Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אשמח לעזרתכם ברכישת רכב מיד 2

ברצוני לקנות רכב מיד 2.

הדרישות:

• תיבת הילוכים אוטומטית
  • שנים 2011-2014
  • מחיר 9000-22000₪
  • אמינות שתהיה טובה, לא בהכרח מצויינת אך לא גרועה.
  • רכב נוח 
  • חסכוני
  • עד 150,000 ק"מ
  • עד יד שלישית בלבד

ועכשיו השאלות:

1. האם 150,000 קמ לדעתכם נחשב הרבה לרכב מהסטנדרטים שציינתי?

2. האם תיבת הילוכים רובוטית תקפה גם לרישיון אוטומטי והאם כדאי לקנות?

3. אשמח שתמליצו לי על רכב מתוך הרשימה-

סיטרואן C אליזה

שברולט קרוז

פיג'ו 301

פורד פוקוס סטיישן/סדאן

MG 350 

סיטרואן C4

רנו פלואנס

פיג'ו 3008 

שברולט סוניק

פיג'ו 508

אופל אסטרה

אופל אינסגניה

*או אם יש הצעות לרכב אחר בסטנדרטים אשמח!*

4. באיזה רכב הייתם בוחרים מהרשימה/רכב להמלצתכם בסטנדרטים ולמה?

תודה :)

עריכה אחרונה על ידי מתעניין123
פורסם (נערך)

1) בשביל המחיר כן...

2) כן, ולא, פחות אמינה.

3) אני לא אמליץ על הרשימה.

כן אמליץ על:

יונדאי I20, מאזדה 2, סוזוקי סוויפט, רנו קליאו, ספייס סטאר.

מומלץ לציין איזה רכב אתה מחפש: סופר מיני/משפחתי/מנהלים.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yosilogen

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

ברשימה שלך יש מכוניות מקטגוריות שונות. מה אתה צריך?

מהרשימה הזאת אישית הייתי מתמקד בסיטרואן C4, פג'ו 308 או רנו פלואנס - מכוניות שבגלל שם רע שלא באמת מוצדק נמכרות במחירים נמוכים יחסית לתמורה.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 11 שעות, yosilogen כתב:

3) אני לא אמליץ על הרשימה.

כן ימליץ על לנסר דור חדש

מזדה 2 או 3.

חסכונית יותר יש פיאסטה מנוע 1.4L אוטומט.

פורסם (נערך)

הפורד פוקוס מעולה אבל זה לא רכב חסכוני במיוחד. צריך לדעת גם באיזה שנתון לקנות אני חושב שעד 2012 היא מומלצת עם הגיר האוטומטי.

לסטודנט הייתי דווקא הולך על פורד פיאסטה או מזדה 2.

עריכה אחרונה על ידי dorban3
פורסם
לפני 5 שעות, dorban3 כתב:

כן ימליץ על לנסר דור חדש

מזדה 2 או 3.

חסכונית יותר יש פיאסטה מנוע 1.4L אוטומט.

טעות בציטוט חבר...

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם

חתיכת רשימה הבאת פה. חלק ממנה ממש ברמה של "לא לגעת" וחלק ברמה של "אולי, אם אתה יודע למה אתה נכנס", פרט אולי לפלואנס 2 ליטר בנזין, אבל היא ממש לא חסכונית ולסוניק, שאני לא ממש מכיר.

נח וחסכוני (ואטומוטי, ואמין בצורה סבירה) אין ברשימה שלך. הכי קרוב יהיו ה-301 / C-אליזה בגרסת ה-1.2 רובוטית, אבל הן חלשות, ספרטניות, עם ביקוש מאוד מאוד נמוך למכירה והגיר שלהן לא מוצלח (מבחינת תפעול, מבחינת אמינות הוא כנראה פחות או יותר בסדר). כאלו עם שילוב של 1.6 בנזין וגיר אוט' (בעיקר החדשות יותר, עם 6 הילוכים, שקשה לי להאמין שתמצא בתקציב ובכלל) יהיו יותר סבירות, אבל לא ממש חסכוניות.

מאזדה 2 / יונדאי i20 / קיה ריו / סוזוקי סוויפט או ספלאש יהיו אמינות אבל לא ממש נוחות ולא חסכוניות, למעט הספלאש, שאם אתה יכול לווותר על נוחות ומסתפק בגודל שלה היא אולי ההמלצה הכי סבירה פה.

פיאסטה (עד 2012, מנוע 1.4 ל', לא אלו עם ה-1.6 וגיר רובוטי) גם תהיה נוחה בצורה סבירה ולא כל כך חסכונית. זו גם אפשרות סבירה אם אפשר לוותר על הדרישה לחיסכון.

אם אתה מחפש רכב קצת יותר גדול קיה פורטב או מיצובישי לנסר יעשו את העבודה, אבל לא יהיו חסכוניות בכלל, וגם לא נוחות בצורה מיוחדת במינה.

אופל אינסיגניה היא ממש לא רכב לסטודנט שמחפש רכב אמין וחסכוני בזול. אפילו ממש ממש לא.

אם אתה ממש חייב "להשתגע" על רכב גדול שמשדר משהו מכובד, נח (מאוד) ואולי לא הכי אמין בעולם אבל עם מכלולים שעלויות התיקון שלהם לא יחרגו לחמש ספרות על כל נגיעה, אתה יכול חפש סיטרואן C5 עד 2011 עם מנוע 2 ל' (בשום פנים ואופן לא לגעת ב-1.6 טורבו שנכנס ב-2011), אבל: צריך למצוא רכב שמור, צריך לטפל רק במוסך שמכיר את הרכב (יש כמה כאלו, בעיקר במרכז), ויהיו לך תקלות, לפחות אחת-שתיים בשנה. אה, והרכב מרגיש די חלש ובתמורה מספק צריכת דלק מזעזעת. מצד שני, תקבל המון רכב בכלום כסף, כנראה הכי נח by-far שתמצא גם בפי שתיים או ארבע מהסכום. וגם, אל תצפה למכור אותו בסכום סביר כשימאס לך. כמו שאתה מבין, זו ממש לא המלצה, לפחות לא לסטודנט.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...