Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנד רובר איווק האם value for money ב-400 אש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אמא שלי רוצה לקנות רכב חדש ולצערי היא מעוניינת/אוהבת להוציא הרבה כסף (איזה בזבוז זה להוציא כל כך הרבה כסף על מוצר שאתה לא באמת מעריך).

כרגע הדיבור הוא על לנד רובר איווק. ראיתי שבחול אותו דגם עולה סדר גודל של 45-50 אלף דולר. בהינתן שהמחיר מעיד על טיב הרכב האם יש ג'יפים שבחו"ל יותר יקרים ובארץ עולים בסדר גודל של האיווק?

פורסם

בסכומים הללו - מה שקובע זה הרגשת הפוזה של הקונה.

Value for Money? לא ממש - בהתחשב בעובדה שאפשר לרכוש כלים אחרים עם יכולות לא פחות טובות בפחות (חוץ מהפוזה).

אם ה-Value for Money נמדד במדד הפוזה - אז הערך לא רע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחיר מוגזם לדעתי ללא הצדקה, אפשר למשל לרכוש במחיר הזה אאודי etron חשמלי לגמרי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ציפור לחשה לי שיש ייבואנים מקבילים ללנד רובר שמייבאים במחיר נמוך יותר מהייבואן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קצת פוזה עם יותר רכב, לקסוס NX/RX תלוי בתקציב.

מממ וגם DS שכאן כבר באמת יש vfm

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
ציפור לחשה לי שיש ייבואנים מקבילים ללנד רובר שמייבאים במחיר נמוך יותר מהייבואן.

ברמת המחירים הזאת לא משתלם ליבאונים המקבילים להתעסק.

מתחילת השנה הובאו שני איווק ע"י יבואנים זעירים בהפרש מזערי ממחיר היבואן - במקרה דנן, לא בטוח שהייתי נכנס להרפתקה של ייבוא זעיר/אישי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין טעם למדוד מוצר יוקרה במושגים של Value for money. הרכב הזה הוא כמו בגד מעצבים: יפה, מיוחד, יחודי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לדעתי בלקסוס יש יוקרה-לייט עם אמינות טובה, אחזקה יחסית זולה ושמירת ערך טובה. אם זה לא vfm אז אני לא בטוח שהבנתי מה זה.

בעניין היגואר, אם כבר סדרת ה F שממש יפה. ברמה האישית הייתי בוחן לעומק את הסטלביו. יפיופ.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בעניין היגואר, אם כבר סדרת ה F שממש יפה. ברמה האישית הייתי בוחן לעומק את הסטלביו. יפיופ.

אין דבר כזה סדרת F, אבל כן יש F-Pace.

ודווקא הI-Pace מיוחדת יותר, וכרגע נמכרת במחיר סביר (אם כי חורג קצת מהתקציב שציין פותח השרשור), לפני העלאת המחירים הצפויה בינואר.

מסכים לגבי הסטלביו, אבל אני דווקא יכול להבין אם אמא של פותח השרשור תעדיף דווקא את הריינג׳ רובר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
דווקא בגלל האיווק לא כזה משתנה מבחינה עיצובית ויש מנועים אמינים של פורד אפשר לקנות יד 2 בחצי מחיר.

הגם שאין מהפכה עיצובית גדולה, האיווק החדשה קפצה כמה וכמה מדרגות מהדגם הקודם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

האיווק בכל העולם מתחרה ומתומחר כמקביל לQ3 וBMW X1, בארץ היבואן החליט להרוויח עוד 150K על כל רכב ומתמחר במחיר של 400K לרכב שמאובזר בצורה מביכה.

לי יש את הסטלביו 280 כוחות סוס מעל שנה ומאוד מרוצה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...