Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב במחיר של עד 25.000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב במחיר של עד 25.000 ש"ח , הכי חשוב לי זה אמינות ועלויות נמוכות של תחזוקה וכמובן - רכב חסכוני בדלק.

נוסע קרוב ל 20.000 ק"מ בשנה.

רוב הנסיעות הם נסיעות עירוניות, רצוי גם מקום לשני מבוגרים מאחור.

כדאי לשקול אפשרות של רכבים עם מערכת גז ? או להתקין על רכב מסויים ? אשמח לקבל המלצות

פורסם

ידני/ אוטומט?

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק רנו קליאו דור 4 עדיפות למנוע 0.9 טורבו, היו כאלה גם עם מנוע אטמוספרי 1.1 ליטר חלש משמעותית, היתרון ברכב הוא מאובזר כבר ברמת איבזור הבסיסית, יהיה זריז גפ עם 4 אנשים בעיר מרגיש נוקשה.

פיגו 208, נוחה יותר מעט מרווחת יותר מאחור, כדי לחפש ברמת איבזור אקטיב המאובזרת יותר מאשר אקסס. לרכב יש רצועת טיימינג שיכולה להתפורר לכן כדי לבדוק את מצבה, היתרון שהרכב יהיה די חדש לתקציב עקב שמירת ערך נמוכה.

סיאט איביזה עם מנוע 1.4 גם נחשבת לאמינה עם מנוע מוצלח, פחות מאובזרת מהקליאו.

סוזוקי סוויפט, מאחור מושב נוח לעומת האחרות לדעתי, אמינה ולא יקרה לאחזקה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכשתי עכשיו פיג'ו 208 ידנית. אחלה רכב שבעולם בכלום כסף. ממליץ בחום.

אחרי מעל חודשיים של חיפושים, לא מצאתי איביזה שמורה בתקציב זה, לא פאביה ולא קליאו.

חיפשתי גם ריו ידנית, גם פיאסטה ידנית, אבל כל השמורות נחטפו.

כולן היו שחוטות. אבל תנסה, הלוואי ותמצא. נתתי לך עוד כמה מכוניות לרשימה.

פורסם (נערך)

הרכב אצלי שבוע אז לא יודע לומר לגביי אמינות אם כי הביקורות באינטרנט חיוביות וטובות.

לחבר טוב היו 2 רכבי 208 והוא היה מאוד מרוצה. חפש אחת שמורה עם פחות מ 50 אלף ק"מ ומטופלת עם קבלות.

יכול להיות שייקח לך הרבה זמן למצוא, אבל זה משתלם וזה נכון לכל רכב לא רק ל 208.

עריכה: יש פה קיה ריו מעניינת אולי תוכל להסתדר עם המוכר שתיכנס לך בתקציב:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?685518-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%95-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-2014

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

גם אני קניתי 208 אקטיב ידנית, ומדובר ללא ספק באחד הרכבים הכי שווים לשקל, הפתיע אותי לטובה,

רק חשוב מאוד לבדוק את מצבו, תאונות, והיסטוריית טיפולים מסודרת,

כי יצא לי לחיות עם אחת לא מתוחזקת כראוי שכל הכיף הזה הופך לגהנום.

• תוכן חדש...