Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמית: טסלה בישראל

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הם הרי ידעו את התמחור ואני מעריך שלא היה להם ספק שהמשלוח הראשון ימכר תוך ימים בודדים.

היו יכולים להמתין שהמשלוח יגיע, ולמכור אותו תוך יום יומיים עם הגעתו.

הם גם מבקשים מהלקוחות לשלם לפני שהספינה הגיעה לארץ.

בא נגיד שהעובדה האופרציה מנוהלת ע"י מישהי שלא הגיעה מהתחום (מוכשרת ככל שתהיה) לא עוזרת להם.

עריכה אחרונה על ידי PriceDevil
  • תגובות 6.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

welcome to America.

טסלה מתנהגת כמו כל חברה אמריקאית שאני מכיר. שזה בהשוואה למקובל ולנהוג אצלנו, זה לדבר אל הקיר, להם יש נהלים ותהליכים (קשיחים) והתשובות הן חזרה כמו מנטרה

sir, you should .... 

אתה יכול לחזור ולטעון ולצעוק, ותמיד, תקבל תשובה יבשה קצרה ואינפורמטיבית. ואם אתה לא מבין, בעקרון זבש"ך. 

תקראו טוב את המענה שלהם במייל ותראו שזה בדיוק מה שהם עושים. להנהלה המקומית אין גמישות ואסור לה לסטות מהנוהל, לא משנה מי עומד בראש החברה. 

רוצים דוגמא, תקראו תגובות על מה שכתב מנכ"ל וייז שפרש מגוגל, על איך מתנהלת החברה ביחס למה שהוא ציפה. 

מכיוון שטסלה מוכרת כאן ישירות, אנחנו לא מכירים את ההתנהלות הזו. וטסלה כחברה אמריקאית לא תיגרר לאוירת השוק המקומית,לצערנו. ואל תדאגו, מי שבאמת רוצה את הרכב יאלץ לבלוע הרבה רוק ולחכות. ומחינת החברה, לא רוצה? לא צריך, הם לא יתחננו שתקנה. 

אף פעם לא אהבתי את ההתנהגות הזו, אבל מאז שאני עובד עם חברות אמריקאיות, אני נאלץ להתאפק מלהגיב להם. הנהלים שלהם זה כמו רכבת אין סטייה מהפסים. 

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1
  • מעניין 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לא ברור לי למה טסלה מתעקשת להביא את הדגמים מארה"ב , 

בעוד באיחוד האירופי מקבלים מודל 3 תוצרת סין, 

עם זמני אספקה של 3 שבועות / מרץ.

להבנתי ההפרש במיסוי בין ארה"ב לסין  בדולר הוא כ- 1.5K , 

וסביר יותר שעלות הייצור והשינוע זולים יותר בסין, כך שזה מתקזז עם שורת הרווח. 

פורסם

^^^

אנחנו עם מיוחד, יודעים הכי  טוב.

לכל דבר יש לנו הצעות יעול. אם אתה חושב שכדאי להם יותרלהביא מסין, תציע לגורם הרישמי שם 😊

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

@zaf טסלה ללקוחות לא עונים 😅 , אז לי הם יענו? לשלוח טוויט לאילון ?

אני לא יודע הכי טוב, אני לא חשוף לכולם,

זה פשוט נראת לי הדרך הפשוטה והמהירה ביותר.

פורסם

^^^
תקרא מה שכתבתי על חברות אמריקאיות.

בתרגום חופשי "לא רואות אף אחד" , יש לך רעיונות, תפנה ליחסי ציבור. תקבל מענה לקוני שאומר תודה , וזה יהיה בערך הסוף. 😬

פורסם (נערך)

הבורסה מתרסקת באופן כללי ביומיים האחרונים. תבחר כמעט כל מניית טכנולוגיה ותראה שהיא ירדה בצורה דומה.

טסלה לא מתרסקת וקרן ARK קונה עוד ועוד מניות.

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
פורסם (נערך)

קודם כל, מודדים באחוזים, אז מדובר ב-20%.

דבר שני, הכל בפרופורציות. אחרי ראלי של כמה חודשים וצירופה למדד ה-SP500, צפוי שתהיה נסיגה כזו. המנייה של טסלה הכפילה את עצמה ב-4 חודשים האחרונים.

דבר שלישי,  אם תסתכל על המדדים אתה תבין מה המצב רוח של השוק. לא מודדים ביצועים בטווח של ימים וגם לא חודש.

1249329321_.thumb.png.682f4f324a8973be01dca927c93e3379.png

עריכה אחרונה על ידי eitanuch
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, Haim_gds כתב:

הזכרנו את זה כבר, ברכבים שעוברים את ה 150K יש להחליף בולמ"ז לדוגמה. אחרי 10 שנים על הכביש הנזקים מתבטאים בחלקים שונים (אצלי למשל הלך הווילון האחורי, הצופר, מפסק בלם וכו')

לסבר את האוזן, אצלי עם ענתיקה יוקרתית בת 12 עם 180K ק"מ. סה"כ כל עלות טיפולי המנוע והתה"ל לאורך כל התקופה היה פחות מ 10 אש"ח (תשעה טיפולים קטנים ושלוש גדולים + שני מצברים). לא ממש שיקול קריטי ברכבים במחיר הנושק ל 200 אש"ח...

ובמיוחד לא רלוונטי למי שמתכוון להחזיק את הרכב 5-6 שנים..ומה זה טיפולים קטנים וגדולים? אני לא מכיר שיש בטסלה את המושג הזה בכלל של טיפול שנתי

לפני 27 דקות, TsachiE כתב:

200 דולר נפילה בחודש אחד זה לא מתרסקת?

ממש לא, לא כשהיא מתנהגת כמו כל השוק, ובטח לא אחרי שהיא עלתה מאות אחוזים בפחות משנה..

פורסם
לפני 43 דקות, zaf כתב:

^^^

בתרגום חופשי "לא רואות אף אחד" , יש לך רעיונות, תפנה ליחסי ציבור. תקבל מענה לקוני שאומר תודה , וזה יהיה בערך הסוף. 😬

חברות אמריקאיות תמיד יענו לך לפניה, גם אם זה אפילו רק הודעה אוטומטית שהפניה התקבלה.

נראה שכאן יש שילוב של מה שאתה כותב ושל תרבות ישראלית של לא לסנן ולא לחזוק לפניות של הלקוחות.

פורסם

^^^

מענה אוטומטי קיים אצלם שנים, אבל ההמשך לא מחוייב המציאות. מנסיון עם מערכות תמיכה.

פורסם
לפני 58 דקות, zaf כתב:

^^^

קראתי מה שכתבת על חברות אמריקאיות, 

כשאני פונה לשירות של אמאזון , 

השירות הוא נפלא. 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...