Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!

מחפש לקנות רכב ראשון ומתלבט נורא.

אני בן 24 מחפש לרכוש רכב ראשון, ידני,  סגנון של צעירים יותר זה הנטייה פחות "משפחתי" כזה.

תקציב של עד 45K-50K.

וזהו בעיקרון פתוח להצעות , לשמוע מה יש לכם להגיד ולהמליץ.

תודה מראש!

פורסם

סיאט איביזה tsi ידנית.
יש 3 או 5 דלתות.
רנו קליאו 0.9 ידנית.
מה שתמצא במצב שמור יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מאוד כללי, אפשר להיות טיפה יותר ספציפית
הגבלת שתונים( החל מ...)? כמה אכפת לך מהאופי הספורטיבי? מיני? סופר מיני? 3 דלתות אופציה? נסיעות בעיר או בין עירוני רוב הזמן?
אדון ולד שמעלי נתן אופציות מעולות לראש שקט, הייתי מוסיף פיגו 208 משתונים 2015 ומעלה.
תמיד אפשר לזרוק הונדה סוויק למשוואה (האצ'בק או סדאן, מה שאתה מעדיף).
אם תרצה משהו טיפה יותר ספורטיבי ממליץ לזרוק מבט למיטו (לא המנוע 0.9, אולי תוכל להכניס תלתן ידנית בתקציב), יונדאי ולוסטר (מראה ספורטיבי, ביצועים פחות), או אם תעלה טיפה בתקציב אפשר לאון 1.4 ידנית.

פורסם
בתאריך 18.8.2020 בשעה 19:37, vladclar כתב:

סיאט איביזה tsi ידנית.
יש 3 או 5 דלתות.
רנו קליאו 0.9 ידנית.
מה שתמצא במצב שמור יותר.

תודה רבה!

בתאריך 18.8.2020 בשעה 20:20, quzzaa כתב:

מאוד כללי, אפשר להיות טיפה יותר ספציפית
הגבלת שתונים( החל מ...)? כמה אכפת לך מהאופי הספורטיבי? מיני? סופר מיני? 3 דלתות אופציה? נסיעות בעיר או בין עירוני רוב הזמן?
אדון ולד שמעלי נתן אופציות מעולות לראש שקט, הייתי מוסיף פיגו 208 משתונים 2015 ומעלה.
תמיד אפשר לזרוק הונדה סוויק למשוואה (האצ'בק או סדאן, מה שאתה מעדיף).
אם תרצה משהו טיפה יותר ספורטיבי ממליץ לזרוק מבט למיטו (לא המנוע 0.9, אולי תוכל להכניס תלתן ידנית בתקציב), יונדאי ולוסטר (מראה ספורטיבי, ביצועים פחות), או אם תעלה טיפה בתקציב אפשר לאון 1.4 ידנית.

לפני הכול תודה על הכיוון!

אסביר את עצמי:

-החל משנתון 2010.

-רכב בעיצוב "אגרסיבי" ספורטיבי כזה (3 דלתות זה אופציה),מיני גם אפשר, בוצועים ואיבזור זה חשוב אבל באמת שאני לא מבין ברכבים לא יודע עד כמה זה נכנס בתקציב שלי.

-רוב הנסיעה היא בעיר(אני גר בצפון בעיר שממוקמת על הר מה שאומר המון עליות וירידות).

-אוטומט כי הרישיון שלי אוטומט(למעלה בטעות רשמתי ידני =/).

פורסם (נערך)

נדיר, אבל אפשר לחפש מגאן קופה 2 ל' אוטומט. לא תיתן ביצועים מי יודע כמה, אבל גם לא קטסטרופה. אבזור בסה"כ מכובד לשנתון.

עריכה: כזה (כמובן לא מכיר אישית וכל הדיסקליימר הרגיל, סתם בתור דוגמה).

עריכה אחרונה על ידי pooh-bear

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
בתאריך 19.8.2020 בשעה 00:21, latebloomer כתב:

תודה רבה!

לפני הכול תודה על הכיוון!

אסביר את עצמי:

-החל משנתון 2010.

-רכב בעיצוב "אגרסיבי" ספורטיבי כזה (3 דלתות זה אופציה),מיני גם אפשר, בוצועים ואיבזור זה חשוב אבל באמת שאני לא מבין ברכבים לא יודע עד כמה זה נכנס בתקציב שלי.

-רוב הנסיעה היא בעיר(אני גר בצפון בעיר שממוקמת על הר מה שאומר המון עליות וירידות).

-אוטומט כי הרישיון שלי אוטומט(למעלה בטעות רשמתי ידני =/).

אוטומט חותך את האופציות לצערנו.
האמת שלפי התיאור שלך הולוסטר מתיישבת דיי טוב, מראה חיצוני טוב (לדעתי), לא חלשה (יחסית), ואמינה. מגיעות גם ברמות איבזור שונות אז טווח המחירים רחב ויש אופציות.
הפיז'ו לדעתי ניראת פחות טוב ואגרסיבית לדעתי, אבל אולי טיפה יותר חסכונית ו"פרקטית". קליאו הבנתי שהגיר האוטומט טיפה בעייתי אבל מומזנים לתקן אותי מי שבקיא יותר ממני.

• תוכן חדש...