Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

הרכב אצלנו כבר שנתיים - שנת 2016 LX  1.6 אוט'
מרוצים ממנו אמין מאד מרווח - אומנם כבדה מבחינת תאוצה 0  ל 100 - אבל זה לא הבעיה 

באופן קבוע על שעון צריכת הדלק מופיע  כל הזמן 9.5/100 
אף פעם לא משתנה  - לעומת זאת ברכב השני (יצרן אחר ) אני רואה שינוי 
למה זה תקוע ? 
הרכב משמש בנסיעות יחסית קצרות - נס ציונה יבנה והצריכת דלק פשוט גבוהה - פעם בשבוע אומרים שלום לתחנת הדלק 

לפעמים אני עומד עם הרכב בחנייה מד הדלק מראה 136 - פתאום יורד ל134 - אפילו לא התחלתי לזוז 
לא ברור לי

אשמח לעזרה 
תודה 

WhatsApp Image 2020-08-17 at 16.24.43.jpeg

עריכה אחרונה על ידי Tomer Anidjar
פורסם

9.5 לרכב הזה זה הגיוני לחלוטין במיוחד אם אתה עושה הרבה נסיעות בתוך העיר ובטח עם המזגן דולק וקו נס ציונה יבנה נחשב בהחלט נסיעה עירונית.

ה136 שאתה מדבר עליהם הם המרחק המשוער שיש לך לנסוע עד לתחנת הדלק, הרכב עושה חישוב כל הזמן לפי השימוש שלך באוטו וכך נותן לך תוצאה משוערת, אם תלחץ חזק המספר הזה ירק מהר יותר, אם פתאום תתחיל לנהוג רגוע אחרי כמה דקות של נהיגה אגרסיבית הוא אפילו ישתנה לטובה.

הקטע הוא ופה אני אגלה לך סוד כמוס- כשאתה עומד והרכב מונע הוא עדיין אוכל דלק (שששששש.... אל תספר לאף אחד), מה שאומר שהרכב לא מתקדם לשו מקום אבל הפלא ופלא מיכל הדלק עדיין מתרוקן ואז למרות שלא נסעת עדיים ן יש פחות דלק במיכל והצורך שלך להגיע לתחנת הדלק הולך ומתקרב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

ממוצע הצריכה הוא פונקציה של נסועה מאז איפסת אותו לאחרונה או מרחק נסיעה מקסימלי למחשב.
בקיצור... בתדלוק הבא, אפס את הצריכה הממוצעת במחשב הדרך, מאמין שאז תראה שינוי

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 13 שעות, Roycohen1979 כתב:

9.5 לרכב הזה זה הגיוני לחלוטין במיוחד אם אתה עושה הרבה נסיעות בתוך העיר ובטח עם המזגן דולק וקו נס ציונה יבנה נחשב בהחלט נסיעה עירונית.

ה136 שאתה מדבר עליהם הם המרחק המשוער שיש לך לנסוע עד לתחנת הדלק, הרכב עושה חישוב כל הזמן לפי השימוש שלך באוטו וכך נותן לך תוצאה משוערת, אם תלחץ חזק המספר הזה ירק מהר יותר, אם פתאום תתחיל לנהוג רגוע אחרי כמה דקות של נהיגה אגרסיבית הוא אפילו ישתנה לטובה.

הקטע הוא ופה אני אגלה לך סוד כמוס- כשאתה עומד והרכב מונע הוא עדיין אוכל דלק (שששששש.... אל תספר לאף אחד), מה שאומר שהרכב לא מתקדם לשו מקום אבל הפלא ופלא מיכל הדלק עדיין מתרוקן ואז למרות שלא נסעת עדיים ן יש פחות דלק במיכל והצורך שלך להגיע לתחנת הדלק הולך ומתקרב. 

@Roycohen1979 - בן אדם - למרות שהאוטו עומד - צריכת הדלק שלו לא אמורה להיות ככה חדה - אחרי 3 4 ד' אין סיכוי שירד כ"כ מהר
(מקסימום אעלה סירטון שתוכל לראות לפני שאתה מגלה סודות כמוסים לזרים :)
יש לי נסיון עם מספר לא מבוטל של רכבים, ותאמת לא ראיתי ירידה  של מרחק לתידלוק יורד בכזה קצבמהיר בזמן שהאוטו עומד ומונע - אפילו בלי להדליק מזגן

פורסם
לפני 2 שעות, Tomer Anidjar כתב:

@Roycohen1979 - בן אדם - למרות שהאוטו עומד - צריכת הדלק שלו לא אמורה להיות ככה חדה - אחרי 3 4 ד' אין סיכוי שירד כ"כ מהר

ברור, ב3-4 דקות ירד לך בקושי 100 מ"ל של דלק. אבל אם אתה עושה את זה כמה פעמים ביום, במיכל של שבוע זה כבר מעל שעה שאתה עומד סתם.

אז במקום לתדלק 35 ליטר, אתה מתדלק 38 ליטר. כמובן שבחישוב הזה אני רק מכניס את הפעמים שאתה יושב בחניה ומחכה למישהו\מסדר את הטלפון וכו' וכו'. זה הרבה יותר מ3-4 דקות בלא מעט מקרים, לא התייחסתי לפעמים שאתה יושב במזגן והאוטו לא זז, אבל אתה בתנועה כמו בפקק.

• אהבתי 1
פורסם

הרכב בעיקר משרת את אשתי - אבל יוצא לפעמים שאנחנו יוצאים וכמובן צריך לחכות לנסיכה :)
ואז כשאני ממתין לה אני שם לב שיש שינוי.. בדך כלל אני לא מדליק את המיזוג ישר, 
כך שאני באמת לא מבין על מה יש כזה שינוי - וזה מעצבן מאד - כולה הנעתי את הרכב

זה קורה גם במיכל דלק מלא - יצא לי לא מעט פעמים לראות שזה קורה, ולכן זה מוזר והעלתי את השאלה לכאן
כמובן זה בהתנעה הראשונה - אני לא מדבר על כמה פעמים ביום - כי בהחלט זה יכול להיות רלוונטי :)

פורסם

יצאתי עכשיו לנסיעה של 4 קמ הלוך ו4 קמ חזור בפיאסטה הידנית שלנו. הצריכה אופסה לפני בערך 50 ק"מ, עמדה על 7.8 למאה בתחילת הנסיעה, בסופה על 8.5 למאה. הכל בגלל שזו הייתה נסועה פקוקה..

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...