Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החל שיווק MG החשמלי בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עכשיו, לאחר שהדגם קיבל 5 כוכבים במבחן הריסוק. פתאום הדגם נהיה מעניין הרבה יותר.

אז קראתי שוב את הודעת המערכת בדבר תחילת השיווק. על פניו מדובר בחבילה מאוד אטרקטיבית שאין בה ממש התפשרות, חוץ מהעובדה שמדובר במותג סיני. אבל 5 שנות אחריות ו 8 על הסוללה, אמורות לטשטש את נושא האמינות הלא ברורה

נסעתי (לא נהגתי) ב zs בנזין והיה ממש נחמד.

מרווח, מאובזר ואפילו נאה.

חייב לציין לטובה את נוחות המושבים ונוחות הנסיעה.

אז כן, בידוד רעשים לא מרשים ואיכות הרכבה לא ממש מוקפדת.

אבל ב 141000 שקל לקבל רכב חשמלי עם אבזור בטיחות ונוחות מלא? נשמע מאוד משתלם.

אופציה שבהחלט תבדק בעוד כמה חודשים כמחליפה לספורטאז' השתיין...

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני לא הייתי מפחד מאמינות רכב סיני. סינים נחושים להפוך ליצרני רכב הטובים בעולם. כמות ה-R&D שהם משקיעים מגמדים הרבה מותגים מערביים.

בנוסף לפי מבחן הריסוק ניתן לראות שגם הפערים בבטיחות נסגרו.

בקיצור נראת כמו חבילה מאוד אטרקטיבית. החשש היחיד שלי הוא מפני ירידת ערך מטאורית, אבל אם קונים את הרכב ל-5-6 שנים היא כנראה לא תהיה כל כך נוראית בפריסה רב שנתית.

פורסם

יש לי את דגם הבנזין 7 חודשים. עבר כבר 18000 ק"מ . מנוע שקט ללא רעידות ללא קרקושים ורעשים מיותרים. לפי דעתי שווה את מחירו . אנשים שכחו את האיכות הירודה של יונדאי וקיה בתחילת שיווקם בארץ. MG מורכב באיכות טובה מאד.

פורסם
רשום בכתבה בתחילת השרשור עם איזה מערכות הוא ישווק, לפחות לפי דוח הריסוק נראה שהוא מגיע עם כל מה שהם בודקים.

איפה מצאת את רשימת האביזרים הבטיחותיים של דו"ח הריסוק?

גם הרבה פעמים ליבואנים ישראלים יש נטייה לעשות כל מיני קומבינות בהתקנות מקומיות כדי לחסוך.

יהיה מועיל אם היבאון יבהיר אם הרכב מגיע בדחוק עם האבזור של מבחן הריסוק.

פורסם

בדוח , ובסרטון של מבחן הריסוק שניתן לראות מה הם בודקים.

טרם שמעתי על בלימה אוטונומית ותיקון סטייה מנתיב בהתקנה מקומית.

פורסם

תמיד אפשר להתקין מפרשית בכביש 6 ולנוע גם על חשמל ואנרגיית הרוח.

אין יותר ירוק מזה...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תוכן חדש...