Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, שוחחתי עם המוסך, האוטו יגיע אליהם ומשם ייעשה המשך טיפול, כמובן שאעדכן. 

לטענתם, החלפת הגומיות לציריות לא דרשו לנתק את הציריה מהגיר, ולכן אין סיכוי שמשם הנזילה. האם נכון הדבר לדעתכם, או שהם היו חייבים לפרק? כשהתחלתי להיזכר בטיפול, זכור היה לי בבירור שהם הורידו את הצירייה כלפי מטה.

פורסם

אתה ראית בעיניים שלך שהוציאו את הציריה אז ברור שהם משקרים.
זה מתווסף להערה שאמרתי לך על מחיר הגומיות ושלפי דעתי הן לא מקוריות.

תעמוד על שלך שאתה לא משלם שקל על התיקון הזה.

טעויות קורות - על זה אין ויכוח ומותר שיקרו ( בגבול ההיגיון כולם בני אדם) אבל הם גם מנסים לנפנף אותך שזה לא משם כי לא "פירקו" את הציריות אז לדעתי תעמוד ליד הרכב ותראה טוב מה עושים כדי שלא ינסו לדחוף לך משהו אחר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם (נערך)

בסדר גמור, צודק.

אבל האם ברמה הטכנית החלפה של הגומיות הללו אפשרית ללא ניתוק שלהן מהגיר, כפי שהם אומרים, בלי קשר למה שאני זוכר או לא?

עד כמה שזכור לי, לא היה ניתוק של הצירייה לחלוטין, אלא היא נשארה תלויה באוויר.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

ניתן לבצע זאת גם ללא הוצאת הציריה מהגיר אך זה קשה יותר.

יתכן, ואני מעלה השערה, שהשאירו את הציריה תלויה באוויר והיא השתחררה מעט מהמיקום שלה בגיר ולכן נוזל השמן.

כמו שאמרתי, עדיף שתהיה שם כשהרכב יעלה על הליפט.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם
לפני 7 שעות, imprezadude כתב:

כשהתחלתי להיזכר בטיפול, זכור היה לי בבירור שהם הורידו את הצירייה כלפי מטה.

לפני 7 שעות, imprezadude כתב:

עד כמה שזכור לי, לא היה ניתוק של הצירייה לחלוטין, אלא היא נשארה תלויה באוויר.

תחליט, הצירייה הייתה מנותקת מהגר או לא?

גם אם לא הורידו את הצירייה זה לא אומר שהיא התנתקה בטעות בזמן החלפת הגומייה והיה צריך להחזיר אותה ולפגוע במחזיר שמן לכאורה.

פורסם

את הציריה ניתן להוריד מהרכב כמעט בשלמותה גם לא מהגיר וזה אפילו פשוט הרבה יותר מלנתק את כולה מהגיר. בסהכ מפרקים את הבנד שמהדק את הגומיית ציריה הפנימית של מוט הציריה לקרדן והציריה בחוץ והקרדן נישאר מחובר לגיר וכך גם לא צריך להתעסק עם שמן הגיר.

פורסם (נערך)

מה שרשמתי לא סותר אחד את השני. הורידו את אחד מקצוות הצירייה כלפי מטה, אך לא בשלמותה, כפי שזכור לי. זה הכל. 

איני זוכר אם היא נותקה מהגיר או לא. 

פורסם

כך נראית צירייה:

https://www.google.com/search?q=צירייה+לרכב&client=ms-android-xiaomi&prmd=inmv&sxsrf=ALeKk001ZbJAK0oaQx5sH--Ty1pI3viVzg:1587326527597&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj9pseOpPXoAhVxThUIHV_6CYgQ_AUoAXoECA4QAQ&biw=360&bih=560&dpr=3#imgrc=ko_mC9Vm3uJ-AM

אתה יכול להגיד מה הורידו בדיוק? אתה זוכר אם הורידו את כולה לפי איך שהיא נראית? אתה זוכר במיקרה אם בהחלפת הגומייה השתמשו בכלי כלשהו שמרחיב את הגומיות? או שפירקו את הצירייה לגורמים על השולחן והשחילו את הגומיות על המוט לפי הסדר?

פורסם (נערך)

היי מאור, אני יודע איך נראית ציריה, רק איני זוכר אי אלו מהקצוות הם ניתקו, אך לדעתי דווקא את הקצה המחובר ל-Wheel Hub. עד כמה שזכור לי, הם לא הורידו את כל הצירייה. חשוב לזכור שלא ייחסתי חשיבות רבה לנושא תוך כדי הטיפול, אלא עסקתי בשאר הדברים שהיו שם, לכן לא זכור לי במדויק.

אין לי ברירה אלא להגיע אליהם בחזרה ולבדוק בדיוק את מקור הנזילה, עניין הציריה הוא השערה בלבד, לפי מפרט הטיפול.

השורה התחתונה היא שאין לי שום דרך להסביר כיצד אוטו שכמעט ולא נסע מאז הטיפול, ולא עבר איזה שהן חבטות או כל פגיעה חיצונית אחרת, יכול להגיע ממצב של אפס נזילות לפני ובמהלך הטיפול,  פתאום למצב כזה.

מה שאולי יתן תימוכין נוסף לזיכרון שלי הוא העובדה שטענו כי לא הורידו את הציריה.

פורסם

היי, במוסך כרגע, נטען כאן שהנזילה היא משני הפתחים שמוקפים בעיגול, ולא ממחזיר השמן של הצירייה והגיר. 

נראה לי מוזר, למרות שניקו, שהאיזור של הפתחים נקי לגמרי, והשאר מלוכלך. 

מצרף כאן את התמונות. 

20200421_130752.jpg

20200421_130846.jpg

• תוכן חדש...