Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, לשאלה איזה רכב מדובר אזי מדובר ביונדאי אלנטרה 2019 בבעלות כלמוביל שהוא היבואן של יונדאי ונעשה בו שימוש כרכב הדגמה כפי שציינתי. האם כדאי?

היה והיבואן ירד עוד במחיר (צויין בפני בשיחה שיש על מה לדבר ע"י נציג המכירות) האם ירידה של 5000 ש"ח נוספים לכוון 105 אלף שקל מצדיק רכישה או עדיין ההמלצה לקנות 0 ק"מ עדיין עדיפה?

תודה.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לי לחשוב על סכום שאישית הייתי מסכים לרכוש בו רכב הדגמה, אבל כנראה שאם זה היה לכיוון ה85 עבור רכב של 110, הייתי מוכן להתפשר.

שים לב יונדאי אלנטרה 2019 נמכרה ב0 קילומטר ב110,800.

דעתי היא שעדיין שווה לרכוש 0 ק"מ ולא רכב הדגמה.

אגב, להבנתי לפי לוי יצחק מורידים 11% על רכב הדגמה במצב שציינת, וזה כשהוא חדש.

כשבפועל מוסיפים הפחתה גם על בעלות קודמת (חברה).

פורסם

סך הכול לא מדובר ברכב רגיש, מנוע אטמוספרי וגיר אוטומטי פלנטרי.

החשש היחיד שלי היה שלא בוצעה הרצה מסודרת, אם יש צורך לבצע כזאת (צריך לראות בספר הרכב).

חוץ מזה אני חושב שמדובר בהנחה לא רעה (אם המחיר יהיה באיזור ה-105 אלף ש"ח).

תברר שאתה מקבל אחריות מלאה כאילו רכשת רכב חדש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

המחיר המלא הוא 135 אלף כאשר 110 אלף זהו הסכום שנציג כלמוביל ציין אם אפשרות להנחה נוספת

לדעתי מחיר של 85 אלף לא ממש רלוונטי

הצפי שלי הוא 105 אלף במקום 135 אלף חדש כאשר רכב כזה 0 ק"מ ביקשו ממני סביב 115 אלף. לכן 105 אלף כנגד 115 אלף נראה לי סביר. מה דעתכם?

למי שציין מחיר של 110 אלף עבור רכב 0 ק"מ ... אשמח לדעת מי נתן כזה מחיר כי אז בוודאי שווה ללכת לכוון הזה.

מחירון לוי יצחק מציין 12% הפחתה על רכב חברה שמשמש להדגמה ואין הפחתה נוספת כך המחיר אמור להיות 135 פחות 16 לערך כלומר 119 אלף שקל.

וכן האחריות היא מלאה לכל התקופה על ידי היבואן הרשמי כלמוביל.

אודה לחוות דעת נוספת באם יש טרם החלטה

תודה לכולם מראש.

פורסם

הפרש של 10K מול 0 ק"מ מתחיל להיות מעניין.

אם זאת, שאלת המפתח היא השנתון:

רכב ההדגמה משנתון 2019 ואם ה0 ק"מ משנתון 2020 אזי גם 10K לא משקפים עיסקה טובה וההפרש צריך לצמוח לכיוון ה20.

אישית אני לא מתרגש מנושא ההדגמה ובמקומות בהם עבדתי רכבי ההדגמה היו מלוקקים ותוחזקו ברמה הכי גבוהה שניתן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ספק גדול אם יש קונה ששילם 135 על אלנטרה, הייתי מהמר שאין אדם אחד כזה.

105 בכלל לא רלוונטי על רכב משומש. הייתי צוחק לנציג בפרצוף.

בלי קשר למחיר, מה יש באלנטרה שיותר טוב מגראן קופה דיזל?

פורסם
ספק גדול אם יש קונה ששילם 135 על אלנטרה, הייתי מהמר שאין אדם אחד כזה.

105 בכלל לא רלוונטי על רכב משומש. הייתי צוחק לנציג בפרצוף.

בלי קשר למחיר, מה יש באלנטרה שיותר טוב מגראן קופה דיזל?

135 אלף שקל זהו מחיר רשמי כלמוביל ומי שרוכש יבוא רשמי זה המחיר שהוא ישלם כאשר 115 אלף זהו מחיר יבוא מקביל רכב 0 ק"מ

לכל רכב יש יתרונות וחסרונות כך שאי אפשר להשוות גראן קופה לאלנטרה והכל קשור לצרכים ותקציב.

תודה

פורסם
הפרש של 10K מול 0 ק"מ מתחיל להיות מעניין.

אם זאת, שאלת המפתח היא השנתון:

רכב ההדגמה משנתון 2019 ואם ה0 ק"מ משנתון 2020 אזי גם 10K לא משקפים עיסקה טובה וההפרש צריך לצמוח לכיוון ה20.

אישית אני לא מתרגש מנושא ההדגמה ובמקומות בהם עבדתי רכבי ההדגמה היו מלוקקים ותוחזקו ברמה הכי גבוהה שניתן.

עידן

מדובר ברכב שנת 2019 בשני המקרים כך שההשוואה היא תפוחים לתפוחים

אני מניח שיש משהו בדבריך לגבי הטיפול והתחזוקה של רכבי הדגמה כי המטרה היא להביא את הלקוח לרכוש את הרכב לאחר ההדגמה ואם משהו לא יהיה כשורה הלקוח יברח לרכב אחר. אי לכך הטיפול והתחזוקה ברכבים אלו חייב להיות ברמה גבוהה ביותר.

תודה

פורסם
135 אלף שקל זהו מחיר רשמי כלמוביל ומי שרוכש יבוא רשמי זה המחיר שהוא ישלם כאשר 115 אלף זהו מחיר יבוא מקביל רכב 0 ק"מ

לכל רכב יש יתרונות וחסרונות כך שאי אפשר להשוות גראן קופה לאלנטרה והכל קשור לצרכים ותקציב.

תודה

0 ק"מ זה לא ייבוא מקביל. זה רכבים שנקנו מהיבואן הרשמי בהנחה ונמכרים בתור רכבים יד שניה חדשים.

אגב, יש אכן רכבים בייבוא מקביל, אבל אתה תירשם בתור היד הראשונה.

ובוודאי שאפשר להשוות גראנד קופה לאלנטרה, הן מתחרות על אותה משבצת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לדעתי האישית, אין מה לרכוש אלטרנה חדשה - בלי קשר שהרנו עדיפה עליה, רכב כזה אמין אפשר לרכוש כמשומש ועדיין לבקר במוסך רק לטיפול שנתי.

אם כבר אתה רוצה לספוג ירידת ערך של רכב חדש אז בנוסף צריך לבחור רכב עם ערך מוסף כמו: ואגית שמאיצה כמו מטוס, דיזל שסוחב שלא נחנק, היברידי עם אחריות ארוכה. אפילו מאזדה 3 (הקודמת) שהיא גם אמינה ויש לה עיצוב סביר.

איפה יונדאי פה? מה היא מציעה? הרכב הזה מיותר ללקוח פרטי.

פורסם

אני רכשתי בעבר רכב הדגמה - והייתי מרוצה מאוד. גם מכרתי אותו בלי בעיה משום שנתתי את ההנחה היחסית שקיבלתי.

הפרש של 10K מיד0 כנראה מצדיק, אבל רק אתה יכול להחליט מה כדאי לך. לגבי "מקוריות" הרכב - אותי זה לא היה מטריד. רק תבקש אחריות ממועד הקניה ולא מועד העליה על הכביש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסכים עם החברים שאומרים שעדיף 0 ק"מ ולהעלות אותו לכביש בינואר 20.

גם ב-0 ק"מ לפעמים יש עסקאות עדיפות.

אם תספר לנו באיזה רכב מדובר אולי נוכל לנסות לחפש איזה דיל.

פורסם

נקמיצ'י, הוא רשם - יונדאי אלנטרה.

פורסם

יונדאי אלנטרה 0 קילומטר שנת 2019 ב 110,800 - קישור

יונדאי אלנטרה 0 קילומטר שנת 2020 ב113,500 - קישור

רכב חברה + הדגמה + 4000 קילומטר ב 105 אלף.

או

רכב חדש, 0 קילומטר, ב110 אלף.

אז רכב הדגמה כנראה יהיה קצת יותר מאבוזר, סבבה. שווה לך את ההפרש ?

פורסם

במה יהיה מאובזר יותר?

האוטו די מאובזר במקור, לא נראה לי שצריך להוסיף לו משהו.

• תוכן חדש...