Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, כל מי שנמצא כאן מבין יותר מהאדם הממוצע ורוב הסיכויים שכאשר אתם מגיעים למוסך לא יצליחו למרוח אתכם יותר מדי עם הסברים הזוים. אבל כולנו מכירים אנשים (חלקנו אפילו אוהבים אנשים... מוזרים שכמותכם) רגילים שלא מתעמקים בתשובות שהם מקבלים מהמוסך.

כולנו מכירים את "הרדיאטור נפל לקרבורטור ועשה סמטוחה בפלאגים" אבל אני חייב להגיד שהיום שמעתי את ההסבר הכי הזוי בחיים שלי ל"תקלה" ברכב.

אדם מסוים נכנס/ה למוסך כדי לבדוק האם יש תקלה ברכב היות והוא הרגיש חלש. 

אחרי בדיקה מקיפה, המוסכניק אמר שאכן הייתה "תקלה" שנבעה מהטיפול שבוצע ברכב לפני כן. הסיבה לחוסר הכוח וצריכת הדלק הגבוהה (עליה לא התלוננו, אבל ניחא) הייתה ש"הרכיבו את הפלאגים הפוך".

עכשיו, חצי שעה אחרי ששמעתי את זה והספקתי להפסיק לצחוק, אני פונה אליכם - מה ה"הסבר" הכי הזוי (ומיותר לציין, מצוץ לחלוטין מהאצבע) ששמעתם שמוסך נתן לבעלים של רכב אודות סיבה לתקלה?

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 9 דקות, פבל כתב:

אדם מסוים נכנס/ה למוסך כדי לבדוק האם יש תקלה ברכב היות והוא הרגיש חלש. 

אחרי בדיקה מקיפה, המוסכניק אמר שאכן הייתה "תקלה" שנבעה מהטיפול שבוצע ברכב לפני כן. הסיבה לחוסר הכוח וצריכת הדלק הגבוהה (עליה לא התלוננו, אבל ניחא) הייתה ש"הרכיבו את הפלאגים הפוך".

לדעתי או ייתכן מאוד שחוטי ההצתה שמתחברים לפלגים הורכבו בסדר לא נכון. מישהו כאן לא הבין נכון את כוונת המשורר.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

פולי מזגן מרעיש במיקרה של חברה אובחן במוסך ככה:
"המצבר גמור, הוא קרע את רצועת האביזרים שהסתבכה בפולי והמיסב שלו הלך."

היא עדיין נוסעת עם הפולי המרעיש... כבר שנתיים.

(גם המצבר והרצועה טרם הוחלפו, כי באופן מפתיע הם בסדר גמור ושום דבר לא נקרע:screwy:).

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 2 דקות, מרק10 כתב:

לדעתי או ייתכן מאוד שחוטי ההצתה שמתחברים לפלגים הורכבו בסדר לא נכון. מישהו כאן לא הבין נכון את כוונת המשורר.

בדקתי, לא אפשרי. המחבר (או איך שלא קוראים לו) שיושב עליהם קשיח ועם חיבור רק בצד אחד. אין שום אפשרות להרכיב אותם הפוך.

בינתיים גם התברר שהכוונה הייתה פשוט לפלאגים לא מתאימים, אבל עדיין המקרה הצחיק אותי והעלה לי את הרעיון. אנחנו לא מחפשים פתרון לפלאגים, אלא מעניין אותי לשמוע מה אתם שמעתם.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא הולך לחאפרים אז אין לי דוגמא אישית אבל פעם שמעתי ממישהו שהסבירו לו שהזעות שמן על המנוע זה כמו שבן אדם מזיע כשהוא מתאמץ...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם לא תחליף פלאגים המנוע ילך (אוטו בן 4, טיפול 60,000 אבל האוטו רק עם 21,000 קילומטר).

הלך הקויל (רכב דיזל שעובד על 3 צילינדרים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מיכל אוריאה עבר תאונה ולכן הפסיק לעבוד.

על שריטה חיצונית למיכל אוריאה. סיטרואן דיזל.

בלאי טבעי .על צינור מים בכניסה למנוע שנסדק ונזל חופשי. פיג'ו 5008 בנזין בת 2.5 שנים.

שני המקרים מוסכי היבואן .

• תוכן חדש...