Jump to content

latebloomer

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של latebloomer

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

0

מוניטין

  1. סתם עלה לי איזה רעיון קטן, כפי שכולם יודעים לא מזמן ישראל עשתה הסכם שלום עם איחוד האמירויות מה שמהווה הישג גדול ומשמח לכולנו, אבל בואו גם ניזכר שמה שהולך בשוק הרכבים בדובאי זה פשוט גן עדן לחובבי רכבים. מחירים מצויינים לרכבים "פשוטים" יד 2 כמובן , ומחירים לא פחות מזמינים לרכבים מטורפים. חשבתי לגבי ייבוא אישי משם, הגיוני?, שווה מבחינת ערך מול עלויות?, כמה בירוקרטיה בדרך וכאב ראש. מה דעתכם בנושא?
  2. תודה רבה! לפני הכול תודה על הכיוון! אסביר את עצמי: -החל משנתון 2010. -רכב בעיצוב "אגרסיבי" ספורטיבי כזה (3 דלתות זה אופציה),מיני גם אפשר, בוצועים ואיבזור זה חשוב אבל באמת שאני לא מבין ברכבים לא יודע עד כמה זה נכנס בתקציב שלי. -רוב הנסיעה היא בעיר(אני גר בצפון בעיר שממוקמת על הר מה שאומר המון עליות וירידות). -אוטומט כי הרישיון שלי אוטומט(למעלה בטעות רשמתי ידני =/).
  3. אהלן לכולם! מחפש לקנות רכב ראשון ומתלבט נורא. אני בן 24 מחפש לרכוש רכב ראשון, ידני, סגנון של צעירים יותר זה הנטייה פחות "משפחתי" כזה. תקציב של עד 45K-50K. וזהו בעיקרון פתוח להצעות , לשמוע מה יש לכם להגיד ולהמליץ. תודה מראש!
×
×
  • תוכן חדש...