Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

אני כבר שנה וחצי עם נירו פלאג-אין ומאוד מרוצה... מגיע ל 50 ק״מ/ל בממוצע והארנק שלי מחייך. 

אני נוסע כ 45,000 ק״מ בשנה והמישלן החסכוני בדלק שהגיעו עם הרכב סיימו את חייהם. 

אני מחפש צמיג טוב, אין לי בעיה שיהיה יקר יחסית - אבל שיהיה גם חסכוני בדלק. המישלן אכן מאוד חסכוניים אך כבר בשתי המכוניות באחרונות שלי התייבשו מאוד מהר. 

אודה להמלצות!

עריכה אחרונה על ידי IdobI
פורסם

לא חושב שיש דבר כזה באמת. אוליי קצת תחסוך בצמיגים איכותיים מאוד אבל לא משהו משמעותי. 

תקנה צמיג איכותי מחברה כמו מישלן, פאלקן, גודייר.

תנסה את האתר www.tireclub.co.il

פורסם

45000 בשנה והצמיגים מספיקים להתייבש? בנסועה שלך הם לא אמורים לבלות על הרכב יותר משנתיים (וזה אחרי שלקחתי בחשבון שאתה לא מונית ורוב הזמן בביעירוני).
לדעתי המישלן אנרג'י סייבר או קונטיננטל אקו-קונטקט הם הבחירה ה'ירוקה'. לא בטוח שהחסכון שווה משהו כי מדובר באחוזים בודדים לרוב.

  • רעיון טוב! 1

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מניסיון, לכמות הנסיעות שלך מישלין אנרג'י סייבר מתאימים מצויין.
אצלי הם החזיקו מעמד 85 אלף קילומטרים על טויוטה ורסו והוחלפו עוד במצב סביר.
אם אתה מוכן לוותר על צמיגים ירוקים לטובת צמיגים יותר נוחים ושקטים, יש את michelin primacy 4 ( יש לי אותם עכשיו, וזאת חווית נסיעה משופרת יחסית לאנרג'י סייבר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...