Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האודי A-3 תסחוב על מנוע 1.6?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי מתעניין על A-3 שנתון 01 אבל מנוע 1.6

האוטו יסע נורמלי? (אני מדבר על אוטומט)

אני לא מחפש מטוס אבל האוטו עצמו יסחוב?

תודה רבה

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

נו אחי קצת רצינות

אני שואל כי זה אוטו כבד....

יש כמה מכשירים מכניים שמגבירים את הגירוי המיני, בעיקר אצל נשים

המרכזי ביניהם הוא המרצדס

פורסם

מה הכוונה של יסחוב ?

השאלה שלך לא ברורה וקיבלת תשובה בהתאם ,

האוטו לא מטוס וגם לא חזק , אוטו נורמלי לנסיעות רגילות כשאתה נהנה מהתדמית ומהאבזור של האודי זה הכל .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

נהגתי לא מזמן על הרכב ודווקא התחושה הייתה שיש לרכב כח, אמנם הוא לא מטוס אבל נראה לי שהוא בין החזקים (מנוע 1.6)

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זה לא רכב כל כך כבד. סביבות ה-1100 קילו שזה נורמלי בשביל מנוע 1.6 עם 100 כ"ס. הוא יסחוב כמו כל משפחתומטית רגילה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב כבד מאד גם ל 1.8

יש לי חבר עם אחת כזאת אוטומטית

בגלל שהרכב כבד הוא שותה לו דלק משהו כמו 1 ל-7 שזה הרבה

אז אני לא יודע איך הוא יסע עם 1.6

פורסם
זה לא רכב כל כך כבד. סביבות ה-1100 קילו שזה נורמלי בשביל מנוע 1.6 עם 100 כ"ס. הוא יסחוב כמו כל משפחתומטית רגילה.

רוני

יותר מזה

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
יותר מזה
כן, ב40 קילו. :roll:

בכל מקרה האוטו 101 כ"ס, פחות מ100 כ"ס על טון זה איטי.

פחות מ100 כ"ס על טון + תיבת אוטומטית זה איטי +

תלוי מה זה איטי בשבילך הכל יחסי חביבי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מה זה משנה,איטי או לא...לרכב יש ביצועיים משפחתיים למדי וזהו.

את הבנאדם הממוצע זה יספק.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

בכל מקרה האוטו 101 כ"ס, פחות מ100 כ"ס על טון זה איטי.

דניאל.

יאריס TS לדוגמה, שוקלת טון עם מיכל דלק מלא ויש לה 105 כ"ס. היא אחת המכוניות האטמוספריות הזריזות בקטגוריה. אתה אומר בעצם שאם היו מורידים לה 6 כ"ס היא הייתה נעשית איטית? איך הגעת לחישוב הזה בכלל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

שכחת שכ"ס זה לא הכל בחיים?

יש גם את העניין של הגיר (שהוא אוטומט בA3 וידני ביאריס) ויש גם את עניין יחסי ההעברה,שאני מניח שהם קצרים בהרבה ביאריס.

ועוד היאריס שוקלת איזה 100 קילו פחות מהאודי...

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

• תוכן חדש...