Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמש ראיתי אותו עם זוגתי.

מה אגיד לכם - סרט קשה, שיש להגיע אליו עם הרבה סבלנות, אבל סרט מזעזע, מענין, נוקב ומאד מרשים ומעורר מחשבות.

העלילה מתרחשת בתחילת או אמצע שנות ה- 80, כך לפחות ע"פ הרכבים והסגנון המוצעים בו, בעיר הבדיונית גותהאם, והוא מציע בעצם 2 הצעות:

• כיצד בעצם הגיע הג'וקר מעלילות בטמן, לאן שהגיע. מהיכן הוא צץ.
  • כיצד נוצרים פסיכופתים. לא תירוץ, אמפתיה או הצדקה כלשהי למעשיהם, פשוט - כיצד הם נוצרים.

כמו כן יש בסרט ביקורת נוקבת על התנהלות החברה השלטת, בעיקר מהפן החברתי וכיצד כל המערכת הזו מושפעת מכוחות של עושר ואפילה על חשבון השכבה החלשה.

פורסם

אני פחות אהבתי, השחקן הראשו משחק מעולה ובאמת מעניין היה לגלות איך גוקר נהיה לגוקר..

אבל היה חסר לי אקשן, ציפיתי לחצי שעה ראשונה הסבר לגבי הגוקר ואז.. קדימה תנו לי אקשן כמו שגוקר יודע לספק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה בדיוק הענין כאן.

אני מודה שגם אנחנו באנו לראות סרט בידור קליל עם אקשן וסוף טוב ובהתחלה לא הבנו.

בגלל זה אני ממליץ עליו כאן ומסביר קצת לפני, מה שאני בד"כ לא נוהג לעשות:

זהו לא סרט אקשן כמו שמצפים לראות לפחות ע"פ השם.

אבל אתם יודעים, אפשר בחיים האלה לראות גם קצת מעבר לבידור קליל... 8)

פורסם

לך גם בשבילי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הטריילר היה מאוד מאכזב, הציג סיפור חיים, יותר סרט דרמה דוקומנטרי אודות הדמות.

חפשתי עוד טריילרים לראות אם יש סצינות של אקשן כמו שאנחנו מצפים מסרט כזה ולא היו.

ויתרתי על הסרט

חברים שלי היו בשבוע שעבר וחיזקו מה שאמרתי - זה פחות סרט אקשן

לדעתי חבל.

כשמדברים על באטמן, ג'וקר, אקסמן וכו' מצפים לאקשן ולא לסרט דוקומנטרי,דרמה

פורסם

כמה ימים אחרי שצפינו בג׳וקר אני ואשתי צפינו ב dark knight בשביל שתוכל לראות את ההמשך של מה שקרה עם הג׳וקר. אשתי חשבה שה dark knight היה לא משהו בכלל אפילו שבעיני זה הסרט הכי טוב בכל הזמנים והסרט האהוב עלי.

אז הנה עניין של פרספקטיבה, בן אדם שלא מכיר את סיפור בטמן וחובב דרמות ופחות אקשן יאהב מאוד את הג׳וקר. בן אדם שחובב את האקשן שיש בסדרת בטמן פחות יאהב את הג׳וקר כי הוא יחוש חוסר סיפוק מכמות האקשן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני מכיר היטב את בטמן, אבל שוב: ג'וקר הוא לא סרט אקשן, בהגדרה. הוא לא סרט שקשור כל כך לסיפורי בטמן.

וזה מה שאני בעצם מנסה להסביר כאן. אני רוצה להעביר את המסר שמדובר בסרט טוב, אבל לא אקשן עם סוף טוב. לא בידור.

בגלל זה בכלל פתחתי את הנושא הזה כאן והסברתי את המהות שלו.

שאנשים לא ילכו סתם ויתאכזבו.

פורסם

זהו character study ולא סרט אקשן.

הסרט הוא אופציה לדרכים בהם נוצר הרשע הנקרא ג׳וקר, ואליבא דהבמאי אינו חלק מהקנון של באטמן, אלא סיפור אפשרי.

הסרט רב מימדים, אכן אינו פשוט לצפיה אך לא מבחינת אלימות, אלא מבחינת התמודדות הצופה עם התהומות אליהן מגיעים אנשים מסוימים.

רק הערה קטנה - הדמות אינה פסיכופתית אלא סוציופטית, יש הבדלים מהותיים בין שני סוגי האישיות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אחלה סרט, מאד מזכיר את האווירה ביצירת המופת "נהג מונית" עם רוברט דה נירו (שמשחק גם בג'וקר). זה לא סרט אקשן קליל אבל בהחלט איכותי ומהנה לצפיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...