Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגשמת חלום בן 29 שנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי!!

Sent from my Motorola Dynatac 8000x using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע, לי אין חלומות מוטוריים. אבל הדבר הזה, בצבע הזה, נראה כמו חלום אסתטי. כמובן שאני מתעלם ממה שנמצא מתחת מכסה המנוע.

תתחדש ותהנה!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תשמע, לי אין חלומות מוטוריים. אבל הדבר הזה, בצבע הזה, נראה כמו חלום אסתטי. כמובן שאני מתעלם ממה שנמצא מתחת מכסה המנוע.

תתחדש ותהנה!

מכסה מנוע או מכסה בגאז'? ;)
פורסם (נערך)

קם וגם. כאשר אני כותב "מתחת מכסה המנוע" אני מתכוון לתוכן, לא למיקום. מצידי שיהיה על הגג (או מתחתיו).

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לפורשה פרסומת על 29 השנים האלו שסיפרת עליהן (הקריין בסוף - בול) -

אני מזדהה לגמרי עם החלום. הרכב נראה מדהים, תתחדש ותנהג בדרכים טובות.

פורסם

מדהים - ועוד כמה אותיות בזמן שהריר פשוט נוזל

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק אני חושב, איזה מניאק?

סתםם, תתחדש !! איזה צבע מפגר (בקטע טוב).

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראית מטורפת לגמרי. תעלה גם תמונות פנים :-)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תתחדש ותהנו, דבר טוב ומעוצב יפה.

גם סוכנות המכירה קלאסית, המוסך נראה כמו של ייקים.. :wink: בטח מהצפון באזור חיפה

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתי מהמר שהוא יותר צפונית מזה

Sent from my Motorola Dynatac 8000x using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הרבה יותר צפונית, והרבה הרבה הרבה יותר מערבית

לא יודע עד כמה, כי קנדה גדולה. מאד.

פורסם

תודה רבה לכל המברכים, אני צובט את עצמי ויורד לפעמים לחנייה רק לזרוק עליה מבט ולעכל שהיא שלי.

חוויית הנהיגה היא שונה בהחלט מכל מה שהכרתי עד עכשיו, אני עוד צובר ״שעות טיסה״ כדי לגבש דעה, מה גם שאני נוהג כרגע על צמיגי קיץ סופר דביקים כאשר בחוץ הטמפ׳ קרובות לאפס, בפניות ועיקולים אני נוהג כמו ילד בן 16 בשיעור נהיגה. אני מקווה בשבועיים הקרובים לקנות סט צמיגי חורף ולהתחיל לאתגר את המכונית טיפה.

יש לפורשה פרסומת על 29 השנים האלו שסיפרת עליהן (הקריין בסוף - בול) -

אני מזדהה לגמרי עם החלום. הרכב נראה מדהים, תתחדש ותנהג בדרכים טובות.

חוץ מהקטע של הסוכנות (כי לא הייתה כזאת בארץ כשהייתי בגיל הזה) אני לגמרי מזדהה עם הילד ועם הסלוגן בסוף, אישתי אפילו הזילה דמעה עד כמה שזה זהה למציאות.

אני אעלה תמונות של הפנים יותר מאוחר.

לגבי האחריות, הרכב נקנה מסוכנות של פורשה, רכבים עד גיל 6 (יש כאלה אפילו עד גיל 9, תלוי במצב) יכולים להיות זכאים לאחריות מלאה של היצרן. הרכב שלי עבר יישור קו, אני אמור לקבל פירוט בימים הקרובים של מה היה כלול אבל הדבר הראשון שבדקתי זה את הבלמים כי בנסיעת מבחן בדקתי אותם והייתה להם ״שפה״, כשאספתי את הרכב הם היו חדשים לגמרי, מדובר על עלות של כ3000 דולר רק על חלקים. הסטנדרט של פורשה לגבי הרכבים משומשים הוא מאוד גבוה, לכן רכב משומש שזכאי לתכנית חייב להיות במצב טוב ולהימסר ללקוח במצב מעולה.

זה סירטון קצר של יציאה ראשונה מהסוכנות

אפשר לראות ברקע בצהוב עומדת לה GT2 RS ובכחול GT3 RS, בנוסף היו בסוכנות 911 ספידסטר, GT3RS שנת 2004 (כמעט קלאסיקה), הנה כמה תמונות של הסוכנות (מכמה ביקורים שונים שלי שם)

את ה911 טורבו האפורה וה911 באפור כהה לקחתי בזמנו לנסיעת מבחן אבל לא קניתי אתן מסיבות שונות.

בנוסף יש גם תמונה של הM3 שלקחתי לנסיעת מבחן20384737e97f8c5af55fe5a199b4e670.jpg

9698dc9467f41d044ca293b3f5df0fd8.jpg5ba110b91b089fa78a7fe5b0eaf6f0ae.jpgc409d8af32f9c4dda65e4455405436c9.jpg98df2bf5b2e00ee633b32da90ccc220b.jpg89c60c391b851da744e6cfb8af663a07.jpg

• תוכן חדש...