איום לכל דבר. 

אם מישהו כאן היה רושם הודעה בסגנון הזה  כאן או בטוקבק בוינט,  המתייחסת לראש הממשלה או איזה חבר כנסת  עם המילים " ביום מין הימים ניפגש" , כנראה שהיה כבר מקבל זימון לתחנת המשטרה הקרובה להבהרה.  או שלשיטתך  היו מבטלים את העניין כי מדובר בפורום על רכבים אז בטח הכוונה לאיזה מפגש רכב קרוב. נו באמת.

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם
לפני 19 שעות, Mrmi כתב:

זה שכתבו פה את שמו אני מצדד בגישה שלו כלפי ההודעות שלכם. לא בעד דעותיו, אלא על העור של פיל שיש לו. כלפי הקליקה עם אווירת המילואים (בכיף למה לא, תפדל חביבי) שנוצרה כאן. אחרי הכל משעמם מאוד בבית, מובן. במיוחד שהרוב עובדים מהמחשב בבית, גם מובן. עומד איתן מולכם, תותח. כתבתי לו על זה פה כבר. כמה עמודים אחורה. 

כל השאר, כמו שכתבתי, המילים נשמרות על השרת. אז ברור לכם שביום מן הימים ניפגש, כן? 

במיוחד החכמולוגים שחושבים שאם הם קוראים קצת אז הם יודעים יותר מכולם. יש מן תחושה שאם אתה בצד של הרעים, אתה בצד של החכמים. בקיצור תיהנו לכם, תיהנו. רק תכתבו הרבה. שביום מן הימים יהיה לנו הרבה מידע כשנחפש את הכינוי שלכם.

מקווה שלא הבהלתי אף אחד כן, שלא תרד כמות ההודעות פתאום. הי.

הפוסל במומו פוסל.

בדיוק כמו שהוא כתב , המילים נשארות על השרת. ובעתיד אם מישהו יחפש מי זה Mrmi , זה מה שהוא ימצא.

הרבה כבוד זה לא מוסיף לו. 

חוץ מזה אני לא חושב שהוא התכוון למשהו פיזי.  אלא יותר למשהו וירטואלי. 

פורסם

גם אם נפלת או התעצבנת או "כתבת מדם ליבך"(אהבתי את הביטוי,אז אשתמש) אף אחד פה לא לוקח ללב.

אנחנו אנשים בוגרים ומבינים את מהות הדיון.

לזהות אותי,בנוסף להודעות שאני כותב לא מסובך.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...