Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיחה. איך אפשר לראות נזילה שהכל מלא שמן?
שיבריקו את תחתית הרכב בשביל לבדוק מאיפה נוזל. איזו חובבנות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

סלח לי - מחרטטים אותך. שיבריקו את כל האזור ויתנו לרכב לעבוד על הליפט.
מנקים את האסור עם חומר מסיר שומנים וקיטור ולאחר מכן מייבשים. לא עם ספריי.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

הנה המקום שוב, אותם פתחים לאחר עוד כמה דקות. ייתכן שמהם נזלה כמות כמו שצילמתי לכם?

מצד שני, לקח שעתיים לכזו כמות להצטבר על הפתח. איך ייתכן שכזה דבר יעשה שלולית גדולה כמו שצילמתי לפני כמה ימים?

20200421_132303.jpg

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

גם אני לא מביןצאיך הנזילה משם...למה שלפתע היא תהיה משם? שינקו כמו שצריך, ישלימו אל הכמות שחסרה וייתנו לרכב לרוץ באויר עם גז משתנה ושהגיר יעבור בין כל ההילוכים.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

שלום לכולם, לסיכום כל היום - לאחר התעקשות שלי ובעזרתכם, גילו בסופו של דבר שאכן מחזיר השמן של הצירייה/גיר הוא זה שגרם לנזילה מהגיר, בדיוק כפי שאמרתם. מיותר לציין שלא שילמתי שקל על התיקון ברגע שהבנו שאכן הנזילה נגרמה מטעות. 

תודה רבה לכל מי שהכווין ועזר, ומקווה שבזאת הסאגה הגיעה לסיומה. 

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם (נערך)

מזל טוב !

בלי תמונות ובלי הרבה קישקושים הצלחנו להצביע בדיוק על תקלה...

איזה בעלי מקצוע יש במוסכים ועוד מורשה,משהו לא יאומן,תחליף מוסך ודחוף !

מקווה מאוד שעשו לך שטיפה של רכב ניקיון רכב מלמטה.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

זה בושה שחלק לא קטן (ברור שיש גם טובים) ממוסכי היבואן במדינה הזו, בלי לציין את המחירים שהם "משחילים" ללקוחות, מתנהלים באופן שגובל בשערורייה.

פורסם

בוקר טוב.

קודם כל - שמח שמצאו באמת מה הבעייה (אחרי נסיון לחפף אותך וחוסר מקצועיות...)

וטוב שתיקנו את הטעון תיקון (ועקוב באמת שהסתדר)  ובחר לך אח"כ מוסך אחר שתוכל להמשיך ולטפל בו ברכבך.

אם זה היה תלוי בי - לא הייתי חוזר לשם.

וד"א - עצם היותו מוסך מורשה (יבואן), ממש לא מחייב שישתמשו בחלקים מקוריים (אבל ממש לא).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...