Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור חברים, רכשתי לאחרונה סיאט לאון שנת  2012 עם 96000 קמ' מנוע 1.4 (122) Cax
בהנעה ראשונה כאשר הרכב קר (לאו דווקא בבוקר גם אחרי כמה שעות) נשמעת מין שריקה כזו והאוטו מן רועד נחנק כזה, זה אורך כ20 שניות לפעמים פחות ואז נהיה שקט יותר.

קראתי שאולי זה קשור לטיימינג, זו שרשרת אגב.

אנא עזרתכם או דעתכם המלומדת, תודה.

אני מצרף תיעוד חח https://youtu.be

/lY052th147w

פורסם (נערך)

השריקה מוזרה אבל הרעש נשמע בהחלט בעיה של טיימינג.

למען טיפול מונע כשל קטסטרופי במנוע הייתי ממליץ לך לגשת למוסך רון בהקדם לטפל בבעיה.

הייתי בודק גם עניין שמן מנוע ומסנן שמן שהוא לא מזויף ומתרוקן משמן. גם את זהרון יבדוק לך במקום.

תעדכן מה הממצאים כדי שנלמד. בהצלחה ואל תדחה!

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

פורסם

תודה, השמן מנוע "מקורי" והפילטר גם.

שמעתי הרבה התנעות של רכבי וואג כמו גולף והרעש היה דומה חוץ מהשריקה... טוב אבדוק זאת:)

פורסם (נערך)

אבדוק את רצועת האביזרים, תודה

בקשר לטיימינג קראתי שהסיכון  הוא כאשר הרכב חונה והוא על הילוך וזז ממכה או משהו בהנעה הבאה יכולה לקפוץ שן. מעניין אם זה נכון.

החלפת השרשרת וכל החברים (מותחנים מחזירי שמן) זה סיפור קצת יקר מקווה לא להגיע לזה כה מוקדם..

עריכה אחרונה על ידי Omribig
פורסם (נערך)

הרבה מהמנועי הזרקה ישירה בהתנעת בוקר רועדים למשך 30-20שניות,לא רק המנועים של ואג.

מה שכן,ככל שמצטבר יותר פיח המנוע ירעד יותר בהתנעת בוקר ויסחוב פחות טוב,מה שאומר שהגיע הזמן לניקוי עם שבבים.

עריכה אחרונה על ידי Ron.P
  • תוכן חדש...