Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי קובע אובדן להלכה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם עשיתי תאונה מכמה אחוזים זה אובדן להלכה?

ואם הגעתי לאחוזים האלה חברת הביטוח יכולה להגיד לי שהיא לא מסכימה לאובדן להלכה?

והאחוזים כוללים גם ירידת ערך?

פורסם

גם אם לא תגיד בצורה אוטומטית מדובר באובדן כהלכה.

העניין הוא ששמאיים ומוסכים לעיתים יכולים לשחק על קו התפר של האחוזים הבודדים (חלקים משומשים, מתן הנחה כזו או אחרת וכו') בשביל להגיע ל-49%...ופה כדאי לציין לשמאי שהכיוון הכללי הוא להוריד את הרכב מהכביש אם מתאפשר.

פורסם

היום חלק מחברות הביטוח מעדיפות לקחת את הרכב כבר ב- 35%+ נזק, הן מתקנות את הרכב במוסכים שלהן/הסכם לפי איך שהן רוצות ומשחררות אותו למכירה במגרשים.

Finger's gonna kill me.

פורסם
אם המחירון של הרכב שלי 51000 והתיקון עולה 26000 אני יכול לבקש אובדן להלכה או שרק החברת ביטוח מחליטה?

באחוזים כאילו הרכב הוא אובדן להלכה וכל חברת ביטוח שאני מכיר תכריז על הרכב כאובדן להלכה.

אתה תמיד יכול לקחת שמאי מטעמך אשר יבצע שמאות נוספת באם חברת הביטוח משום מה מסרבת להכריז על הרכב ככזה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
באחוזים כאילו הרכב הוא אובדן להלכה וכל חברת ביטוח שאני מכיר תכריז על הרכב כאובדן להלכה.

אתה תמיד יכול לקחת שמאי מטעמך אשר יבצע שמאות נוספת באם חברת הביטוח משום מה מסרבת להכריז על הרכב ככזה.

המחירון של הרכב 51000 הכנסתי אותו למוסך שהביטוח שלח אותי ואחרי שהוא סיים לתקן המוסך ביקש 26000 והחברת ביטוח אמרה לי שהיא תחזיר לי את הכסף על התיקון

יש מה לעשות? אפשר לבקש אובדן להלכה גם אחרי שהרכב תוקן בלי שאמרו לי מה עלות הנזק?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לזכרוני אין חובה על חברת הבטוח ל"אבדן להלכה" אך זה מקובל. כך שאכן, זכותה לשלם את הנזק.

פורסם
המחירון של הרכב 51000 הכנסתי אותו למוסך שהביטוח שלח אותי ואחרי שהוא סיים לתקן המוסך ביקש 26000 והחברת ביטוח אמרה לי שהיא תחזיר לי את הכסף על התיקון

יש מה לעשות? אפשר לבקש אובדן להלכה גם אחרי שהרכב תוקן בלי שאמרו לי מה עלות הנזק?

מהרגע שהסכמת לתיקון(הרי לפני התיקון ראית את עלות התיקון+ירידת הערך) והתיקון בוצע אין מה לעשות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה אישרת את תיקון הרכב ועכשיו אתה מבקש אובדן להלכה ?

אין מה לעשות , ברגע שאישרת את התיקון נושא האובדן ירד מהפרק , מה שתוכל לדרוש הוא אובדן ערך מסחרי , ולזה ממליץ לך להביא שמאי מטעמך.

אינני מבין איך אישרת תיקון כאשר ערכו של זה הוא למעלה מ 50% מערך הרכב , על מה בדיוק חשבת ?

הרי ברור לך שאת הרכב הנ"ל תמכור במחיר שחיטה כיוון שכל בר דעת לא ירכוש את הרכב הזה ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כשהכנסתי את הרכב למוסך לא אמרו לי מה העלות של התיקון רק אחרי התיקון אמרו לי

ואם לא הייתי מתקן הייתי יכול לבקש אובדן להלכה או שרק החברת ביטוח קובעת?

פורסם

לרוב אתה רואה את שווי התיקון+הירידת ערך שהשמאי קובע ויכול לבקש מהשמאי לקבוע אובדן להלכה - אם הנזק מגיע לאחוזים של אובדן לרוב זה בשליטה שלך לבקש מהשמאי מה להחליט.

בגלל זה רשמו לך כאן שחשוב לידע את השמאי אם היעד שלך זה אובדן להלכה, הקיצר - במצב הקיים אין מה לבכות על חלב שנשפך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

רק אחרי התיקון אמרו לי כמה עלות הנזק

השאלה אם הנזק מעל 50 אחוז ואני רוצה אובדן להלכה השמאי יכול להגיד שהוא לא מסכים?

• תוכן חדש...